Προς το περιεχόμενο

Αγορά Σκληρού 1ΤΒ

chrisde

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας και σχετικά γρήγορο για να βγάλω αυτούς τους παλιούς που έχω τώρα, να μείνω μόνο με αυτόν και να του βάλω τα win7. Το budget είναι το πολύ 100€ (ή και λιγότερα αν γίνεται). Απ' ότι είδα η καλύτερη επιλογή είναι αυτή: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200007615 (Υπ' οψιν με ενδιαφέρει να έχει και σχετικά χαμηλή κατανάλωση ρεύματος).

Θα ήθελα ωστόσο και τη γνώμη των γκουρού του αθλήματος :-P

ΥΓ) Το σύστημά μου: Asus P5kc και Intel Core 2 Duo E4700

Δημοσ.

ο ένας είναι green ο αλλος black, έχουν διαφορά και στις επιδόσεις, πιθανόν και στην αξιοπιστία, και θα έχει σημαντική διαφορά μιας και σκοπεύεις να εγκαταστήσεις το λειτουργικό σου σε αυτόν

Το οτι είναι sata3 δεν έχει σημασιά θα δουλεύει απλά σαν sata2 αν δεν τον υποστηρίζει η m/b

Δημοσ.
ο ένας είναι green ο αλλος black, έχουν διαφορά και στις επιδόσεις, πιθανόν και στην αξιοπιστία, και θα έχει σημαντική διαφορά μιας και σκοπεύεις να εγκαταστήσεις το λειτουργικό σου σε αυτόν

Το οτι είναι sata3 δεν έχει σημασιά θα δουλεύει απλά σαν sata2 αν δεν τον υποστηρίζει η m/b

Να που μάθαμε κάτι και σήμερα :-P Σας ευχαριστώ και τους 2 !

Δημοσ.

θα μπορούσες να πάρεις τον green για αποθηκευτικό και να κρατήσεις κάποιον από τους παλιούς για το λειτουργικό (αν έχεις κάποιον γρήγορο) ή να κάνεις 2 απο τους παλιούς raid 0 για ταχύτητα.

Δημοσ.
Οι green δεν είναι για λειτουργικό. Ειναι στις 5400 στροφές και είναι πολύ αργοί.

Βασικά όχι είναι στις 7200 στροφές: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD10EARS-1TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb-s.htm

θα μπορούσες να πάρεις τον green για αποθηκευτικό και να κρατήσεις κάποιον από τους παλιούς για το λειτουργικό (αν έχεις κάποιον γρήγορο) ή να κάνεις 2 απο τους παλιούς raid 0 για ταχύτητα.

Μπα δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο είναι παμπάλαιοι (Ένας 60αρης και ένας 200άρης WD) Άσε που δεν ξέρω να το κάνω (Γίνεται; Αξίζει; Δεν πρέπει να έχουν ίδιο μέγεθος; )...

Δημοσ.

Βασικά λέει λάθος το πλαίσιο, και είναι στις 5400 στροφές. Η wd λέει ότι είναι μεταβαλλόμενη η ταχύτητα απο 5400-7200 στροφές , αλλά όλα τα review λένε ότι οι επιδόσεις του είναι για δίσκο 5400 στροφών.

Δημοσ.
Βασικά λέει λάθος το πλαίσιο, και είναι στις 5400 στροφές. Η wd λέει ότι είναι μεταβαλλόμενη η ταχύτητα απο 5400-7200 στροφές , αλλά όλα τα review λένε ότι οι επιδόσεις του είναι για δίσκο 5400 στροφών.

Κατάλαβα... Οπότε δεν υπάρχει καν δίλημμα... Thanks again!

Δημοσ.

Αργήσατε λίγο, έχω ήδη κάνει την παραγγελία μου http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30319 και περιμένω. Καλή επιλογή νομίζω όπως και αυτή που μου προτείνετε. Παρ' όλα αυτά καλά κάνετε και ποστάρετε τις απόψεις σας για να τις βλέπουν και άλλοι που ψάχνουν κάτι παρόμοιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...