Lucky Luke Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Όταν κάνω σύνδεση της τηλεόρασης με τον αποκωδικοποιητή μέσω HDMI η ένταση του ήχου πέφτει κάμποσο με αποτέλεσμα όταν εναλλάσσομαι μεταξύ ψηφιακών και αναλογικών να υπάρχει πρόβλημα αν δεν έχω φροντίσει από πριν να χαμηλώσω την ένταση. Είναι λογικό αυτό; Επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρώ ότι η ποιότητα σήματος την ίδια χρονική στιγμή είναι χειρότερη μέσω hdmi παρά μέσω composite. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Αν δεν μπορείτε να το εξηγήσετε τουλάχιστον ας αναφέρει κάποιος τι συμβαίνει αν το έχει δοκιμάσει με HDMI. Υπάρχει το ίδιο πρόβλημα; Έστω και αυτό θα μου δώσει μία ιδέα/καθοδήγηση.
PCharon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Κι εγώ πρέπει να ρυθμίζω διαφορετικά την ένταση πχ μεταξύ HDMI και TV (γενικά μιλάω), προφανώς δεν παίρνει από παντού την ίδια στάθμη στην είσοδο. Για την εικόνα, δε ξέρω, δεν έχω δει τίποτα τέτοιο. Μπορεί να είναι και μλκ ο αποκωδικοποιητής... __________________
Lucky Luke Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εμένα το κύριο πρόβλημα με τον ήχο είναι, οπότε αφού συμβαίνει κι αλλού μάλλον είναι λογικό. Σχετικά με την εικόνα κυρίως μέσα από τις ενδείξεις του αποκωδικοποιητή το βλέπω κι όχι τόσο στην πράξη. Στο τι δείχνει η τηλεόραση δεν υπάρχει διαφορά, μονάχα αν η ποιότητα σήματος είναι στα όρια (~50% της έντασης) για να παίξει ικανοποιητικά το σήμα που λαμβάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.