poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 αν και το ghost δεν το εμπιστευομαι γιατι μετα απο κανα 6μηνο πας να κανειςrestore kai σε μενα 7/10 μου ελεγε corrupt file...για πες ομως ποια εκδοση στο κανει αυτο ?? απο ταχυτητες ? το εχει κανει ποτε ? ---------- Προσθήκη στις 22:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:50 ---------- ναι δεν με πειραζει και σε lan..αμα ειναι να μην ανοιγω και τα pc ακομα καλυτερα ! ετσι και αλλιως για netcafe ειναι να γινει η δουλεια οποτε..μια χαρα.. an oμως ειναι ενα pc καθε φορα ειναι λιγο χρονοβορο.
hammerd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ναι οκ..για Image files κοντα στα 12gb..αλλα οταν εχεις να κανεις με 475gb image..εγω απο τοτε που γνωρισα το acronis δεν το αλλαζω με τιποτα ! full καργα οσο δεν παει αξιοπιστο και κανεις και πολλαπλα image τα οποια εχουν μεσα μονο τις αλλαγες απο το προηγουμενο..οχι καθε φορα οοοοολο το partition το boot ας πουμε..οτι πρεπει για να δοκιμαζεις διαφορα πανω στα windows του πισιου σου..κανεις μια λαλακια..ενα update image πισω και εισαι κυριλε ---------- Προσθήκη στις 22:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ---------- an oμως ειναι ενα pc καθε φορα ειναι λιγο χρονοβορο. οχι ρε τρελλος εισαι...ολα μαζι παντα μεσω lan..αλλιως δεν εχει καν νοημα.. λες ?? χαζομαρα μου ακουγετε..
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 αν ειναιγια πολλα pc μαζι οκ.οσο για το Image 500 giga ε ναι δεν εχω κανει τοσο.για τα pc που ηχαν xp ηταν 8-10 giga image Με τα παντα μεσα.οποτε δεν με νοιαζε ουτε ταχυτητα.δεν το ηξερα οτι το acronis κανει differential image με τις αλλαγες μονο.καλο.
hammerd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 και οχι μονο αυτο..αν πχ θες να γραψεις ενα 500αρη σε εναν 400αρη, και ο 500αρης ειναι 2 partition, και χωραει στον 400αρη, κανει auto-configure τον 400αρη να χωριστει ακριβως οπως ο 500αρης..! υποστηριζει 1:1 μεσω lan...το interface μοιαζει σαν xp απο πισω ειναι linux...και πολλα πολλα αλλα..
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 και στο ghost κανει κατι μικροεπεμβασεις στα partition.χωριζει τον τελικο δισκο σαν τον αρχικο αμα ζητησεις full αντιγραφη,αν απλα ζητησεις partition to partition τοτε οχι.
hammerd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 καλα πανε και χρονια που εχω να το δουλεψω..απο το 5..τωρα εχει βγει το 15 ! lol..
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 το 10 πρεπει να εχω.δεν εχω δει τι εχει το νεο καν.το ιχα σε δισκετα φαντασου και εφαγα τον κοσμο να το βρω σε cd.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 θα το δοκιμασω καποια στιγμη να δω.το norton ghost αν και δεν συμπαθω την Norton δεν με παιδεψε καθολου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.