Προς το περιεχόμενο

Αθόρυβο PC, Υπάρχει...άραγε?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω φτιαξει κι εγω ενα αθορυβο pc και αν και ψηνετε ολη μερα δε με νοιαζει καθολου γιατι δεν κολαει.το χειμωνα θερμοκρασιες εχω 60 και τορα το καλοκαιρι 80 μιλαμε για κανονικο ψησιμο εννοειται πως δεν παιζω παιχνιδια

φοραει πανω

amd athlon 240 με xigmatec 1284 funless

ssd 30gb

funless psu 400 silverstone

9500gt funless

ashrock 790

δεν ακουγεται τπτ, το μονο προβλημα οτι τωρα το καλοκαιρι και στους 80 βαθμους κανει underclocking στα 1200 μηπως εχετε να προτεινετε κανεναν επεξεργαστη που να ειναι πιο κρυος

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχω φτιαξει κι εγω ενα αθορυβο pc και αν και ψηνετε ολη μερα δε με νοιαζει καθολου γιατι δεν κολαει.το χειμωνα θερμοκρασιες εχω 60 και τορα το καλοκαιρι 80 μιλαμε για κανονικο ψησιμο εννοειται πως δεν παιζω παιχνιδια

φοραει πανω

amd athlon 240 με xigmatec 1284 funless

ssd 30gb

funless psu 400 silverstone

9500gt funless

ashrock 790

δεν ακουγεται τπτ, το μονο προβλημα οτι τωρα το καλοκαιρι και στους 80 βαθμους κανει underclocking στα 1200 μηπως εχετε να προτεινετε κανεναν επεξεργαστη που να ειναι πιο κρυος

Ή κάτι τέτοιο

ATHLON II X3 405E

έβγαινε και σε Χ2 αλλά δεν βλέπω να έχει τώρα.

Ή κάνε undervolting με προγράμματα σαν το phenom msr tweaker.

:-)

Δημοσ.
Η ηχομόνωση σε αυτή την εφαρμογή, εκτός απο τους ήχους θα παρακρατά και θερμότητα, άρα θα θες περισσότερα fans (και άρα περισσότερο θόρυβο).

Πολύ σωστός! Όσο και αν προσπάθησα να ηχομονώσω το το κουτί με αφρολέξ και άλλα παρεμφερή. διαπίστοσα ότι με ανοιχτό κουτί χωρίς τα πλαινά, ήταν τελικά πιο αθορυβος με τα fan να γυρνάνε 300-500 σαλ. λιγότερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...