Προς το περιεχόμενο

Ποιος δίσκος για Δορυφορικο Δεκτη?

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα εγινα κατοχος ενος Dreambox HD 800 PVR και για να εκμεταλευτω πληρως τις δυνατοτητες του λεω να αγορασω και εναν δισκο για τις εγγραφες μου...

Εχει υποδοχες USB και Ε-ΣΑΤΑ ...

Θελω λογικα κατι γρηγορο τουλαχιστον 7200 ρπμ

Επισης 2-3 ερωτησεις ... το Ε-ΣΑΤΑ απο ρευμα πως τροφοδοτειται? Σαν το ΣΑΤΑ ? ή το Ε-ΣΑΤΑ περναει και ρευμα μαζι?

Λυσεις οπως εξωτερικα κουτάκια πως σας φαίνονται?

Το συζηταω γιατι στο εσωτερικο του δεκτη επικρατει τρελη θερμοκρασια !!!

Δημοσ.

Η e-Sata υποδοχή του dreambox είναι για να συνδέσεις εξωτερικό δίσκο me υποδοχή e-Sata. O εξωτερικός δίσκος e-Sata είναι ουσιαστικά ένας δίσκος SATA μέσα σε μια θήκη με υποδοχή e-Sata. Επομένως ρεύμα θα παίρνει απο την τροφοδοσία της εξωτερικής θήκης. Συμπερασματικά ή μέσα στον dreambox ένας Sata ή μέσω e-Sata με εξωτερικό δίσκο σε θήκη. Καλύτερη λύση όπου ο δίσκος θα παραμένει πιο κρύος.

Δημοσ.

o e-sata ειναι πιο γρηγορος απο τον usb ,αλλα το θεμα ειναι μηπως και ο usb σου κανει? γιατι οι usb δισκοι ειναι αρκετα φτηνοι, πχ wd elements 1ΤΒ εχει απο 70-80 ευρω. επισης προτεινω να μην παρεις χωριστη θηκη για δισκο ,γιατι οι ετοιμοι usb δισκοι εχουν το πλεονεκτημα που κλεινουν αυτοματα μολις κλεισει το pc ή η συσκευη που ειναι συνδεμενοι.Δεν φανταζεσαι τι ευκολια ειναι αυτη να γλιτωσεις τα ανοιξε -κλεισε.

Αν παρεις usb ,εχω τον wd elements 1,5 TB και ειναι αψογος, πολυ γρηγορος ,και εντελως κρυος αν και δεν εχει ανεμιστηρα -καμια σχεση με κατι θηκες που εβραζαν μετα απο λιγο.Επισης εντελως μα εντελως αθυρυβος,προαγματικα δεν ακουγεται τιποτα οταν δουλευει ,και κλεινει μονος του οταν κλεισει η συσκευη που συνδεεται.επισης πολυ μικρος σε μεγεθος.

Τον εχω για να παιζει high definition movies στο WD TV Live που εχω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος

Δημοσ.

η θηκη φιλε μου θελει εξωτερικη τροφοδοσια σωστα?

Εχεις να μου προτεινεις μερικες?

Απο αποψη ταχυτητας και μονο τι ειναι καλυτερο?

Δημοσ.

Το e-sata είναι πρακτικά 4 φορές πιο γρήγορο από το USB 2.0.

Δίσκοι για PVR συσκευές υπάρχουν ειδικοί (σε κανονικές τιμές) και έχουν συνήθως τη σήμανση AV.

http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=847

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/WESTERN-DIGITAL-AV-GP-GREEN-1TB-HDD-32MB-CACHE-7200-RPM-SATA-2-WD10EVDS.htm

Δημοσ.

συγγνώμη, που παρεμβαίνω στο τόπικ σας και σας το χαλάω απλά μια μικρή ερώτηση...

εγώ για να συνδεθώ με το πιάτο, τί receiver πρέπει να πάρω?

μπορώ να προτιμήσω κάποια μάρκα που να είναι καλή και φτηνή?

Δημοσ.

Ανάλογα και τι θες να κανεις...

Θες ΝΟΒΑ?

Αν οχι μπορεις να παρεις εναν απλο δεκτη και να πιανεις τα FTA free to air καναλια αναλογα απο ποιον δορυφορο θες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...