Hambos19 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ψάχνω άτομα για online radio με trip hop/downtempo/acid jazz/ dubstep/reggae/ ragga/ old school hiphop/ funk Άτομα τα οποία να είναι ολίγον ψαγμένα στα παραπάνω είδη μουσικής, και να γουστάρουν αυτό που κάνουν. Δεν είναι αναγκαίος ο πολύ ελεύθερος χρόνος. Θα παίζουμε όποτε γουστάρουμε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μπορεις να διευκρινησεις λιγα πραγματα παραπανω για τη λειτουργια του σταθμου αυτου? Δηλαδη για παραδειγμα, στοχο εχει να γινει καπως "γνωστος" ή απλα να παιζει μια παρεα ατομων μουσικη για παρτη τους και μονο? Εχεις σκοπο να προωθησεις το σταθμο μεσω καποιων site κλπ? Αν σου πω εγω οτι μπορω να παιξω μουσικη, με τι συχνοτητα περιπου θα ηθελες να κανω εκπομπες (καταλαβαινω το "οποτε γουσταρουμε" που λες, αλλα φανταζομαι θα θες καποιες φορες μεσα στη βδομαδα να ασχολειται ο καθενας).
Hambos19 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μίλάμε για shoutcast server μέχρι 200 ακροατές. Αν γίνει γνωστός πάμε σε καλύτερο πακέτο. Πιθανότερο να μην γίνει παννελήνιο το site αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Αγγλικό domain, αγγλική γραφή, FAQ κτλ. (αυτά τα αφήνετε σε μένα). Σχετικά για την προώθηση μπορώ να βοηθήσω αρκετά, δηλαδή έχω κονέ για να μπαίνουμε σαν χορηγοί επικοινωνίας σε live και festival, αλλά δεν θα ήταν κακό να βοηθήσουνκαι οι υπόλοιποι. Για αρχή τα έξοδα για το server τα τρώω εγώ αλλά αν θα πάει καλά ο σταθμός, (μετά από μήνες δηλαδή) θα τα χωρίζουμε. Κέρδος θα υπάρχει από διαφημιστικά σποτ, (από τα οποία έχω πάλι κονέ για να βρούμε). Αυτά.
jax007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μίλάμε για shoutcast server μέχρι 200 ακροατές. Αν γίνει γνωστός πάμε σε καλύτερο πακέτο. Πιθανότερο να μην γίνει παννελήνιο το site αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Αγγλικό domain, αγγλική γραφή, FAQ κτλ. (αυτά τα αφήνετε σε μένα). Σχετικά για την προώθηση μπορώ να βοηθήσω αρκετά, δηλαδή έχω κονέ για να μπαίνουμε σαν χορηγοί επικοινωνίας σε live και festival, αλλά δεν θα ήταν κακό να βοηθήσουνκαι οι υπόλοιποι. Για αρχή τα έξοδα για το server τα τρώω εγώ αλλά αν θα πάει καλά ο σταθμός, (μετά από μήνες δηλαδή) θα τα χωρίζουμε. Κέρδος θα υπάρχει από διαφημιστικά σποτ, (από τα οποία έχω πάλι κονέ για να βρούμε). Αυτά. Αν ανεβάσεις και forum σε μορφή vbulletin εγώ είμαι μέσα...
salamalekum Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 αμα παίζουμε και λίγο ambient - chillout, ψήνομαι και εγώ
Hambos19 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 θα πληρώνεις με μπύρες? Γούστα είναι αυτά. Σιγά μην πληρώνω κιολας ρε. Απλά τα κέρδη θα μοιράζονται Αν ανεβάσεις και forum σε μορφή vbulletin εγώ είμαι μέσα... Δεν νομίζω forum αμα παίζουμε και λίγο ambient - chillout, ψήνομαι και εγώ Ψήσου γιατί θα έχει και τέτοιο μέσα στο πρόγραμμα Φίλε έχεις σκοπό να τα κάνεις αυτά...;;; Από αρχές Σεπτέμβρη γιατί τώρα τρέχω με το καινούργιο σπίτι μου και τα οικονομικά δεν βαστάνε γερά
revvok Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Αν θες "έχω" trip hop/downtempo, hiphop(oldschool, abstract, jazzy ktl.), funk, acid jazz, turntablism, breakbeat κ.α.
Hambos19 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 και εγώ ε ψήσου τότε. Γουστάρω πάντως να βλέπω τέτοια συμμετοχή
jax007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Θα σου εξηγήσω γιατί είπα πριν forum... Το vbulletin φέρει πολύ κόσμο...Έτσι θα το διαφημίζεις μέσω αυτού... Κοίτα εδώ κάτω κάτω
Hambos19 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 δεν βρίσκω λόγο για vbulletin. ίσως για κατηγορία σε στυλ blog με νέα, lives, κυκλοφορίες κτλ κτλ και την δυνατότητα για σχόλια ---------- Προσθήκη στις 21:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:50 ---------- πλέον για να κάνεις ένα καλό καλό φόρουμ πρέπει να είσαι υπερβολικά πρωτότυπος ή υπερβολικά τυχερός
salamalekum Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 όταν μπείς στην ευθεία, στείλε μου μύνημα. server δικός σου ή μισθωμένος ?
Hambos19 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 μισθωμένος, και κατά προτίμιση από εξωτερικό που είναι 24/7 on με οπτικές ίνες και γαματη μετάδοση στα 192 bitrate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.