ChocoBanana Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Κατέβασα τον Ι.Ε 8 από το ίδιο το site και πατώντας το exe για να ξεκινήσω το install μου εμφανίζεται το μνμ "Αυτή η εγκατάσταση δεν υποστηρίζει την τρέχουσα γλώσσα του λειτουργικού σας συστήματος" Βοήθεια κάποιος?
isay Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Κατέβασες την εγκατάσταση για άλλη γλώσσα λειτουργικού. Παράδειγμα, κατέβασες την ελληνική έκδοση του IE8 και πας να την βάλεις σε ιταλικά windows. Κατέβασε εκ νέου την κατάλληλη έκδοση του IE8. Γιατί θες IE8; Δεν προτιμάς κάτι πιο ελαφρύ, γρήγορο και παραμετροποιήσιμο; firefox; opera; chrome;
ChocoBanana Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Κατ αρχήν thanx που απάντησες Εννοείται ότι χρησιμοποιώ mozilla, απλά είπα να μπω στο site της nvidia να δω αν έχει βγάλει καινούρια drivers για το mobo και την κάρτα γραφικών μου και ενώ για την κάρτα γραφικών το βρήκα και το κατέβασα αμέσως για τη mobo μου λέει πως για να κάνει έλεγχο για drivers πρέπει να χρησιμοποιώ IE.. Γιατί αυτό? Και αφού ισχύει, γιατί όχι και για την κάρτα γραφικών?
isay Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Θέλει IE για να εγκαταστήσει plugins ώστε να μπορεί να έχει πρόσβαση στο τμήμα του pc σου που μπορεί να διαβάσει τέτοιες πληροφορίες. Σε τέτοια θέματα είμαι υπέρμαχος της κλασσικής μεθόδου (βλέπω στις ιδιότητες των windows τις έκδοσεις drivers έχω), αλλά για πολλούς χρήστες που ξέρουν τα απολύτως βασικά (ανοίγω, παίζω παιχνίδι, κλείνω) τέτοιες λειτουργίες του ΙΕ είναι πανάκεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.