Προς το περιεχόμενο

mobo - cpu - ram ΑΠΟΡΙΕΣ

sot78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι μια ριζική αναβάθμιση μετα απο 4 χρόνια και.... με το επαρχαιομένο και αξιόπιστο

amd 3200 a8n asus 7600gt 2gb ddr

Πριν λίγες μέρες πήρα την dell U2311H και σκεφτομαι να τα αλλαξω όλα σιγα - σιγα

1.αν πάρω μητρικη με onboard vga θα μπορω να χρησιμοποιήσω και μια ξεχωριστη ταυτόχρονα?

2.θέλω απαραίτητα μια σειριακη και ενα ide καναλι & 3 pci

τροφοδοτικο εχω 650w enermax

αργοτερα θα μπει μάλλων καμια 460gtx και ssd hd 64gb για τα win7

Το μηχανημα προορίζεται για πολυωρη καθημερινη χρηση, επεξεργασια video απο miniDV και φυσικα

ΠΟΛΛΑ games για τουλάχιστον 4 έτη (οσο γινεται με μια μικρη αλλαγη σε vga μετα απο 2 χρόνια)

τι λέτε για αυτα?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-870A-G54-SAM3-870-DDR3-870A-G54.htm

cpu ο χ6 1055t

ram http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Fatal1ty-Edition-4GB-DDR3-1600-Ram-Kit-PC3-12800-7-8-8-26-OCZ3F1600LV4GK.htm

Δημοσ.
Σκέφτομαι μια ριζική αναβάθμιση μετα απο 4 χρόνια και.... με το επαρχαιομένο και αξιόπιστο

amd 3200 a8n asus 7600gt 2gb ddr

Πριν λίγες μέρες πήρα την dell U2311H και σκεφτομαι να τα αλλαξω όλα σιγα - σιγα

1.αν πάρω μητρικη με onboard vga θα μπορω να χρησιμοποιήσω και μια ξεχωριστη ταυτόχρονα?

2.θέλω απαραίτητα μια σειριακη και ενα ide καναλι & 3 pci

τροφοδοτικο εχω 650w enermax

αργοτερα θα μπει μάλλων καμια 460gtx και ssd hd 64gb για τα win7

Το μηχανημα προορίζεται για πολυωρη καθημερινη χρηση, επεξεργασια video απο miniDV και φυσικα

ΠΟΛΛΑ games για τουλάχιστον 4 έτη (οσο γινεται με μια μικρη αλλαγη σε vga μετα απο 2 χρόνια)

τι λέτε για αυτα?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-870A-G54-SAM3-870-DDR3-870A-G54.htm

cpu ο χ6 1055t

ram http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Fatal1ty-Edition-4GB-DDR3-1600-Ram-Kit-PC3-12800-7-8-8-26-OCZ3F1600LV4GK.htm

Αν καταλαβα καλα,εννοεις αν μπορεις να χρησημοποιησεις ταυτοχρονα την onboard μαζι με την pci καρτα γραφικων.Οχι δεν γινεται,ή την μια ή την αλλη.Οταν ενεργοποιειται η onboard,απενεργοποιειται η pci express και το αναποδο.

Τωρα επεξεργαστης καλος ειναι ο 1055Τ. Μνημες αυτες και μητρικη αυτη. Πολυ καλυτερη απο αυτη που διαλεξες.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση

για cpu - ram ειμαστε οκ θα παρω την ocz

για mobo αφου δεν θα μπορω να έχω και την onboard και την pci-e τοτε δεν χρειάζομε ΜΟΒΟ με onboard vga.

καμια αλλη πρόταση για ΜΟΒΟ με serial port ΟΜΩΣ

τιποτα σαν αυτη που μου δειξες αλλά χωρις vga

Δημοσ.
Σε ευχαριστω για την απαντηση

για cpu - ram ειμαστε οκ θα παρω την ocz

για mobo αφου δεν θα μπορω να έχω και την onboard και την pci-e τοτε δεν χρειάζομε ΜΟΒΟ με onboard vga.

καμια αλλη πρόταση για ΜΟΒΟ με serial port ΟΜΩΣ

τιποτα σαν αυτη που μου δειξες αλλά χωρις vga

Τι θελεις να συνδεσεις και πρεπει να εχει serial port?Υπαρχει και ανταπτορας usb to serial port οπως υπαρχει και καρτα pci serial port.Τι σε πειραζει αν εχει και onboard vga? Δεν θα σε ενοχλησει καθολου.Μητρικες χωρις onboard ειναι μονο με το 890FX chipset οι οποιες ειναι πανακριβες οπως αυτες. Η μητρικη που σου προτεινα ειναι παρα πολυ καλη επιλογη γι' αυτα που ζητας ισως η καλυτερη.

Δημοσ.

Η μητρικη που μου πρότεινες εχει τελικά serial port με καλωδιο.

Usb serial εχω και το χρησιμοποιο αλλα δεν παίζει με R/C Simulator

δυστηχώς ουτε σε ηλεκτρονικες πλακετες με pic που παίζουν ΜΟΝΟ με serial.

Ουτε και οι εσωτερικες καρτες ειναι τελειως αξιόπιστες λειτουργικα.

μαλλων θα πάρω τη μητρικη που μου πρότεινες τα έχει όλα.

Η onboard vga ειναι καλύτερη απο μια 7600gt - 8600gt που εχω τωρα?

Δέν νομίζω ε

Δημοσ.
Η μητρικη που μου πρότεινες εχει τελικά serial port με καλωδιο.

Usb serial εχω και το χρησιμοποιο αλλα δεν παίζει με R/C Simulator

δυστηχώς ουτε σε ηλεκτρονικες πλακετες με pic που παίζουν ΜΟΝΟ με serial.

Ουτε και οι εσωτερικες καρτες ειναι τελειως αξιόπιστες λειτουργικα.

μαλλων θα πάρω τη μητρικη που μου πρότεινες τα έχει όλα.

Η onboard vga ειναι καλύτερη απο μια 7600gt - 8600gt που εχω τωρα?

Δέν νομίζω ε

δεν συνγρινεται η onboard με την 8600gt

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...