konnak Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Προσωπικά πιστεύω πως υπάρχει φιλία αντρών-γυναικών.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ντε και καλά ή να θέλουμε να πηδήξουμε μια γκόμενα ή να μην μπορούμε να περάσουμε καθόλου καλά μαζί της. Μετά από 20 χρόνια φιλίας με 2 κοπέλες τις θεωρώ κολλητές, έχουμε περάσει 1002 καταστάσεις μαζί και ακόμα και η σκέψη να κάνω σεξ μαζί τους μου φαίνεται "κάπως". Τρομερή άνεση μεταξύ μας, όσο και με τους άντρες φίλους, συζήτηση για τα πάντα όπως και με τους άντρες και γενικά καμιά απολύτως διαφορά. Μπορώ και στηρίζομαι πάνω τους και ξέρουν και αυτές ότι μπορούν να στηρίζονται πάνω μου. Σχέση είχες παράλληλα;
Krokodilos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Προσωπικά πιστεύω πως υπάρχει φιλία αντρών-γυναικών.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ντε και καλά ή να θέλουμε να πηδήξουμε μια γκόμενα ή να μην μπορούμε να περάσουμε καθόλου καλά μαζί της. Μετά από 20 χρόνια φιλίας με 2 κοπέλες τις θεωρώ κολλητές, έχουμε περάσει 1002 καταστάσεις μαζί και ακόμα και η σκέψη να κάνω σεξ μαζί τους μου φαίνεται "κάπως". Τρομερή άνεση μεταξύ μας, όσο και με τους άντρες φίλους, συζήτηση για τα πάντα όπως και με τους άντρες και γενικά καμιά απολύτως διαφορά. Μπορώ και στηρίζομαι πάνω τους και ξέρουν και αυτές ότι μπορούν να στηρίζονται πάνω μου. Ομορφες ειναι? Τις θεωρεις δηλαδη ομορφες? Απαντω εγω: Μπα! Γιατι αν τις θεωρουσες, θα τις εβλεπες σαν φιλες αλλά και θα ηθελες να τις πηδηξεις. Μην προσπαθησεις να με πεισεις για το αντιθετο. Δεν γινεται. Ετσι ειναι φτιαγμενος αυτη τη στιγμη ο ανθρωπος. Εισαι ανθρωπος αρα ΟΕΔ..... **Εκτός και αν εισαι ερωτευμενος ή στα προθυρα του ερωτα με καποια, οποτε και ομορφες να ειναι οι φιλες σου δεν θελεις να τις πηδηξεις.
ksaplostra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 :lol: μπορω να πω πως μου ειχες λειψει βρε ksaplostra!! χαχαχαχα!! Εμένα να δεις!! Και τωρα που σε βλεφαριασα κιόλας; Τι ματαρες,κωλαρες!!!!! σκέτη φιλαρμονική εισαι λέμε!!!
RottenLungs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Φιλία είναι μεγάλη λέξη... Αυτο που οι περισσότεροι λένε "φιλία" εγω το λέω "γουστάρω να κάνω παρέα", γιατι πολυ απλα για γίνεις με κάποιον φίλος πρέπει να έχεις φάει ψωμί και αλάτι που λένε οι παλιοί. Εγω 3 φίλους έχω και με θεωρώ απίστευτα τυχερό, τώρα άτομα που γουστάρω να κάνω παρέα είναι καμια 15ριά και αναμεσα τους είναι και κάποιες γυναίκες. Εγω πιστεύω πως για να κάνεις πολύ παρέα με μία κοπέλα και να την θεωρείς "φίλη", ή δεν πρέπει να σε ελκύει ερωτικά (γιατι άμα σε ελκύει γιατι να μην της την πέσεις;; --- Εκτός αν φοβάσαι την χυλόπιτα και κάνεις παρέα μαζί της για να την νιώθεις έστω λίγο κοντά σου, καταπιέζοντας αυτά που νιώθεις. --- ή είσαι σε σχέση και κάνεις παρέα μαζί της για να την έχει καβάτζα), ή είναι γκόμενα του κολλητού σου, ή είναι γκόμενα κάποιου συγγενή σου. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο...
benign Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Τα' λεγε ο begin περι φιλιας και εμεις δεν τον ακουγαμε. Καλα να παθουμε τωρα. Τελικα εισαι εξυπνος εσυ μικρε,αλλα το ονομα ειναι benign. Σημαινει καλοηθης.Εγω βεβαια του δινω περαιτερω φιλοσοφικες προεκτασεις. Στο θεμα μας τωρα,μαλλον τον φοβησαν εδω τον topic starter και την εκανε.Αυτο η καταλαβε οτι καποιοι εχουν χειροτερα προβληματα και ανακουφιστηκε.Επειδη ομως εχω και αλλες κρυφες ιδιοτητες,πιστευω οτι απλα ντραπηκε για μια στιγμη αδυναμιας που δημοσιοποιησε και εφυγε. Παντως επειδη μπορει να ξαναερθει απλα για να διαβασει εχω να του πω το εξης απλο: Φιλε, οι περισσοτεροι ανθρωποι υποκρινονται οτι εχουν αισθηματα φιλικα,κοινωνικα, και γενικα θετικα οταν το μονο πραγμα που τους κινει ειναι το ΕΓΩ τους,το προσωπικο τους συμφερον και μονο.Ιδεολογιες,κοινωνικες,θρησκευτικες,πολιτικες και τα λοιπα ειναι καταλοιπα θεωριων εκμεταλευσης των μαζων ,που κρατουν ενα συνδετικο κοινωνικο ιστο απο τα αρχαια χρονια μεχρι την εποχη μας.Οι εξυπνοι ανθρωποι ξερουν οτι ειναι ψεμματα και υποκρινονται για να ειναι ενταγμενοι, οι πολλοι,με μικροτερο πνευματικο βεληνεκες ,τα πιστευουν ,η εστω ως ενα σημειο. Για να δωσω ενα φιλοσοφικο παραδειγμα, οι περισσοτεροι λαοι και θρησκειες σεβονται τις σωρους των νεκρων σαν ιερες και η τις θαβουν η τις καινε.Αλλα υπαρχουν καποιες ταξεις Ινδουιστων γκουρου που θεωρουν οτι επειδη υπαρχει τρομερη φτωχεια στην χωρα τους ειναι ασεβεια προς τον θεο τους (Brahma) και προς τους ιδιους τους νεκρους να τους καινε η να τους θαβουν σαν να ειναι σκουπιδια.Για αυτο το λογο τους τρωνε.Και κανεις δεν τους θεωρει καννιβαλους,ισα ισα τους σεβονται οπως σε Δυτικες χωρες τους μοναχους. Το παραδειγμα αυτο σου το εδειξα για να καταλαβεις οτι ο μεσος ανθρωπος ζει σε μια φανταστικη κατασταση που ουσιαστικα δεν ξερει τι του γινεται και αγεται και φερεται απο επιτηδειους και απο θεωριες που δεν εχουν καμμια σχεση με μια αντικειμενικη πραγματικοτητητα και ακομη χειροτερα απο δικες του παρορμησεις της στιγμης που μετα αν προκαλεσουν χαος προσπαθει να τις δικαιολογησει με διαφορες θεωριες για να αισθανεται καλα.Π.χ. ''Ναι ,πηδηξα την καλυτερη φιλη της κοπελας μου αλλα ,ισως αυτο να ηταν για καλο γιατι λειτουργησε σαν καμπανακι για να καταλαβω οτι κατα βαθος την αγαπαω πολυ ακομη και ετσι θα βρω τροπο ανανεωσης της σχεσης μας.'' Επομενως στο πεζο μερος της υποθεσης ,το προβλημα σου.Η εισαι φτωχος,η ασχημουλης,η χοντρος,η ολα τα υπολοιπα μαζι και για καποιο απο αυτα σε αποφευγουν.Προσωπικα,δεν εχω γνωρισει ακομη ατομο που ειναι πλουσιο,ομορφο,εξυπνο και να τον αποφευγουν,μαλλον τον καταδιωκουν. Συμβουλη,η διορθωσε κατι απο αυτα ,οτι διορθωνεται η βρες καταφυγιο στο μονο ενδιαφερον πραγμα στην ανθρωπινη ζωη κατα την γνωμη μου. Επιστημη,ερευνα και γνωση.Δεν τα ξερουμε ολα,ουτε ποτε θα τα μαθουμε γιατι η γνωση ειναι εξελισσομενη διαδικασια αλλα υπαρχει μια ευτυχια στην τιμια,αγνη,ανακαλυψη μερους της αληθειας και ειναι η μονη παρηγορια στη μικρη ζωη που ζουμε,οταν μαλιστα τα νιατα μας περνανε πολυ γρηγορα.Προσωπικα βρισκω μια ηδονη στην αποκτηση γνωσης,το φαινομενο αυτο ειναι ο καλυτερος μου φιλος. (Και να σκεφτεις οτι ειμαι και εξυπνος και ομορφος,με αρκετες σχεσεις που βρισκω πολυ ευκολα.Στα οικονομικα ειμαι μεσαιος,αλλα η ανια αυτης της υπαρξης ,χωρις το αντιδοτο που ανεφερα,παραμενει.) Ελπιζω να σε βοηθησα αν το ξαναδιαβασεις το νημα.Μιλησα ειλικρινα.
otherside88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Εμένα να δεις!!Και τωρα που σε βλεφαριασα κιόλας; Τι ματαρες,κωλαρες!!!!! σκέτη φιλαρμονική εισαι λέμε!!! :lol: βγαινω οφ-τοπικ αλλα ευχαριστω βρε ksaplwstra!! να'σαι καλα!!!:lol:
Krokodilos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Συμβουλη,η διορθωσε κατι απο αυτα ,οτι διορθωνεται η βρες καταφυγιο στο μονο ενδιαφερον πραγμα στην ανθρωπινη ζωη κατα την γνωμη μου. Επιστημη,ερευνα και γνωση. Και hookers. Δεν τα ξερουμε ολα,ουτε ποτε θα τα μαθουμε γιατι η γνωση ειναι εξελισσομενη διαδικασια αλλα υπαρχει μια ευτυχια στην τιμια,αγνη,ανακαλυψη μερους της αληθειας και ειναι η μονη παρηγορια στη μικρη ζωη που ζουμε,οταν μαλιστα τα νιατα μας περνανε πολυ γρηγορα.Προσωπικα βρισκω μια ηδονη στην αποκτηση γνωσης,το φαινομενο αυτο ειναι ο καλυτερος μου φιλος. Συμφωνω 100% μαζι σου με την προσθεση(in red) που εκανα. Αυτο για ασχημουληδες, χοντρους κλπ. Για κανονικοτερους() ανθρωπους αλλαζει σε sex with women. Η επιστημη και η αναζητηση των απαντησεων στα ερωτηματα της, δινει πραγματι μια απιστευτα ανατριχιαστικη αισθηση ευτυχιας και ολοκληρωσης, πλην ομως οταν συνοδευεται και απο την μια αλλη αισθηση ολοκληρωσης, το σεξ. Γιατι μονη της η πρωτη ειναι ενα μηδεν, ΙΜΟ. Πχ χθες ξαναδιαβασα την αποδειξη οτι ο e ειναι υπερβατικος. Πραγματικη μαγεια και μου εδωσε μια αισθηση ικανοποιησης μεγαλη. Ομως αν δεν ηξερα οτι σημερα εχει φικιφικι με την δικια μου θα ημουν δυστυχισμενος και θα παπαγαλιζα απλως την αποδειξη νιωθοντας κενος.
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Οπότε καλή η επιστήμη, αλλά σα το μου** δεν είναι τίποτα φάση.
benign Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Συμφωνω και εγω με εσας Kroko kai Lu για το γαμ**ι και σημειωνω οτι υπαρχει και επιστημονικης υφης τεχνικη για να γινει καλα.
Lefteris29 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Φιλε Παναγιωτη αν το διαβασεις- η μοναξια μπορει να ειναι εποικοδομητικη και λυτρωτικη καποιες φορες..μεσα απο αυτην να ξαναβρεις τον ευατο σου, να τον αγαπησεις, να σκεφτεις και μετα να ξαναβγεις στον κοσμο αναγεννημενος για να μοιραστεις ολα αυτα που εμαθες.. Αν σε πανικοβαλλει η μοναξια, το εχεις χασει το παιχνιδι.. τι και αν φιλοι φυγανε..σε ολους εχει συμβει αυτο-στην τελικη εχεις παντα τον ευατο σου. Αγαπησε τον, δες τι χρειαζεσαι και καντο πραξη, χωρις ενδοιασμους..και οι καινουργιοι ανθρωποι (ή ακομα και αυτοι που ηδη υπαρχουν) στην ζωη σου θα ερθουν εκει που δεν το περιμενεις γιατι θα εμπευσεις αυτοπεποιθηση και ενδιαφερον,.,. Μην σε πιανει πανικος μονο...ολα μεσα στην ζωη ειναι ακομα και οι περιοδοι της μοναξιας (και ειναι εκει για καποιο λογο...)
Praetorianos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Φιλε, οι περισσοτεροι ανθρωποι υποκρινονται οτι εχουν αισθηματα φιλικα,κοινωνικα, και γενικα θετικα οταν το μονο πραγμα που τους κινει ειναι το ΕΓΩ τους,το προσωπικο τους συμφερον και μονο.Ιδεολογιες,κοινωνικες,θρησκευτικες,πολιτικες και τα λοιπα ειναι καταλοιπα θεωριων εκμεταλευσης των μαζων ,που κρατουν ενα συνδετικο κοινωνικο ιστο απο τα αρχαια χρονια μεχρι την εποχη μας.Οι εξυπνοι ανθρωποι ξερουν οτι ειναι ψεμματα και υποκρινονται για να ειναι ενταγμενοι, οι πολλοι,με μικροτερο πνευματικο βεληνεκες ,τα πιστευουν ,η εστω ως ενα σημειο. Πάνω που νόμιζα ότι οι απόψεις μας δεν θα συγκλίνουν ποτέ Εισ'ωραίος.
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Συμφωνω και εγω με εσας Kroko kai Lu για το γαμ**ι και σημειωνω οτι υπαρχει και επιστημονικης υφης τεχνικη για να γινει καλα. Όχι με μένα, εγώ διαφωνώ κάθετα με τον κροκό στο σημείο "έλλειψης".
RottenLungs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Ευτυχία (ευτυχισμένες στιγμές) υπάρχει μονο στις ανθρώπινες σχέσεις. Η απόκτηση γνώσεων είναι γοητετική (ειδικά αν το αντικειμενό σου είναι σχετικό με την μηχανική - για μένα - Για το σύμπαν και τα θεωρητικά μαθηματικά χέστηκα) αλλα δεν λέει τίποτα απο μόνη της. Τι κι αν έχεις όλη την γνώση του κόσμου, αν δεν έχεις φίλους (1,2 δεν λέω παραπάνω) που να τους αγαπάς σαν αδελφούς και μία κοπέλα να μοιράζεσαι την ζωή σου. Εμένα πιο πολύ με ενδιαφέρει να μαθαίνω όσο είναι δυνατόν τον κόσμο που κρύβουν οι άνθρωποι που με περιβάλλουν, παρα την απόδειξη του e.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.