otherside88 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Αυτά τα κλισέ κολλήματα που τρώτε οι γυναίκες......ναι ρε, συμβαίνει, και όχι μόνο με γκέι άντρες (όπως πιστεύουν πολλοί). Επίσης δεν κλ@νουμε όλοι, και δεν βλέπουμε όλοι μπάλα μουγκανίζοντας πάνω από μια κάσα χαϊνεκεν. Όσες πιστεύουν το αντίθετο και γκρινιάζουν, κοιτάνε σε λάθος σημεία. και εγω το πιστευω αυτο που λες! δεν ειναι ολοι οι αντρες καφροι και ποδοσφαιροφιλοι... υπαρχουν και εξαιρεσεις! επισης γιατι να μη μπορουν και οι αντρες να βλεπουν μια κοπελα φιλικα?? εγω ας πουμε για παραδειγμα παντα με αγορια εκανα παρεα και ποτε δεν αντιληφθηκα πως υπηρχε εστω κ στο ελαχιστο καποιο ερωτικο ενδιαφερον απο μερους τους, ουτε και απο μερους μου...
slygeo87 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Φίλες είναι μόνο οι ντεκαυλέ τέλος! Εκτός αν έχεις πάρει όλο το σύμπαν και δε σου κάνει αίσθηση με καμία.
otherside88 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Είσαι νινί ακόμα. χαιρομαι να με λενε νινι στα 22 μου! Φίλες είναι μόνο οι ντεκαυλέ τέλος! Εκτός αν έχεις πάρει όλο το σύμπαν και δε σου κάνει αίσθηση με καμία. υπονοεις πως ειμαι ντεκαυλε????
slygeo87 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Όχι είσαι ωραίο γκομενακουλίνι. Δε θα σε έβλεπα ποτέ φιλικά.
chill Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Πως μπορείς να είσαι φίλος με κάποια που σκέφτεσαι έστω και ενδόμυχα στο κρεβάτι, παίζοντας μαζί της το πασίγνωστο rpg, fuck and spank ? Ακόμα και κοπελιά που μπορεί να μην σου κάνει κλικ αρχικά αν διατηρήσετε επαφή θεωρώ δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα την δεις ερωτικά. Φίλος λοιπόν μόνο με αυτούς που μπορώ να παίξω κλανοπόλεμο, βλέποντας την στρογγυλή θεά να γλιστράει στο χορτάρι με μια ντουζίνα μπύρες ανά χείρας
otherside88 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 [...] Φίλος λοιπόν μόνο με αυτούς που μπορώ να παίξω κλανοπόλεμο, βλέποντας την στρογγυλή θεά να γλιστράει στο χορτάρι με μια ντουζίνα μπύρες ανά χείρας αν εξαιρεσεις τον κλανοπολεμο τα υπολοιπα θα κανω με την παρεα μου αυριο που παιζει η ολυμπιακαρα... :-D
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Να ζει ο τόπικ στάρτερ? και ελεγα να μην γινω κακια να μην το πω αλλα βρεθηκε αλλος να το πει
ksaplostra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Συμφωνω απόλυτα μαζί σου. Πιστευω οτι οι γυναικες μπορουν να δουν καποιον φιλικα, το αντιθετο ομως δεν συμβαινει. Μέχρι να στριμωχτούν/ξουν σε μια γωνιά. Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των 2 φύλων λέμε..... Βέβαια υπάρχει το φιλικό ξεσκιμα. ---------- Προσθήκη στις 01:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:14 ---------- και εγω το πιστευω αυτο που λες! δεν ειναι ολοι οι αντρες καφροι και ποδοσφαιροφιλοι... υπαρχουν και εξαιρεσεις! επισης γιατι να μη μπορουν και οι αντρες να βλεπουν μια κοπελα φιλικα?? εγω ας πουμε για παραδειγμα παντα με αγορια εκανα παρεα και ποτε δεν αντιληφθηκα πως υπηρχε εστω κ στο ελαχιστο καποιο ερωτικο ενδιαφερον απο μερους τους, ουτε και απο μερους μου... Ναι ειναι αλήθεια,δεν ειναι ολοι οι αντρες ποδοσφαιροφιλοι αλλα ολοι ξέρουν μεσας ακρας τι παιζει στο πρωτάθλημα. Φυσικα και δεν ειναι ολοι κάφροι μεχρι να σου κατουρήσουν τη λεκάνη,να σου αμολήσουν μια χημική κεφαλή στην κεφαλή και να ρίξουν κανα ρέψιμο που θα κανει τα τζαμια του σπιτιου να σπασουν κ ιεσενα να λιποθυμήσεις.
otherside88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μέχρι να στριμωχτούν/ξουν σε μια γωνιά. Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των 2 φύλων λέμε..... Βέβαια υπάρχει το φιλικό ξεσκιμα. ---------- Προσθήκη στις 01:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:14 ---------- Ναι ειναι αλήθεια,δεν ειναι ολοι οι αντρες ποδοσφαιροφιλοι αλλα ολοι ξέρουν μεσας ακρας τι παιζει στο πρωτάθλημα. Φυσικα και δεν ειναι ολοι κάφροι μεχρι να σου κατουρήσουν τη λεκάνη,να σου αμολήσουν μια χημική κεφαλή στην κεφαλή και να ρίξουν κανα ρέψιμο που θα κανει τα τζαμια του σπιτιου να σπασουν κ ιεσενα να λιποθυμήσεις. :lol: μπορω να πω πως μου ειχες λειψει βρε ksaplostra!! χαχαχαχα!!
Arcanaloth Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Προσωπικά πιστεύω πως υπάρχει φιλία αντρών-γυναικών. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ντε και καλά ή να θέλουμε να πηδήξουμε μια γκόμενα ή να μην μπορούμε να περάσουμε καθόλου καλά μαζί της. Μετά από 20 χρόνια φιλίας με 2 κοπέλες τις θεωρώ κολλητές, έχουμε περάσει 1002 καταστάσεις μαζί και ακόμα και η σκέψη να κάνω σεξ μαζί τους μου φαίνεται "κάπως". Τρομερή άνεση μεταξύ μας, όσο και με τους άντρες φίλους, συζήτηση για τα πάντα όπως και με τους άντρες και γενικά καμιά απολύτως διαφορά. Μπορώ και στηρίζομαι πάνω τους και ξέρουν και αυτές ότι μπορούν να στηρίζονται πάνω μου. Αν βέβαια πιστεύεις ότι φιλία είναι μόνο να πίνεις μπύρες,να κλάνεις και να βλέπεις ματς και ότι τα γκομενάκια είναι μόνο για σεξ, τότε σαφώς και δεν γίνεται να κάνεις φιλία με γυναίκα γιατί πολύ απλά δεν δίνεις την ευκαιρία στον εαυτό σου. Γενικά απλά δεν διαχωρίζω τις γυναίκες σε 2 μόνο κατηγορίες, την είχα για σεξ άρα ας προσπαθήσω για αυτό ή δεν την είχα άρα δεν λέω ούτε γεια. Μπορεί μια γυναίκα να μην σε ελκύει σεξουαλικά αλλά να περνάς παρόλ' αυτά καλά μαζί της.
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Γενικά διαχωρίζω τις γυναίκες σε 2 μόνο κατηγορίες, την είχα για σεξ άρα ας προσπαθήσω για αυτό ή δεν την είχα άρα δεν λέω ούτε γεια. μονο αυτο συμβαινει.... ολα τα αλλα ειναι τριχες
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Ακριβώς οπως τα είπες. Μέχρι τα 25 αντε 27. Μετά χάνεις φίλους. Βεβαια εξαρταται και απο τον χαρακτήρα του καθενός. Είναι κάποιοι που θέλουν να βάλουν νέους φίλους στη ζωή τους και είναι άλλοι που έχουν επαναπαυτεί σ αυτούς που εχουν και έχουν κλείσει την παρέα τους. μου άρεσαν πολύ τα παραπάνω σχόλια. δεν ''το'χουμε'' όλοι το χάρισμα να κάνουμε εύκολα φίλους (ή και ''φίλους'') αλλά όπως και να το κάνουμε, από κάποια άτομα τελικά θα γίνουμε φίλοι με λίγα έως και ελάχιστα. κάποιοι από μας είναι κλειστά, δύσκολα άτομα, κάποιοι ζουμε μοναχικά και όσο πιο μόνος είναι κανείς τόσο περισσότερο δυσκολεύει η κατάσταση. και δεν αλλάζει εύκολα προς το καλύτερο ο χαρακτήρας, όσο μεγαλώνουμε γίνονται όλα πιο δύσκολα. personally επειδή δεν μένω ποτέ σταθερά κάπου, έχω ναι μεν γνωστούς/ες στις πόλεις που κυκλοφορώ αλλά χάνω επαφή κάθε φορά και όλο και πιο δύσκολα τους ξαναβρίσκω. και ούτε και έχω την απαίτηση ο άλλος που είναι μια ζωή στο ίδιο μέρος, έχει τους παιδικούς του φίλους κοντά και γυναίκα και παιδιά θα κάνει τρελλίτσες για να με δει 3 χρόνια μετά. να είμαστε και ρεαλιστές δλδ. κάποιοι θα είναι πάντα μόνοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.