Προς το περιεχόμενο

προδωμενος και μονος

panagiwths1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι χρειάζεσαι τους φίλους οταν υπάρχει Internet?? Γραψτους στα @@ σου.

Γκόμενα χρειάζεσαι σίγουρα παντως...

Και τι να την κάνεις την γκόμενα όταν υπάρχει internet?

1) τραπέζι για το τασάκι

2) τραπέζι για τα τσιγάρα

3) τραπέζι για τον καφέ

4) φίλη, για να σου πεί πως θα ρίξεις γκόμενα απο το internet

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε Παναγιώτη, όταν συναντάμε κάποιον για πρώτη φορά, είναι λογικό να βγάλουμε διάφορα συμπεράσματα. Τα οποία, όμως είναι καλό να τα διαφοροποιήσουμε, όταν τον μάθουμε καλύτερα. Ίσως το πρόβλημα να έγκειται στην μη διαφοροποίηση.

Έχω να ρωτήσω τα εξής:

Με τα άτομα αυτά είχατε πολλά κοινά, πριν γνωριστείτε; Ταινίες, μουσική; Σε γήπεδο πηγαίνατε παρέα; Αν όχι, από τις τυχόν υποχωρήσεις που έγιναν, μήπως οι περισσότερες, αν όχι όλες, ήταν από την μεριά σου;

Μήπως έτυχε καμιά φορά να είστε κάπου συγκεντρωμένοι και να λείπει ο ένας, και να ακούς έστω έναν να τον "θάβει"; Αν ναι, τότε σίγουρα, όταν έλειπες εσύ από το team, να σε έθαβε ο συγκεκριμένος.

Αν έστω και σε ένα έχω πέσει μέσα, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να διαγράψεις αυτά τα άτομα που σε κρατάνε στο παρελθόν, και να κοιτάξεις το μέλλον.

Ίσως κάποτε να σε είχαν ανάγκη, είτε χρηματική είτε υλική, και να σε είχαν φίλο. Με τον καιρό, όμως, να απέκτησαν κάποια δουλειά, οπότε τα καταφέρνουν και χωρίς εσένα.

Δημοσ.
30 ετων σχεδον και παρατημενος απο φιλους 10 και πλεον ετων...
και γιατι γραφεις στο προφιλ οτι εισαι 23?

μηπως σε παρατησαν γτ ελεγες ψεματα για την ηλικια σου?:lol:

Δημοσ.

Σαν τον ξαδερφο μου που ελεγε 3 μηνες και κατι και εννουσε 4,5,6 μηνες. :lol:

Το αστειο ηταν οτι μονο με τις μερες και τους μηνες ειχε αυτο το προβλημα γιατι οταν του λεγαμε να συναντηθουμε 11 και κατι δεν ερχοταν 12 η 1. :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
30 ετων σχεδον και παρατημενος απο φιλους 10 και πλεον ετων...τον τελευταιο χρονο ζητημα να εχω βγει 4-5 φορες (και αυτες κατα τυχη για ενα απλο καφε) χωρις να εχω κανει τιποτα σε κανεναν απλα με παρατησαν...εχω απελπιστει τελειως...ειναι στιγμες που σκεφτομαι γιατι σε μενα?δεν εκανα τιποτα και σε κανεναν...η απολυτη μοναξια...με συγχωρειτε για το υφος μου το κακομοιρικο αλλα σκεφτειτε σε τι κατασταση ειμαι και ανοιγω αυτο το topic...οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη...

Παναγιώτη ελπίζω καταρχήν να είσαι καλά, γιατι διάβασα ολες τις σελίδες απο την αρχη και δεν εχεις απαντησει/σχολιασει κατι εδω και μερες. Αυτο που θα ειναι καλο να κανεις ειναι να γεμισεις τον χρονο σου. Να γραφτεις σε μια δραστηριοτητα. π.χ. γυμναστηριο, ενα αθλημα ή οτιδηποτε αλλο σου αρεσει. Επειτα να εισαι πιο ανοικτος. Βγες εξω οσο περισσοτερο μπορεις, ακομα και με ατομα που δεν ειναι οι ιδανικοι φιλοι. Μπορει εκει που θα βγεις να γνωρισεις καποιον/α που θα σου ταιριαζει ως φιλος. Και μην ξεχνας οτι ολοι εχουμε περασει δυσκολες φασεις. Να σκεφτεσαι θετικα για τον εαυτο σου. Προσπαθησε να εισαι αισιοδοξος.Να λες οτι θα τα καταφερεις. Δεν χρειαζεται να τρεχεις πισω απο παλιες "φιλιες". Ισως εχουν τελειωσει αυτες οι φιλιες. Προσπαθησε να κανεις καινουργιες φιλιες. Στη δουλεια ή σε μια δραστηριοτητα που πας, προτεινε σε καποιον να βγειτε για ενα καφε.

Παντως παιδια ρεαλιστικα να το παρουμε σχετικα με το θεμα της φιλιας πιστευω οτι μετα απο μια ηλικια δεν ειναι και τοσο ευκολο να κανεις φιλους πραγματικους.

Ως κοπελα μπορω να πω οτι δεν εχω κανεναν φιλο αγορι, δυστυχως. Να το ξεκαθαρισω, "φιλο" οχι "γνωστο". Οσοι σε πλησιαζουν σε πλησιαζουν μονο και μονο επειδη ψαχνονται και επειδη θελουν σχεση. Και γενικα λιγοι ειναι οι πραγματικοι φιλοι. Και μπορει κπ που θεωρεις πιο καλο σου φιλο να σου φερθει οχι και τοσο σωστα σε σχεση με καποιον που ξερεις λιγοτερο καιρο. Γι αυτο βγες με διαφορες παρεες, με νεα ατομα και ποτε δεν ξερεις που και πως μπορει να καταληξει μια γνωριμια, π.χ. σε μια δυνατη φιλια.

Να εισαι καλα και πιστευε στον εαυτο σου!

"Ζησε - Αγαπα- Γέλα"

Δημοσ.

Παντως παιδια ρεαλιστικα να το παρουμε σχετικα με το θεμα της φιλιας πιστευω οτι μετα απο μια ηλικια δεν ειναι και τοσο ευκολο να κανεις φιλους πραγματικους.

Μεγάλη κουβέντα, δυστυχώς έτσι είναι.

Καλώς ή κακώς τους φίλους μας τους κάνουμε μέχρι τα 25 μαξ θα πω εγώ,

από ΄κει και πέρα μόνο χάνεις φίλους, πολύ δύσκολα να κάνεις νέους και να δεθείς μαζί τους όπως με τους παλιούς.

Πολύ άτιμο πράγμα η μοναξιά πάντως, δεν υπάρχει χειρότερο.

Και είναι εύκολο να λέμε "βρες μια δραστηριότητα, μίλα στον κόσμο" κτλ. (τί άλλο να πεις βέβαια, όντως κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει), αλλά αν πέσει η ψυχολογία σου και η διάθεση σου δεν μπορείς απλά ένα πρωί να φορέσεις ένα χαμόγελο, να πας για τέννις και να γνωρίσεις φίλους να βγεις το βράδυ.

Ή το 'χεις αυτό, ή δεν το ΄χεις. Και αν το έχεις δεν θα είχες φτάσει σε αυτό το σημείο εξαρχής.

Απλά δεν πρέπει να τα παρατάμε, είναι πολύ εύκολο να απογοητευθείς και να παραιτηθείς από τα πάντα. Θέλει αγώνα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο.

Δημοσ.
Μεγάλη κουβέντα, δυστυχώς έτσι είναι.

Καλώς ή κακώς τους φίλους μας τους κάνουμε μέχρι τα 25 μαξ θα πω εγώ,

από ΄κει και πέρα μόνο χάνεις φίλους, πολύ δύσκολα να κάνεις νέους και να δεθείς μαζί τους όπως με τους παλιούς.

Ακριβώς οπως τα είπες. Μέχρι τα 25 αντε 27. Μετά χάνεις φίλους. Βεβαια εξαρταται και απο τον χαρακτήρα του καθενός. Είναι κάποιοι που θέλουν να βάλουν νέους φίλους στη ζωή τους και είναι άλλοι που έχουν επαναπαυτεί σ αυτούς που εχουν και έχουν κλείσει την παρέα τους.

Δημοσ.

Ως κοπελα μπορω να πω οτι δεν εχω κανεναν φιλο αγορι, δυστυχως. Να το ξεκαθαρισω, "φιλο" οχι "γνωστο". Οσοι σε πλησιαζουν σε πλησιαζουν μονο και μονο επειδη ψαχνονται και επειδη θελουν σχεση.

Πιστευεις οτι μπορει να υπαρξει φιλια ανδρα-γυναικας απαλλαγμενη απο το ερωτικο στοιχειο ?:P

---------- Προσθήκη στις 16:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:20 ----------

Ακριβώς οπως τα είπες. Μέχρι τα 25 αντε 27. Μετά χάνεις φίλους. Βεβαια εξαρταται και απο τον χαρακτήρα του καθενός. Είναι κάποιοι που θέλουν να βάλουν νέους φίλους στη ζωή τους και είναι άλλοι που έχουν επαναπαυτεί σ αυτούς που εχουν και έχουν κλείσει την παρέα τους.

Ακριβως , επαναπαυεσαι , μετα παντρευεσαι και τελειωνει η ιστορια (της αναζητησης ) :lol:

Δημοσ.

Ως κοπελα μπορω να πω οτι δεν εχω κανεναν φιλο αγορι, δυστυχως. Να το ξεκαθαρισω, "φιλο" οχι "γνωστο". Οσοι σε πλησιαζουν σε πλησιαζουν μονο και μονο επειδη ψαχνονται και επειδη θελουν σχεση.

Αυτό μπορούμε να το απομονώσουμε κάπως και να το πετάξουμε στο υδραγωγείο;

Είχαμε μια κουβέντα με γιν και φρένζυ για το πόσο εκνευριστικό είναι να μην πρεφάρουν πότε τους την πέφτει κάποιος.

Δημοσ.
Πιστευεις οτι μπορει να υπαρξει φιλια ανδρα-γυναικας απαλλαγμενη απο το ερωτικο στοιχειο ?:P

Δυστυχώς πολύ σπάνια.Οκ παντα υπαρχουν εξαιρεσεις. Όταν λεμε φιλία, εννοούμε φιλία όμως. Εκτός αν είναι παιδική φιλία.

Δημοσ.
Δυστυχώς πολύ σπάνια.Οκ παντα υπαρχουν εξαιρεσεις. Όταν λεμε φιλία, εννοούμε φιλία όμως. Εκτός αν είναι παιδική φιλία.

Παντα θα υποκρυπτεται το ερωτικο στοιχειο ,εκτος πια αν σε απωθει τελειως η εμφανιση του αλλου.Απλως θα δισταζουν να το εκδηλωσουν,η θα υπαρχουν αλλα προσωπα στη μεση.

Δημοσ.
Παντα θα υποκρυπτεται το ερωτικο στοιχειο ,εκτος πια αν σε απωθει τελειως η εμφανιση του αλλου.Απλως θα δισταζουν να το εκδηλωσουν,η θα υπαρχουν αλλα προσωπα στη μεση.

Συμφωνω απόλυτα μαζί σου. Πιστευω οτι οι γυναικες μπορουν να δουν καποιον φιλικα, το αντιθετο ομως δεν συμβαινει.

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα πάντως με τη φιλία ανδρών-γυναικών είναι σαν τον σύγχρονο Άη Βασίλη των θηλυκών. Όσο και αν οι καταστάσεις τους δείχνουν ξανά και ξανά ότι άντρας που θα τις πλησιάσει δεν έχει τη φιλία στο μυαλό του, αυτές δε θα δέχονται ότι φιλία μεταξύ άντρα-γυναίκας χωρίς κανένα ερωτικό ενδιαφέρον (και από τις δύο πλευρές) δε μπορεί να υπάρξει. Ίσως βέβαια το καταλαβαίνουν και απλά είναι μηχανισμός άμυνας/άρνησης επειδή τυγχάνει να έχουν πολλούς άντρες "φίλους" (από τους οποίους, ας πούμε 4, στη πορεία των χρόνων της την έπεσαν οι 3 - Ο 4ος απλά αποθαρρύνθηκε).

Δημοσ.
Συμφωνω απόλυτα μαζί σου. Πιστευω οτι οι γυναικες μπορουν να δουν καποιον φιλικα, το αντιθετο ομως δεν συμβαινει.

Αυτά τα κλισέ κολλήματα που τρώτε οι γυναίκες......ναι ρε, συμβαίνει, και όχι μόνο με γκέι άντρες (όπως πιστεύουν πολλοί). Επίσης δεν κλ@νουμε όλοι, και δεν βλέπουμε όλοι μπάλα μουγκανίζοντας πάνω από μια κάσα χαϊνεκεν. Όσες πιστεύουν το αντίθετο και γκρινιάζουν, κοιτάνε σε λάθος σημεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...