Chris_85 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Aπορω που ακομα κανενας ινσομνιακ απο την περιοχη του δεν του προτεινε να πανε για καφε..
injen Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Απο τα αυτα που γραφει ο φιλος διακρινω μια ταση για καταθλιψη,αν δεν εχει πασχει ηδη,δυστηχως εμεις πισω απο τα pc δεν μπορουμε να βοηθησουμε οσο και αν το θελουμε. Θα προτεινα μια επισκεψη σε εναν ειδικο για να μπορεσει να σε βγαλει απο το που εχεις βαλει τον εαυτο σου,στη χειροτερη περιπτωση ισως να χρειαστεις μια φαρμακευτικη αγωγη με αντικαταθλιπτικα και ο μονος λογος που το προτεινω ειναι γιατι το αρχικο ποστ σου ειναι μεσα στην απελπισια και την ηττοπαθεια αν μου επιτρεπετε αυτος ο χαρακτηρισμος. Εχω την αισθηση απο τα γραφομενα σου πως δεν μπορεις να βοηθησεις τον εαυτο σου μονος σου και θες βοηθεια,αναζητησε την,δεν ειναι κακο. Ευχομαι να πανε ολα καλα στη ζωη σου Φιλικα γιωργος Sent from my iPhone using Insomnia.app
Labfrog Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Εγώ μάλλον θα συμφωνήσω με τον Vintage Jewel. Μάλλον μας δουλεύει ψιλό γαζί αλλιώς τι το 1987 στο όνομα του OP? Δεν το λέω για να trollάρω.
andreasl Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Αν μιλάς σοβαρά και δεν είναι μούφα το νήμα, μάλλον δεν είχες ποτέ φίλους. Πιθανώς γιατί "κολλάς" στα λάθος άτομα. Για δοκίμασε αυτή τη φορά να πιάσεις φιλίες με απλούς καθημερινούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας.
chaplin1981 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Απο τα αυτα που γραφει ο φιλος διακρινω μια ταση για καταθλιψη,αν δεν εχει πασχει ηδη,δυστηχως εμεις πισω απο τα pc δεν μπορουμε να βοηθησουμε οσο και αν το θελουμε.Θα προτεινα μια επισκεψη σε εναν ειδικο για να μπορεσει να σε βγαλει απο το που εχεις βαλει τον εαυτο σου,στη χειροτερη περιπτωση ισως να χρειαστεις μια φαρμακευτικη αγωγη με αντικαταθλιπτικα και ο μονος λογος που το προτεινω ειναι γιατι το αρχικο ποστ σου ειναι μεσα στην απελπισια και την ηττοπαθεια αν μου επιτρεπετε αυτος ο χαρακτηρισμος. Εχω την αισθηση απο τα γραφομενα σου πως δεν μπορεις να βοηθησεις τον εαυτο σου μονος σου και θες βοηθεια,αναζητησε την,δεν ειναι κακο. Ευχομαι να πανε ολα καλα στη ζωη σου Φιλικα γιωργος Sent from my iPhone using Insomnia.app εγω παλι νομιζω οτι με το να το παιζουμε γιατροι(ολων των ειδικοτητων κιολας)ειναι τουλαχιστον επιπολαιο για να μην πω τπτ αλλο πρωι πρωι.διαγνωσεις μεσω τετοιων μεθοδων απαγορευονται ρητα.μου αρεσει που κανεις ετσι χαλαρα διαγνωση και τον παραπεμπεις και σε φαρμακευτικη αγωγη.αν νομιζετε καποιοι οτι ειστε γιατροι,τοτε ισως χρειαζεστε εσεις αντικαταθλιπτικα-ηρεμιστικα.
Lefteris29 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 αν και με αρκετους φιλους , εχω περασει και εγω μικρες περιοδους οπου ειμαι μονος μου και ειμαι δουλεια σπιτι-σπιτι-δουλεια και οπου η μοναδικη μου επαφη ειναι με την οικογενεια μου. οι φασεις ομως αυτες ειναι γιατι κατα καποιο τροπο εγω επιλεγω να μην βλεπω φιλους-τι εννοω με αυτο... παρολο που μου φαινεται οτι κανενας δεν με παιρνει τηλεφωνο- κανενας δεν ενδιαφερεται κτλ.. στην πραματικοτητα με τον τροπο μου εγω επιλεγω να μην δω κανενα και με καποιον τροπο περναει στους αλλους αυτο. Αν πραγματικα ηθελα να τους δω θα το επιδιωκα με τα χιλια... Αν δεν ισχυει αυτο ειναι επισης καλυτερα να κρινεις παντα πρωτα απο ολα τον ευατο σου και τις πραξεις σου.. δηλαδη (στην περιπτωση παντα που οι φιλοι που λες ειναι πραγματικοι σου φιλοι και οχι γνωστοι) αν εσυ εχεις φερθει σωστα και αν εχεις δειξει το ενδιαφερον σου προς αυτους , καθως η φιλια ειναι κατι που χτιζεται και "ποτιζεται" συνεχως, αν την παραμελησεις -ακομα και αν ειναι πολυετης- θα ξεφτισει. δεν ειμαι παντρεμενος και βγαινω με φιλους που ειναι παντρεμενοι (αν και τους προτιμουσα πριν αλλα πλεον συμβιβαζομαι- υπαρχουν και στιγμες που ειμαστε μονοι μας και ολα ειναι οπως πριν). Εν κατακλειδι αυτο που εννοω ειναι οτι επειδη την ειχα παθει καποτε που θεωρουσα τους φιλους δεδομενους και περιμενα απο την πλευρα τους μονο καποια κινηση, κοιταξα μεσα στον ευατο μου βρηκα τα λαθη μου και τα διορθωσα (τοτε ημουν εικοσι , τωρα ειμαι τριαντα και οι φιλιες μου δεν ειναι εντονες απο πλευρα πολλων επαφων αλλα ειναι πιο ειλικρινεις και με πιο ισχυρες βασεις) Αν ολα τα παραπανω δεν συμβαινουν τοτε εχεις διαλεξει λαθος ανθρωπους για φιλους..
Teaser Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 εγω παλι νομιζω οτι με το να το παιζουμε γιατροι(ολων των ειδικοτητων κιολας)ειναι τουλαχιστον επιπολαιο για να μην πω τπτ αλλο πρωι πρωι.διαγνωσεις μεσω τετοιων μεθοδων απαγορευονται ρητα.μου αρεσει που κανεις ετσι χαλαρα διαγνωση και τον παραπεμπεις και σε φαρμακευτικη αγωγη.αν νομιζετε καποιοι οτι ειστε γιατροι,τοτε ισως χρειαζεστε εσεις αντικαταθλιπτικα-ηρεμιστικα. μα είπε ότι καλό είναι να επισκεφθεί έναν ειδικό.
Uberalles_gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Πιστεύω ότι λίγο πολύ όλοι έχουμε περάσει από αυτή την κατάσταση.. Άλλοι για 1 εβδομάδα, άλλοι για 1 μήνα άλλοι για πολύ περισσότερο. Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις? Θα πρέπει να βρεις να κάνεις 2-3 πράγματα όπου θα ξεχνιέσαι και θα περνάς καλά και επειδή η ζωή είναι πολύ απρόβλεπτη από εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να γνωρίσεις άτομα που θα γεμίζουν την ζωή σου. Μην σε παίρνει από κάτω... Η ζωή είναι πολύ μικρή και πρέπει να απολαμβάνεις κάθε στιγμή..
RottenLungs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Παιδιά με πραγματικούς φίλους δεν χάνεσαι... Μπορεί λόγω υποχρεώσεων να κάνεις κάποιους μήνες να του δείς αλλα ποτέ δεν χάνεσαι. Εγώ ας πούμε με τους φίλους μου βγαίνω 2-3 φορές την βδομάδα (έχω και κοπέλα, δεν προλαβαίνω παραπάνω) αλλα έχω έναν πολυ καλό μου φίλο που λόγο του οτι τα έχει με μία ξενέρωτη 30άρα (όλο σπίτι θέλει και όταν βγαίνουν- βγαίνουν με φίλους της 30ρηδες, άσε που όταν βγαίνει εμένα του κάνει ζήλειες η καριόλ. γιατι φοβάται μην του γνωρίσω καμια όμορφη κοπελιά) και οτι έχουμε εντελώς διαφορετικά προγράμματα κάνω πολύ καιρό να τον δώ. Αλλα όταν βρισκόμαστε είναι λες και τα πίναμε την προηγούμενη μέρα. Με πραγματικούς φίλους δεν χάνεσαι ποτέ.
gbras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Οντως ολοι εχουμε περασει τα ιδια! παντως θα σου πω ενα παραδειγμα μπορει να εχεις καποιες συνηθειες που οι φιλοι για ολο αυτο το διαστημα δε τους αρεσαν αλλα τις ανεχοντουσαν. Για παραδειγμα εγω ειχα ενα φιλο ο οποιος δεν ειχε τροπους, ετρωγε σαν το ζωο , οταν μιλουσε φωναζε και καποιος φορες και ασχημα, ντυνοταν χαλια...κλπ. Και ομως καναμε παρεα αρκετα χρονια. Ισως επειδη ημουν και πιο μικρος ημουν και πιο ανεκτικος. Καποια στιγμη δοθηκε αφορμη και τον εκοψα. Μηπως εχει γινει και με σενα το ιδιο? μηπως κατα καιρους σου εχουν κανει παρατηρησεις οι φιλοι σου, αλλα δεν τις εχεις λαβει υποψη? παντως σιγουρα σε σενα ειναι το προβλημα και μονο σε σενα θα βρεις την απαντηση.. ---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:10 ---------- rottenlungs εχεις δικιο ετσι ειναι. Το ξερω γιατι εγω ημουν στη θεση του φιλου σου!!
alex_000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 τι χρειάζεσαι τους φίλους οταν υπάρχει Internet?? Γραψτους στα @@ σου. Γκόμενα χρειάζεσαι σίγουρα παντως...
Sylvia88 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Τι είναι αγαπητέ το διαδύκτιο ; Μπορεί σε κάποιους τομείς,να διευκολύνει την ζωή μας ; ΝΑΙ:shifty: Στο να επικοινωνούμε με φίλους που είναι μακριά,με συγγενείς που ίσως τους βρήσκουμε τυχαία και ανακαλύπτουμε πως είμαστε ξαδέρφια,να κάνουμε νέες γνωριμίες-κατά ΚΥΡΙΟΝ ΛΟΓΟΝ φιλικές - να ανκαλύψουμε τον κόσμο της μουσικής,να κάνουμε ένα ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ στα γούστα μας,να παίρνουμε την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και -ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ:shifty::shifty:-δόση ενημέρωσης,για να μην κυκλοφοράμε σαν τους απολίτιστους ΟΥΡΑΓΚΟΤΑΓΚΟΥΣ μέσα στην κοινωνία,να κάνουμε ψώνια από ΥΠΕΡΟΧΕΣ και ΜΑΚΡΙΝΕΣ χώρες μέσω λόγου χάρη onlinestores,μπορούμε στο πι και φι να διαλέξουμε μια πανέμορφη ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ταινία να την βάλουμε να παίζει ή να την έχουμε υπόψην μας να την αγοράσουμε κάποτε ....:shifty::shifty: Ναι είναι ωραίος ο μαγικός κόσμος του διαδυκτίου ....:shifty: Μπορείς να καταντήσεις εθισμένος,ναι είσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι σου περιμένοντας το ΕΝΑ , ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ,το ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΝΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ :shifty::shifty: είναι εύκολο να δίνουμε συμβουλές σε κάποιον που δεν γνωρίζουμε,ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ από τυχόν ΔΙΚΕΣ ΜΑς εμπειρίες και ....πρασπαθούμε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ :shifty: να παίξουμε την μαμά ΤΕΡΕΖΑ !! Οταν ΕΜΕΙΣ,οι ίδιοι,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ και που ΠΑΤΑΜΕ ! Το κάνω στο εαυτό μου ,γι'αυτό τα γράφω ...θέλω να "δίνω" την βοήθειά μου σε άλλους επειδή την χρειάζονται αλλά ΞΕΧΝΑΩ πως ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν είμαι σε θέση να το κάνω :shifty::shifty: Είναι λοιπόν ΆΚΡΩΣ επικίνδυνο να λέμε ....ΚΑΤΣΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ,ΚΑΤΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ :shifty: Θέματα λεπτά και που ίσως δεν χρείζουν την δικιά μας υπόλειψη επειδή ΔΕΝ είμαστε ειδικοί ,τα καταντήσαμε την συζήτηση της Χαλιμάς !! Ενας άνθρωπος αισθάνεται ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,δεν υπάρχει χειρότερο από την μοναξιά να είστε σίγουροι ! Καποιοι την έχουν βιώσει ίσως,κάπου,κάποτε,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ! πρέπει να προσέχουμε τι λέμε !
alex_000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Τι είναι αγαπητέ το διαδύκτιο ; Μπορεί σε κάποιους τομείς,να διευκολύνει την ζωή μας ; ΝΑΙ:shifty: Στο να επικοινωνούμε με φίλους που είναι μακριά,με συγγενείς που ίσως τους βρήσκουμε τυχαία και ανακαλύπτουμε πως είμαστε ξαδέρφια,να κάνουμε νέες γνωριμίες-κατά ΚΥΡΙΟΝ ΛΟΓΟΝ φιλικές - να ανκαλύψουμε τον κόσμο της μουσικής,να κάνουμε ένα ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ στα γούστα μας,να παίρνουμε την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και -ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ:shifty::shifty:-δόση ενημέρωσης,για να μην κυκλοφοράμε σαν τους απολίτιστους ΟΥΡΑΓΚΟΤΑΓΚΟΥΣ μέσα στην κοινωνία,να κάνουμε ψώνια από ΥΠΕΡΟΧΕΣ και ΜΑΚΡΙΝΕΣ χώρες μέσω λόγου χάρη onlinestores,μπορούμε στο πι και φι να διαλέξουμε μια πανέμορφη ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ταινία να την βάλουμε να παίζει ή να την έχουμε υπόψην μας να την αγοράσουμε κάποτε ....:shifty::shifty: Ναι είναι ωραίος ο μαγικός κόσμος του διαδυκτίου ....:shifty: Μπορείς να καταντήσεις εθισμένος,ναι είσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι σου περιμένοντας το ΕΝΑ , ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ,το ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΝΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ :shifty::shifty: είναι εύκολο να δίνουμε συμβουλές σε κάποιον που δεν γνωρίζουμε,ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ από τυχόν ΔΙΚΕΣ ΜΑς εμπειρίες και ....πρασπαθούμε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ :shifty: να παίξουμε την μαμά ΤΕΡΕΖΑ !! Οταν ΕΜΕΙΣ,οι ίδιοι,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ και που ΠΑΤΑΜΕ ! Το κάνω στο εαυτό μου ,γι'αυτό τα γράφω ...θέλω να "δίνω" την βοήθειά μου σε άλλους επειδή την χρειάζονται αλλά ΞΕΧΝΑΩ πως ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν είμαι σε θέση να το κάνω :shifty::shifty: Είναι λοιπόν ΆΚΡΩΣ επικίνδυνο να λέμε ....ΚΑΤΣΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ,ΚΑΤΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ :shifty: Θέματα λεπτά και που ίσως δεν χρείζουν την δικιά μας υπόλειψη επειδή ΔΕΝ είμαστε ειδικοί ,τα καταντήσαμε την συζήτηση της Χαλιμάς !! Ενας άνθρωπος αισθάνεται ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,δεν υπάρχει χειρότερο από την μοναξιά να είστε σίγουροι ! Καποιοι την έχουν βιώσει ίσως,κάπου,κάποτε,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ! πρέπει να προσέχουμε τι λέμε ! Βαλε μερικα θαυμαστικα ακόμα και ειμαι μαζί σου
Sylvia88 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δε νομίζω να το εννοεί. μα και να μην το εννοεί ...γίνονται εύκολα παρεξηγήσεις...εσύ εγώ και ο χι "πιάνουμε" το χιούμορ από μια φράση αλλά άλλοι ίσως να το δουν σοβαρά...αυτό με λίγα λόγια ! alex όχι άλλα φτάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.