koulouri Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Σε αυτο συμφωνω απολυτα. Στην σημερινη εποχη για να διατηρησεις επαφες με φιλους πρεει να εισαι στην ιδια κατασταση με αυτους.Για παραδειγμα πς οτι εχεις 2 φιλους' date='αν αυτοι ειναι φτωχοι και εσυ εισαι πλουσιος δεν μπορουν να σε ακολουθησουν στα γουστα.Αν αυτοι ειναι παντρεμενοι με παιδια δεν μπορειτε να βγειτε στα ιδια μαγαζια.Αν δουλευουν πρωινοι δεν μπορουν να βγουνε ιδιες ωρες και μερες μαζι σου.Αν εχουν κοπελες και εισαι μπακουρος δεν θα σε καλουνε οταν βγαινουν ζευγαρια και παει λεγοντας[/quote'] Πολυ καλη προσεγγιση.. Προς τον topic starter, ειμαι 25, αυτο που λες το ειχα περασει στα 22, τους εγραψα και εγω στα @@ μου, εκανα νεους φιλους με τους οποιους εβγαζα πολυ γελιο και περνουσα πολυ καλυτερα ( παρολο που δεν ανοικαν στην "φυλη των γαματων" οπως πιστευαν, χωρις να το λενε βεβαια, οτι ανηκουν οι πρωην φιλοι μου ) και μετα απο κανα χρονο εγινε το αντιστροφο..αυτοι αρχισαν τα τηλ κλπ και εγω δεν ειχα χρονο ( τους πατησα και λιγο, συμπεριφερομουν οπως αυτοι εκεινο τον καιρο και τους ελεγα πως δεν εχω χρονο και πως εχω κανονισει κλπ ) και αυτοι επιζητουσαν την παρεα μου.. Η νεες παρεες ειχαν αλλαξει προς το καλυτερο τον χαρακτηρα, την συμπεριφορα και το χιουμορ μου.. Φαση ειναι θα περασει dude, μην αγχονεσαι και πολυ.. Επισης η οικονομικη κριση εχει μετατραπει και σε κοινωνικη..Ο κοσμος εχει χαζεψει και εχει γινει περισσοτερο χαιρεκακος και γενικα μισανθρωπος.. Απλα πρεπει να εισαι κουλ.! Χαλαρα η ζωη ειναι ωραια, χαλαρα και ας μην εχεις και παρεα, οπως λεει και ο Παζης.. Εδω δε βλεπεις που μεσα στο insomnia καθονται και τρωνε τα σωθικα τους για ασημαντα οπως αν η intel ειναι καλυτερη απο την AMD, λες και παιρνουν ποσοστα.. :Ρ Sent from my iPhone using Insomnia.app
nickarmy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 γράψου σε καμιά ομάδα paintball να αρχίσεις και νέες παρέες
Apoll Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 30 ετων σχεδον και παρατημενος απο φιλους 10 και πλεον ετων...τον τελευταιο χρονο ζητημα να εχω βγει 4-5 φορες (και αυτες κατα τυχη για ενα απλο καφε) χωρις να εχω κανει τιποτα σε κανεναν απλα με παρατησαν...εχω απελπιστει τελειως...ειναι στιγμες που σκεφτομαι γιατι σε μενα?δεν εκανα τιποτα και σε κανεναν...η απολυτη μοναξια...με συγχωρειτε για το υφος μου το κακομοιρικο αλλα σκεφτειτε σε τι κατασταση ειμαι και ανοιγω αυτο το topic...οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη... Συνονόματε σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και περνάω τα ίδια αν όχι χειρότερα (μιας και είμαι Αγγλία χωρίς οικογένεια κλπ). Είναι φυσικό ιδίως αν είσαι εργένης ή μόλις χώρισες (χεχ) και αυτοί είναι σε σχέσεις ή παντρεμένοι. Από εμπειρία μιας και τα βλέπω μετά το διαζύγιο, οι πλειοψηφία των γυναικών δεν τους αρέσει κάποιος από τους φίλους των ανδρών τους να είναι εργένης. Και είτε προσπαθούν να σε μαντρώσουν με κάποια φίλη τους, ή κόβουν τελείως κάθε επαφή μεταξύ εσένα και του φίλου σου. Δεν θέλουν οι άνδρες τους να μπουν στον πειρασμό, κάτι το οποίο το θεωρώ άθλιο μιας και αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον σύντροφό του, τί στον είστε μαζί και πως θα επιβιώσει η σχέση έτσι για τα επόμενα 20-30 χρόνια; Το καλό εδώ Αγγλία, είναι ότι ο άλλος σου λέει την αλήθεια "δεν με αφήνει η γυναίκα γιατί δεν με εμπιστεύεται". Ανεξάρτητα αν τους σύστησες εσύ, αν ο τύπος ήταν "αδελφός" για πολλά χρόνια, και με την πρώην σώσατε αυτή από το τέλμα που ζούσε. Και το κυριότερο, όταν αυτός ήταν εργένης και έψαχνε τριγύρω, ήσουν εκεί δίπλα. (ευτυχώς η ex μου είχε εμπιστοσύνη). Είναι ένας φαύλος κύκλος υποκρισίας. Γνωρίζοντας ότι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα εσύ, προχωράς μπροστά και γράφτους. Οι τύποι είναι για λύπηση.
htps Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 panagiwths1987Junior Member Ημ. Εγγραφής: Feb 2010 Μηνύματα: 23 πως θα την παλεψω 15αυγουστο αθηνα? γεια σας και παλι και με συγχωρειτε για τα ποστ μου(και αν σας νευριασα με το ποστ με την κριση ζητω συγνωμη)....καμμια προταση να την παλεψω στην αθηνα αυτο το 3ημερο που δουλευω????και ολοι οι γνωστοι εχουν φυγει?? (λογικο αλλωστε...μονο κατι μ....κες σαν εμενα δουλευουν) καλά ρε παναι μας δουλευεις, εσυ ελεγες πως την καναν οι γνωστοί στου για αλλού και εσυ έκατσες λόγω δουλείας πίσω, τώρα μας λες εχεις να βγεις 10 χρονια με γνωστους και φίλους. βγες εξω, βρες κοσμο ραντομ,νιωσε. Προφανως ο φιλος μας νιωθει μονος του,ειτε ισχυει οτι εφυγαν οι φιλοι του ειτε οτι δεν εχει φιλους.Δεν χρειαζεται να απομονωνεις φρασεις του,αντιθετως πιο ασχημα ισως νιωσει ετσι.Εξαλλου εδω ειναι το νετ δε γνωριζουμε τπτ για αυτον τον ανθρωπο οπως δεν ξερουμε κ για σενα,εμενα κτλ επισης συνονοματε Παναγιωτη,σε ρωτησα κ πιο πριν γενικα πως τα πας με τα συναισθηματα σου.Στην καθημερινοτητα σου πως εισαι?Εχεις αγχος?Θλιψη?Νευρα?Κ μετα πιανουμε κ το θεμα φιλων αν θες
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το προφανες γιατι δεν το αναρωτηθηκε κανεις? Οταν πολλα ατομα συμπεριφερονται με εναν συγκεκριμενο τροπο απεναντι σε ενα ατομο, ποιος παιζει να εχει "δικιο"? Συνηθως σε τετοιες καταστασεις οι πολλοι εχουν το δικιο. Sorry φιλε, αλλα κατι εκανες συνειδητα ή αθελα σου. Αν δεν ξερεις, ρωτα τους να μαθεις.
htps Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το προφανες γιατι δεν το αναρωτηθηκε κανεις?Οταν πολλα ατομα συμπεριφερονται με εναν συγκεκριμενο τροπο απεναντι σε ενα ατομο, ποιος παιζει να εχει "δικιο"? Συνηθως σε τετοιες καταστασεις οι πολλοι εχουν το δικιο. Sorry φιλε, αλλα κατι εκανες συνειδητα ή αθελα σου. Αν δεν ξερεις, ρωτα τους να μαθεις. Δε νομιζω οτι βοηθαει ιδιαιτερα η επιριψη ευθυνων.Ο φιλος μας ζητησε την βοηθεια μας.Ηταν μια δικη του κινηση για να μιλησει κ σε αυτο καλυτερα να σταθουμε. Παναγιωτη,πες μας μερικα πραγματα γενικα για το πως περνας τις μερες σου κ πως νιωθεις πανω κατω ---------- Προσθήκη στις 02:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:06 ---------- ας αρχήσει ενα άθλημα, να βγει με κάποιον απο την δουλεία του. αν φτάσαμε και σε σημεία να αναλύουμαι πως χτίζονται οι φιλικές σχέσεις τότε μάλον κάποιος ξέχασε να παει δημοτικό και νήπια. Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τις ιδιες κοινωνικες δεξιοτητες.Για μενα μπορει να ειναι πολυ δυσκολο να κανω φιλους οντας ολη μερα με κοσμο κ για σενα οντας σχεδον απομωνομενος να ειναι πολυ πιο ευκολο
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δε νομιζω οτι βοηθαει ιδιαιτερα η επιριψη ευθυνων.Ο φιλος μας ζητησε την βοηθεια μας.Ηταν μια δικη του κινηση για να μιλησει κ σε αυτο καλυτερα να σταθουμε.Παναγιωτη,πες μας μερικα πραγματα γενικα για το πως περνας τις μερες σου κ πως νιωθεις πανω κατω Ο φιλος μας, μαλλον μας δουλευει ψιλο γαζι επειδη εχει απαλεψιες Αυγουστιατικα στην Αθηνα. Ακομη και ετσι να μην ειναι ομως, οταν σε κανουν περα ολοι οι φιλοι σου, μαλλον κατι εκανες. Μην παμε να το παιξουμε τωρα "ολοι ειναι τρελοι εκτος απο εμενα"
antonisid Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ο φιλος μας, μαλλον μας δουλευει ψιλο γαζι επειδη εχει απαλεψιες Αυγουστιατικα στην Αθηνα.Ακομη και ετσι να μην ειναι ομως, οταν σε κανουν περα ολοι οι φιλοι σου, μαλλον κατι εκανες. Μην παμε να το παιξουμε τωρα "ολοι ειναι τρελοι εκτος απο εμενα" Δεν ειναι ακριβως ετσι πάντα (εχεις κι αποτομο ύφος εξου και το -6 στα αρνητικα , που εφερε και την αποκρυψη του σχόλιου σου) Η κοινωνία μας πάσχει απο ένα σωρό κλίσέ...απ'τα οποία πολλά ανήκουν στην ηλικια 30-35.ΜΙλάω για καποια σοβαρη σχεση ή γαμο (οπου κοβουν ξαφνικα απ την παρεα διοτι εχουν ν ασχοληθουν με την πεθερά) , για οικονομική άνοδο εξαιτίας της δουλειας (οπου πλεον αλλάζουμε - σαν γνησιοι νεοελληνες- κοινωνικη ταξη αρα και παρεες) καθως και πολλα αλλα που αναφερθηκαν πριν. Το θεμα ειναι οτι αν συμβει κατι τετοιο , ειχαμε αραγε πραγματικα αληθινους φιλους? Ή ολα εχουν μια ημερομηνια ληξης? Βγες μονος σου τιποτα ακυρες μερες (καθημερινες) για κανα ποτό ή καφε, be cool και κυριως αστο στη τύχη το ολο θεμα....παντα ετσι προκυπτουν οι φιλιες.
Teaser Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Πάντως μπορεί να τύχει να μην ταιριάζουν πλέον τα άτομα. Πχ κάποιοι άλλαξαν, ξεκίνησαν άλλα χόμπυς, έχουν άλλα ενδιαφέροντα, εσύ άλλα, ε θέμα χρόνου, η γκρίνια κάποια στιγμή θα φέρει την αφορμή.
Kallistos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μόνος σου δεν είσαι σίγουρα, έχεις τη μιζέρια σου και την γκρίνια σου για συντροφιά. Άει, αντί να κλαίγεσαι και να μιρλίζεις τράβα σε έναν Σκλαβενίτη, πάρε μια ταμία ομορφούλα και βγές για καφέ και να η παρέα! "Βρωμάει το κρέας στην αγορά" σήμερα, τζάμπα στο χαρίζουν, σε παρακαλάνε και σύ κάθεσαι και μιζεριάζεις ότι είσαι μόνος σου; *Ο Σκλαβενίτης έχει αποδεδειγμένα τις πιο χαμογελαστές ταμίες απ όλα τα σ.μ.
Massiv0r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Επειδη βαριεμαι να γραφω κατεβατα που κανεις δεν διαβαζει και ουτε εγω πολυ καταλαβαινω θα σου πω το εξης: Να εισαι ο εαυτος σου. Δεν βοηθαει ε ? θες μηπως να σου βρω εγω παρεα ? Πως τους θες ? θα τους παρεις εδω η να στους τυλιξω για το σπιτι ? Σοβαρεψου.
SOWHAT Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Kαταρχάς δεν σχολιάζω την στάση μερικών μερικών να ειρωνεύονται την κατάσταση του θεματοθέτη... Και τι πάει να πει τεχνολογικό φόρουμ παρακαλώ; Ότι ακόμα και στο Μπλα Μπλα πρέπει να έχουμε όλοι την ταμπέλα του "τεχνολάτρη" μέλους; Παύουμε ξαφνικά να είμαστε άνθρωποι επειδή συμμετέχουμε σε μία τεχνολογική κοινότητα; Στην τελική ο άνθρωπος, μπορεί να προτίμησε το εν λόγω φόρουμ λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας, καθώς και λόγω μεγάλης συμμετοχής αντρών... Επίσης το παιδί δεν ζήτησε γκόμενα φίλους θέλει... Γνώμη μου... Καλύτερα να προσέγγισεις τους πιο φιλικά σε εσένα προσκείμενους...ακόμα και αν τώρα τους θεωρείς γνωστούς σου... Πάντως δώσε μας και εσύ περισσότερα στοιχεία για τη ζωή σου να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε!
parsifal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δύο μέλη που αρχίσανε τις καφρίλες και τα βρισίδια μας «χαιρετήσανε». Οι υπόλοιποι συνεχίστε κόσμια παρακαλώ.
SOWHAT Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Καλέ τι είναι το κρυμμένο μήνυμα;;; Πώς το δημιουργεί κανείς και γιατί είναι κρυμμένο;
slygeo87 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Πάτα στον αστερίσκο για να το δεις. Όσο για εμάς τους υπόλοιπους, καλύτερα να περιμένουμε feedback από τον Παναγιώτη, δεν έχει κανένα νόημα να τσακωνόμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.