Dosas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 ναι ρε φίλε γράψτους όλους στα @@, τί κάθεσαι και βασανίζεσαι, φρόντισε τον εαυτό σου πρώτα και όλα τα άλλα θα έρθουν.
slygeo87 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δε νομίζω ότι βοηθάει ιδιαίτερα με το να τους γράψουμε όλους στα @@ μας. Είναι αντιεπικοινωνιακό. Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν διπλωματία.
chaplin1981 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 οχι ολους.αυτους που μας εχουν γραμμενους ηδη στα @@ τους.ετσι για να υπαρχει μια ισορροπια.
slygeo87 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Εντάξει ναι, μόνο που εν προκειμένω ακούς το πρόβλημα από τη μία πλευρά του νομίσματος. Ο Παναγιώτης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τους λόγους για τους οποίους ΟΛΟΙ οι φίλοι του τον έκαναν στην άκρη.
htps Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Γενικα πως νιωθεις?Το ''παρατημενος'' κ ''προδωμενος'' πως εκφραζεται γενικα στην καθημερινοτητα σου?Οργη,νευρα,θυμος,θλιψη?Βοηθησε με λιγο
kgkatzi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 30 ετων σχεδον και παρατημενος απο φιλους 10 και πλεον ετων...τον τελευταιο χρονο ζητημα να εχω βγει 4-5 φορες (και αυτες κατα τυχη για ενα απλο καφε) χωρις να εχω κανει τιποτα σε κανεναν απλα με παρατησαν...εχω απελπιστει τελειως...ειναι στιγμες που σκεφτομαι γιατι σε μενα?δεν εκανα τιποτα και σε κανεναν...η απολυτη μοναξια...με συγχωρειτε για το υφος μου το κακομοιρικο αλλα σκεφτειτε σε τι κατασταση ειμαι και ανοιγω αυτο το topic...οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη... Κοίτα για να σε έχουν παρατήσει όλοι κατά πάσα πιθανότητα κάπου φταις εσύ. Τώρα είναι θέμα προσωπικότητας, συμπεριφοράς από το internet δεν μπορεί να φανεί. Υπάρχει και η πιθανότητα μιας και είσαι 30 οι φίλοι σου απλά να παντρεύονται και να ξεκόβουν όπως είναι αναμενόμενο. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να πέφτεις. Ξεκίνα γυμναστήριο ή χορό (καλό μέρος για να βρεις γυναίκες) ή κάποιο χόμπι αρχικά για να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου και στην πορεία αν είσαι και λίγο κοινωνικός θα προκύψουν νέες παρέες. Επίσης μπορείς πάντα να προσπαθήσεις μια επανασύνδεση με παλιούς συμμαθητές, συμφοιτητές ή σειρές σου από τον στρατό.
Vintage Jewel Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 ποσο καιρο εχεις να τους δεις τους φιλους σου?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Τα' λεγε ο begin περι φιλιας και εμεις δεν τον ακουγαμε. Καλα να παθουμε τωρα.
mrfan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Κοίτα για να σε έχουν παρατήσει όλοι κατά πάσα πιθανότητα κάπου φταις εσύ. Τώρα είναι θέμα προσωπικότητας, συμπεριφοράς από το internet δεν μπορεί να φανεί. Υπάρχει και η πιθανότητα μιας και είσαι 30 οι φίλοι σου απλά να παντρεύονται και να ξεκόβουν όπως είναι αναμενόμενο. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να πέφτεις. Ξεκίνα γυμναστήριο ή χορό (καλό μέρος για να βρεις γυναίκες) ή κάποιο χόμπι αρχικά για να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου και στην πορεία αν είσαι και λίγο κοινωνικός θα προκύψουν νέες παρέες. Επίσης μπορείς πάντα να προσπαθήσεις μια επανασύνδεση με παλιούς συμμαθητές, συμφοιτητές ή σειρές σου από τον στρατό. Σε αυτο συμφωνω απολυτα. Στην σημερινη εποχη για να διατηρησεις επαφες με φιλους πρεει να εισαι στην ιδια κατασταση με αυτους.Για παραδειγμα πς οτι εχεις 2 φιλους,αν αυτοι ειναι φτωχοι και εσυ εισαι πλουσιος δεν μπορουν να σε ακολουθησουν στα γουστα.Αν αυτοι ειναι παντρεμενοι με παιδια δεν μπορειτε να βγειτε στα ιδια μαγαζια.Αν δουλευουν πρωινοι δεν μπορουν να βγουνε ιδιες ωρες και μερες μαζι σου.Αν εχουν κοπελες και εισαι μπακουρος δεν θα σε καλουνε οταν βγαινουν ζευγαρια και παει λεγοντας
Whiteyez Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 30 ετων σχεδον και παρατημενος απο φιλους 10 και πλεον ετων...τον τελευταιο χρονο ζητημα να εχω βγει 4-5 φορες (και αυτες κατα τυχη για ενα απλο καφε) χωρις να εχω κανει τιποτα σε κανεναν απλα με παρατησαν...εχω απελπιστει τελειως...ειναι στιγμες που σκεφτομαι γιατι σε μενα?δεν εκανα τιποτα και σε κανεναν...η απολυτη μοναξια...με συγχωρειτε για το υφος μου το κακομοιρικο αλλα σκεφτειτε σε τι κατασταση ειμαι και ανοιγω αυτο το topic...οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη... Μια από τα ίδια.
kebinB Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 panagiwths1987 Junior Member Ημ. Εγγραφής: Feb 2010 Μηνύματα: 23 πως θα την παλεψω 15αυγουστο αθηνα? γεια σας και παλι και με συγχωρειτε για τα ποστ μου(και αν σας νευριασα με το ποστ με την κριση ζητω συγνωμη)....καμμια προταση να την παλεψω στην αθηνα αυτο το 3ημερο που δουλευω????και ολοι οι γνωστοι εχουν φυγει?? (λογικο αλλωστε...μονο κατι μ....κες σαν εμενα δουλευουν) καλά ρε παναι μας δουλευεις, εσυ ελεγες πως την καναν οι γνωστοί στου για αλλού και εσυ έκατσες λόγω δουλείας πίσω, τώρα μας λες εχεις να βγεις 10 χρονια με γνωστους και φίλους. βγες εξω, βρες κοσμο ραντομ,νιωσε.
PavelX Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 τώρα μας λες εχεις να βγεις 10 χρονια με γνωστους και φίλους Έχει να βγει με φίλους 10 ετών, όχι έχει να βγει 10 χρόνια.
The_Judas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Συμφωνώ και εγώ. Από μια ηλικία και έπειτα αλλάζουν τα ενδιαφέροντα του καθενός. Αλλοι δίνουν έμφαση στον γάμο... άλλοι θέλουν να μείνουν ελεύθεροι και είναι δύσκολο να υπάρχει ταύτιση σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο καθένας μας έχει διαφορετικές προτεραιότητες και διαφορετικό τρόπο ζωής. Πάντως για να σε παρατήσουν όπως λες χωρίς να υπάρχει σοβαρή διαμάχη ή παρεξήγηση... αυτό σημαίνει πως δεν πολυενδιαφέρονται και δεν είναι πραγματικοί φίλοι. Μια άλλη υπόθεση...μήπως κάποιος από την παρέα τους δεν σε πήγαινε και τους πίεσε να ξεκόψουν; Μπορεί μπροστά σου να μην σου το έλεγαν αυτό... αλλά όταν έλειπες να το συζητούσαν εν αγνοία σου. Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις επικρατεί ο "αρχηγός" της αγέλης. Πάντα σε μια παρέα υπάρχει κάποιος που έχει τα ηνία και καθορίζει καταστάσεις και οι άλλοι ακολουθούν. Αν εσύ είσουν χαμηλών τόνων και υποχωρητικός, κάποιος άλλος μπορεί να το εκμεταλλεύτηκε.
Vintage Jewel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Laughing my freaking ass off φανηκε και απο το ...1987 αλλα ειπα να μην πω τιποτα χαααχχαχαχαχχα
stavi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=U6gSyDAr8ek&NR=1[/ame] σου αφιερώνω αυτό!!!! Δε σε ξεκόψαν ρε μεγάλε, απλά προτιμάν τις κοπέλες τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.