panagiwths1987 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 30 ετων σχεδον και παρατημενος απο φιλους 10 και πλεον ετων...τον τελευταιο χρονο ζητημα να εχω βγει 4-5 φορες (και αυτες κατα τυχη για ενα απλο καφε) χωρις να εχω κανει τιποτα σε κανεναν απλα με παρατησαν...εχω απελπιστει τελειως...ειναι στιγμες που σκεφτομαι γιατι σε μενα?δεν εκανα τιποτα και σε κανεναν...η απολυτη μοναξια...με συγχωρειτε για το υφος μου το κακομοιρικο αλλα σκεφτειτε σε τι κατασταση ειμαι και ανοιγω αυτο το topic...οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη...
panagiwths1987 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 ειμαι σαφης φιλε μου...με εγραψαν...
slygeo87 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Γιατί δεν προσπαθείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους; Αν δεν έχεις τσακωθεί πάρε ένα τηλεφωνάκι και κανόνισε να βγείτε για κανένα ποτό.
panagiwths1987 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 οχι κανενας τσακωμος . αλλωστε ειμαι ανθρωπος που παραδεχομαι αν κανω λαθος . επειδιωξα να ξαναβρεθουμε αλλα αποτελεσμα κανενα...οχι απο γκομενα φιλε.αλλωστε δεν εχω
wert Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 30 ετων σχεδον και παρατημενος απο φιλους 10 και πλεον ετων...τον τελευταιο χρονο ζητημα να εχω βγει 4-5 φορες (και αυτες κατα τυχη για ενα απλο καφε) χωρις να εχω κανει τιποτα σε κανεναν απλα με παρατησαν...εχω απελπιστει τελειως...ειναι στιγμες που σκεφτομαι γιατι σε μενα?δεν εκανα τιποτα και σε κανεναν...η απολυτη μοναξια...με συγχωρειτε για το υφος μου το κακομοιρικο αλλα σκεφτειτε σε τι κατασταση ειμαι και ανοιγω αυτο το topic...οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη... Σκέφτηκες ότι μπορεί και να βλέπεις τα πράγματα λάθος; Είναι και η ηλικία σου τώρα που ξεχωρίζουν κάποια πράγματα και μέσα σε αυτά και οι φιλίες. Θα πρέπει να δεις τις καταστάσεις από άλλη γωνία. Λίγο πολύ όλοι βρεθήκαμε ξαφνικά σε αυτή τη θέση για διάφορους λόγους. Σε κάποιες χρονικές περιόδους άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη που λέει και το τραγούδι. Ίσως και εσύ λόγο δουλειάς ή υποχρεώσεων να άφησες κάποιους φίλους στην άκρη. Ίσως το ίδιο να απορούσαν και αυτοί κάποια στιγμή.
slygeo87 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Αποτέλεσμα κανένα για ποιό λόγο; Αρνούνται να βρεθείτε; Ψάχνουν δικαιολογίες κάθε φορά και σε αποφεύγουν με τον τρόπο τους;
panagiwths1987 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Αποτέλεσμα κανένα για ποιό λόγο; Αρνούνται να βρεθείτε; Ψάχνουν δικαιολογίες κάθε φορά και σε αποφεύγουν με τον τρόπο τους; απλα λενε δεν θελουμε χωρις να μου λενε γιατι!ξερω οτι ακουγεται κουφο και ισως να νομιζετε οτι κατι τους εκανα αλλα ορκιζομαι οτι δεν εκανα τιποτα.ετσι ξαφνικα και αναιτια εγιναν ολα...
pappous_soulis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Γιατί δε τους μιλάς ξεκάθαρα? Πες τους το στα ίσα, παιδιά με έχετε κάνει στην άκρη και θα'θελα να μάθω το λόγο.
dewn735 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 απλα λενε δεν θελουμε χωρις να μου λενε γιατι!ξερω οτι ακουγεται κουφο και ισως να νομιζετε οτι κατι τους εκανα αλλα ορκιζομαι οτι δεν εκανα τιποτα.ετσι ξαφνικα και αναιτια εγιναν ολα... Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Όπως μου εξήγησε και μια γνωστή μου, αφού ανεξήγητα (για μένα τουλάχιστον) είχε χαθεί από προσώπου γης: ο κόσμος καμιά φορά είναι πολύ μικρός και οι συμπτώσεις πολλές.... Ποτέ δεν έμαθα τι είχα κάνει, αλλά για να το πει αυτή κάτι θα ήξερε...
slygeo87 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Ναι συμφωνώ με τον Σούλη...και σε πρώτη φάση θα έλεγα να πιάσεις αυτόν που ήταν περισσότερο κοντά σου. Τα βρίσκατε καλύτερα κλπ.
mokas1234567 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Γιατί δε τους μιλάς ξεκάθαρα?Πες τους το στα ίσα, παιδιά με έχετε κάνει στην άκρη και θα'θελα να μάθω το λόγο. οπως τα λεει ο σουλης,και γνωμη μου κανε παρεα με κανεναν απο την δουλεια σου
nikoskon Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Παναγιώτη, κλείσε το pc και βγες καμιά βολτούλα με κανέναν παλιό σου φίλο/γνωστό που έχετε να ειδωθείτε καιρό. Μάλλον ήρθε η ώρα για επανασυνδέσεις... Και μην τρελαίνεσαι ρε συ... άλλωστε ποτέ δεν είναι αργά για γνωριμίες... πάντως την κοινωνικότητα και την παρέα μην την ψάχνεις στο net...
chaplin1981 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 εισαι 30 χρονων.θεωρω οτι εχεις την αμεσοτητα να προσεγγισεις καινουργια προσωπα για νεες παρεες.αν τα πραγματα ειναι οπως τα λες και πραγματι σε εχουν κανει περα ανευ λογου και αιτιας,ε στα τετοια σου.θα κρινεις με τα δικα σου μετρα ποιος ειναι ικανος να ειναι κοντα σου και ποιος οχι,ποτε οι αλλοι.ετσι λειτουργουμε.ο,τιδηποτε αλλο(μυξοκλαμμα και γονυκλισιες για να τα ξαναβρειτε)ειναι μη αποδεκτο για την προσωπικοτητα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.