panathas1908 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Το pc μου χαλασε (χαλασε ο δισκος του ) και εβαλα εναν αρκετα μεγαλυτερο ..Ειχα πανω τα windows xp και εβαλα τα windows 7 ultimate..Τωρα ομως κατι επαθε και δεν ακουγετε ο ηχος ουτε apo youtube ουτε μπ3 ουτε τιποτα...ξερεις κανεις τι μπορει να φταιει??
kosmasgr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Drivers πέρασες για τον ήχο ? Χρησιμοποιείς την Onboard συσκευή ήχου ή κάρτα ήχου ?
panathas1908 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 καλησπερα φιλε ...δεν εχω ιδεα να ρωτησω αυτο πυ μου το φτιαξε αν περασε ντριβερ..επησης δεν ξερω ποια συσκευη χρησημοποιω ..(ειμαι ασχετος με αυτα)
kosmasgr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε όμως αμα δεν έχεις ιδέα. Πες αυτόν που σου κανε το φορμάτ αν πέρασε drivers για τον ήχο. Αν όχι απο το μοντέλο της μητρικής κάρτας θα τους βρείς μέσω Internet. Δες λίγο στο πίσω μέρος του κουτιού σου. Αν τα καλώδια απο τα ηχεία καταλήγουν σε υποδοχές όπου δίπλα τους έχει και άλλες υποδοχές USB , VGA κλπ σημαίνει ότι χρησιμοποιείς την συσκευή ήχου που έχει η μητρική σου.
micos000 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Το θέμα με τις κάρτες ήχου, όπως και με τις παλαιότερες κάρτες γραφικών είναι κάτι το οποίο βασανίζει όποιους μεταβαίνουν στα 7αρια ενώ έχουν παλιά μηχανήματα. Πρέπει να βρεις το ακριβές μοντέλο της μητρικής σου για να σε βοηθήσουμε. Θα το δεις από το βιβλιάράκι της ή από το κουτί της ή ανοίγοντας το πλαϊνό καπάκι του πύργου (πρέπει να αναγράφεται ή δίπλα στις μνήμες ή ανάμεσα στις pci θύρες). Δοκίμασε και με το everest μήπως και στην αναγνωρίσει. Αν η μητρική σου έχει κάρτα ήχου realtek κατέβασε τους ανάλογους drivers από το site της realtek. Έχει 2 πακέτα, ένα ac97 για αρκετά παλιές κάρτες ήχου και ένα high definition για κολυκάναλες κάρτες ήχου (5.1 / 7.1).
micos000 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Το θέμα με τις κάρτες ήχου, όπως και με τις παλαιότερες κάρτες γραφικών είναι κάτι το οποίο βασανίζει όποιους μεταβαίνουν στα 7αρια ενώ έχουν παλιά μηχανήματα. Πρέπει να βρεις το ακριβές μοντέλο της μητρικής σου για να σε βοηθήσουμε. Θα το δεις από το βιβλιάράκι της ή από το κουτί της ή ανοίγοντας το πλαϊνό καπάκι του πύργου (πρέπει να αναγράφεται ή δίπλα στις μνήμες ή ανάμεσα στις pci θύρες). Δοκίμασε και με το everest μήπως και στην αναγνωρίσει. Αν η μητρική σου έχει κάρτα ήχου realtek κατέβασε τους ανάλογους drivers από το site της realtek. Έχει 2 πακέτα, ένα ac97 για αρκετά παλιές κάρτες ήχου και ένα high definition για κολυκάναλες κάρτες ήχου (5.1 / 7.1).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.