damastes Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 το θέμα είναι αν μου κάτσει ξανά κάτι σαν το κουλό πρόβλημα που είχα, αν θυμάσαι, θα μου πούν οτι το ρουτερ είναι μια χαρά και οτι αλλου είναι το πρόβλημα.
damastes Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 το θέμα είναι αν μου κάτσει ξανά κάτι σαν το κουλό πρόβλημα που είχα, αν θυμάσαι, θα μου πούν οτι το ρουτερ είναι μια χαρά και οτι αλλου είναι το πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 τι κουλο σου ειχε κατσει?β.αν ειναι προβλημα του ρουτερ και δεν στο αλλαζουν τροποι να στο αλλαξουν υπαρχουν παντα.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 τι κουλο σου ειχε κατσει?β.αν ειναι προβλημα του ρουτερ και δεν στο αλλαζουν τροποι να στο αλλαξουν υπαρχουν παντα.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 οκ θυμηθηκα .παρε το netgear και βλεπουμε.τωρα αν σου κατσει και σε δευτερο ρουτερ τι να πω μετα καποιος σου εχει κανει μαγεια. προτεινω εξορκισμο μετα και θυσια παρθενας.
damastes Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 αχααχαχχαχαχ λες ε; Παντως το έψαξα λίγο ακόμα το θέμα, αν θέλεις κοίτα το θέμα μου μην γράφω εδώ να μου πείς μια άποψη γιατι υπάρχει περίπτωση ουτε το netgear να το παίζει.
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ναι το ειδα.καλη αγορα θα πω και ο θεος βοηθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.