temeteron Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα, Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος έχω ένα DVD-Video δίσκο απο το οποίο θέλω να πάρω μερικές σκηνές σε τυχαίες χρονικές στιγμές και να τις αποθηκεύσω σε ότι μορφή βίντεο θέλω στον σκληρό δίσκο. Μπορείται να μου πείτε ένα καλό πρόγραμμα που μπορεί να το κάνει αυτό και αν γίνεται για λειτουργικό Windows 7.
TheELF Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 κανείς δεν ξέρει ρε παιδία ; Ξέρουμε ρε παιδάκι μου μάλλον έτυχε να μην σε προσέξουμε, πάντως και με ένα ελαφρύ ψάξηματάκι στο forum θα έβρισκες την απάντηση τόσο καιρό. Avidemux
temeteron Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι απο το DVD με τα .vob αρχεία να κόψω κάτι σκηνές που δεν θέλω και να παραμείνει πάλι DVD με .vob αρχεία το κάνει αυτο το πρόγραμμα; Σε ευχαριστώ! Ξέρουμε ρε παιδάκι μου μάλλον έτυχε να μην σε προσέξουμε, πάντως και με ένα ελαφρύ ψάξηματάκι στο forum θα έβρισκες την απάντηση τόσο καιρό. Avidemux
TheELF Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ναι μπορείς να κόψεις σκηνές από .vob και να γράψεις το αποτέλεσμα στον δίσκο σου και μάλιστα χωρίς να γίνει μετατροπή(μείωση ποιότητας)
jim_p Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Το dvdshrink το κανει (απο dvd σε κομμενο βιντεο και με δομη dvd) αλλα, εκτος του οτι ειναι δυσευρετο, θελει και το dvd να μην εχει τη σχετικη προστασια.
temeteron Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Πρόκειται για βίντεο τραβηγμένο απο Κάμερα οπότε δεν τίθεται θέμα προστασίας. Θα δοκιμάσω το Shrink νομίζω είναι ευκολότερος τρόπος. Το dvdshrink το κανει (απο dvd σε κομμενο βιντεο και με δομη dvd) αλλα, εκτος του οτι ειναι δυσευρετο, θελει και το dvd να μην εχει τη σχετικη προστασια.
kurkosdr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος έχω ένα DVD-Video δίσκο απο το οποίο θέλω να πάρω μερικές σκηνές σε τυχαίες χρονικές στιγμές και να τις αποθηκεύσω σε ότι μορφή βίντεο θέλω στον σκληρό δίσκο. Μπορείται να μου πείτε ένα καλό πρόγραμμα που μπορεί να το κάνει αυτό και αν γίνεται για λειτουργικό Windows 7. Πρέπει να ειναι η εικοστη φορα που παραπεμπω καποιον στο tutorial του parsifal με τιτλο Κόψιμο-ράψιμο αρχείων video με δωρεάν λογισμικό
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 ...και να τις αποθηκεύσω σε ότι μορφή βίντεο θέλω στον σκληρό δίσκο. Γι' αυτήν τη δουλειά, μπορείς όντως να χρησιμοποιήσεις το Avidemux που προτάθηκε. Εννοείται πως θα πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις για το τελικό video, audio και container format, καθώς στον οδηγό που αναφέρει ο kurkosdr γίνεται η παραδοχή ότι μας ενδιαφέρει μη απωλεστικό κόψιμο-ράψιμο, χωρίς δηλαδή να επανακωδικοποιηθεί το υλικό. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι απο το DVD με τα .vob αρχεία να κόψω κάτι σκηνές που δεν θέλω και να παραμείνει πάλι DVD με .vob αρχεία Γι' αυτήν τη δουλειά, το DVD Shrink που προτάθηκε είναι πιο βολικό από το Avidemux, γιατί θα σου δώσει ως τελικό αποτέλεσμα δομή φακέλου VIDEO_TS, έτοιμη για απευθείας κάψιμο ως DVD-Video σε ένα άδειο δισκάκι DVD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.