Προς το περιεχόμενο

Avast. Ποιο ειναι καλλιτερο??

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.. Η ερωτηση μου ειναι η εξης¨¨ Περαζει που στον υπολογιστη μου εχω και το Avast και το Avg.. Και τα δυο εναντιον των ιων.. Εαν οντως δεν πρεπει ποιο απο αυτα τα δυο ειναι το καλλιτερο για να κρατησω?? Υποψιν εχω τα vista premium..

Δημοσ.

Στον ίδιο υπολογιστή δεν προρούν να υπάρχουν μαζί δύο antivirus γιατί μπορουν να δημιουργηθούν προβλήματα. Απεγκατέστησε κλάποιο και κράτησε μόνο ένα. Εγώ θα σου πρότεινα το Avast.

Δημοσ.

Όντως από τα δύο 100% σιγουρα το avast!

Εμένα προσωπικά το avg μου φαίνεται εντελώς άχρηστο γιατί όταν το είχα δοκιμάσει από τύχη δεν αναγκάστικα να κάνω φορματ...

Δημοσ.

αυτο που λενε και τα παδια..εγω χρησιμοποιω το avast τα τελευταια 2 χρονια και εχω ξεχασει τι θα πει ιος...και ποτέ 2 antivirus στον υπολογιστη σου, μιας που η λειτουργια του ενος ενδεχεται να επηρεασει το αλλο...

Δημοσ.

Avira, Microsoft se είναι μια χαρά. Υπάρχει και δημοσκόπηση στο φόρουμ να δείς. Όσο για τα 2 AntiVirus ταυτόχρονα δεν πειράζει αρκεί να τρέχει μόνο 1 online scanner.

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.

ναι όλα μια χαρά είναι μέχρι να την πατήσεις. το AVAST το χρησιμοποιώ 2 χρόνια σχεδόν και τα υπόλοι μου φαίνονται τσίρκο μπροστά του.

Δημοσ.
Microsoft security essentials απο μενα.Πολύ ελαφρύ και αποτελεσματικό.

συμφωνω (αν και ειμαστε λιγο off topic φιλε μιας και ο topic starter ρωτησε ποιο αναμεσα σε δυο συγκεκριμενα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...