kalmik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Oκτακόσια ευρώ το λιγότερο θα κοστίσει το "νόμιμο" μέρος της διαδικασίας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ανοιξαν οι Σχολες Πηγα χθες και ρωτησα 600 ευρω τα μαθηματα 190 ευρω τα παραβολα μαζι μετα εξεταστρα Ξεκιναει ο γιος σημερα και μολις κλεισει τα 18 στις 3/10 θα βγαλει την καρτα υποψηφιου και θα δωσει σηματα και οδηγηση. Στα σηματα ενα λαθος επιτρεπεται ? Για οσους θελουν εδω ειναι το επισημο προγραμμα του Υπουργειου για εξεταση στα σηματα. Διαβαστε τις οδηγιες εγκαταστασης,
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ανοιξαν οι Σχολες Πηγα χθες και ρωτησα 600 ευρω τα μαθηματα 190 ευρω τα παραβολα μαζι μετα εξεταστρα Ξεκιναει ο γιος σημερα και μολις κλεισει τα 18 στις 3/10 θα βγαλει την καρτα υποψηφιου και θα δωσει σηματα και οδηγηση. Στα σηματα ενα λαθος επιτρεπεται ? Για οσους θελουν εδω ειναι το επισημο προγραμμα του Υπουργειου για εξεταση στα σηματα. Διαβαστε τις οδηγιες εγκαταστασης,
panosno1com Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ναι νομιζω ένα λάθος επιτρεπεται... και να σπαμαρω λιγο: βλεπεις απαγορευτικο [σήμα]και μπαινεις και ερχεται κοσμος police για κακη σου τυχη : μα κυριε οργανο...εμενα..ΑΥΤΟ ηταν το λαθος μου!! ! :P:P δε το λεω υπονοοντας κατι απλα το συζηταγαμε με καποια παιδια τις προαλλες και λεω για φαντασου!!
SofoS@ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Βλέπω να αναφέρεται σε κάποια σαιτ και δεν έχω καταλάβει η παράσταση τι είναι; Είναι στάνταρ το ποσό που πληρώνεις γι αυτή ή εξαρτάται απ τον δάσκαλο;
chiderboy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 βλεπεις απαγορευτικο [σήμα]και μπαινεις και ερχεται κοσμος police για κακη σου τυχη : μα κυριε οργανο...εμενα..ΑΥΤΟ ηταν το λαθος μου!! ! :P:P Και σου λέει αυτός πάρε μια 700άρα € κλήση για να το εμπεδώσεις καλύτερα και να μην το ξανακάνεις Εγώ 950€ είχα δώσει Μυτιλήνη το 2002 και να φανταστείτε ο δάσκαλος είναι γείτονας και γι αυτό είπα να τον προτιμήσω. Και των άλλων οι τιμές 700-900€ έπαιζαν εδώ... Στη πόλη που σπούδαζα το κόστος ήταν 550€.. Μαύρο στις σχολές που αισχροκερδούν. Σε καμιά περίπτωση δε θα ξαναέκανα το ίδιο λάθος.
panosno1com Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Και σου λέει αυτός πάρε μια 700άρα € κλήση για να το εμπεδώσεις καλύτερα και να μην το ξανακάνεις. :lol::lol:
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 650 με 800 παει πανελλαδικά πλην τρελών εξαιρεσεων (π.χ. ροδος >1400). εγω 660 ειχα δωσει
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Γιάννη τωρα που το σκέφτομαι εκει που ειναι ο γιος σου (Δυτ Μακεδονία) ειναι πολυ πιο φθηνα (κατι ειχα ακουσει για 400 ολα μαζι για αυτοκινητο) ειδικα αν ξερεις λιγο να οδηγας... Δεν το κοιτάει λιγο..;
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Γιάννη τωρα που το σκέφτομαι εκει που ειναι ο γιος σου (Δυτ Μακεδονία) ειναι πολυ πιο φθηνα (κατι ειχα ακουσει για 400 ολα μαζι για αυτοκινητο) ειδικα αν ξερεις λιγο να οδηγας... Δεν το κοιτάει λιγο..; Επειδη η αποφαση να παε εκει ηταν στο παρα 5 ειχε κανει εδω 6 διωρα μαθηματα και την αλλη εβδομαδα που εχει αργιες θα ερθει να δωσει σηματα.Οδηγηση αργοτερα οταν ξανακατεβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.