Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Βλεπω σε διαφιμησεις οτι ξεκινουν απο 550 ευρω αλλα προφανως δεν συμπεριλαμβανοντε διαφορα παραβολα για σηματα , παρασταση δασκαλου στις εξετασεις και γιατρους. Διορθωστε με αν εχει αλλαξει κατι. Ποσα ευρω ειναι ολα αυτα τα extra ξερει καποιος ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Πριν 2 εβδομαδες που ειχα ρωτησει απο περιεργεια (και λιγο επειδη η γυναικα δεν ξερει και θελει να μαθει) μου ειπαν οτι παιζουν γυρω στα 800 - 900 €. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Αυτα προφανως ειναι ολα μαζι.Τα παραβολα μονα τους ποσο κανουν ??? Δασκαλο λογω ανταγωνισμου μπορουμε να βρουμε και φτηνο σχετικα χωρις οριο μαθηματων. http://www.eleftheratos.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Αυτα προφανως ειναι ολα μαζι.Τα παραβολα μονα τους ποσο κανουν ??? Δασκαλο λογω ανταγωνισμου μπορουμε να βρουμε και φτηνο σχετικα χωρις οριο μαθηματων. http://www.eleftheratos.gr/ Τα παραβολα ειναι γυρω στα 120-150 ευρω... Δεν θυμαμαι ακριβως τιμη...Επισης η παρασταση νομιζω ειναι παντα μεσα στην τιμη που σου λεει ο δασκαλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 http://www.poulato.gr/services/serv_ad_details.php?ad_id=24192 λιγο που κοιταξα παιζει να ναι οι μοναδικες που ειναι τοσο φτηνες...γι αυτο μηπως αρχισουν δικαιολογιες του τυπου οι τιμες ειναι αν προυπαρχει διπλωμα για μηχανη και θες αυτοκ. και το αντιστροφο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 http://www.poulato.gr/services/serv_ad_details.php?ad_id=24192λιγο που κοιταξα παιζει να ναι οι μοναδικες που ειναι τοσο φτηνες...γι αυτο μηπως αρχισουν δικαιολογιες του τυπου οι τιμες ειναι αν προυπαρχει διπλωμα για μηχανη και θες αυτοκ. και το αντιστροφο? Πιθανον...Αυριο θα παρω τηλ και θα ξερω. Αν βεβαια εχουν ανοιξει και δεν ειναι ακομα σε διακοπες μιας και νομιζω Αυγουστο δεν εχει εξετασεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Στην Θεσσαλονικη,τουλαχιστον σε αυτα τα 8-9 που ρωτησα τον Απριλιο οταν και ξεκινησα τα μαθηματα, ΚΑΝΕΝΑ δεν μου ειπε ΣΥΝΟΛΙΚΟ κοστος πανω απο 600 ευρω τα μονα εξτρα που μου ειπαν (ευθαρσως) αν θελω να δωσω ειναι: -200 Ε το λαδωμα -50 Ε αν θελω να παρω στα χερια μου την καρτα σε μια εβδομαδα απο την μερα που θα περασω τις εξετασεις και ετσι να μην περιμενω 3 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Στην Θεσσαλονικη,τουλαχιστον σε αυτα τα 8-9 που ρωτησα τον Απριλιο οταν και ξεκινησα τα μαθηματα, ΚΑΝΕΝΑ δεν μου ειπε ΣΥΝΟΛΙΚΟ κοστος πανω απο 600 ευρω τα μονα εξτρα που μου ειπαν (ευθαρσως) αν θελω να δωσω ειναι: -200 Ε το λαδωμα -50 Ε αν θελω να παρω στα χερια μου την καρτα σε μια εβδομαδα απο την μερα που θα περασω τις εξετασεις και ετσι να μην περιμενω 3 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Οσες σχολες παιρνω τηλ ολες κλειστες !!!!!Αν καποιος θελει να παρει διπλωμα τον Σεπτεμβιο ποτε θα ξεκινησει μαθηματα αραγε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Οσες σχολες παιρνω τηλ ολες κλειστες !!!!!Αν καποιος θελει να παρει διπλωμα τον Σεπτεμβιο ποτε θα ξεκινησει μαθηματα αραγε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Οσες σχολες παιρνω τηλ ολες κλειστες !!!!!Αν καποιος θελει να παρει διπλωμα τον Σεπτεμβιο ποτε θα ξεκινησει μαθηματα αραγε ? 24 αρχιζουν οι εξετασεις οποτε και οι σχολες μαζι ειναι κλειστες αυτην την εποχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Οσες σχολες παιρνω τηλ ολες κλειστες !!!!!Αν καποιος θελει να παρει διπλωμα τον Σεπτεμβιο ποτε θα ξεκινησει μαθηματα αραγε ? 24 αρχιζουν οι εξετασεις οποτε και οι σχολες μαζι ειναι κλειστες αυτην την εποχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 θα μεινει για παντα η νοοτροπια του Αυγουστου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 θα μεινει για παντα η νοοτροπια του Αυγουστου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Oκτακόσια ευρώ το λιγότερο θα κοστίσει το "νόμιμο" μέρος της διαδικασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.