Προς το περιεχόμενο

Tropico 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου το εφερε ο θειος μου και το κανει εγκατασταση στο pc γιατι εγω δεν ξερω απο αυτα τα μηχανηματα του διαβολου χαχαχχαχαχαα

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φάνηκε αρκετά πολύπλοκο και το παράτησα μετά το tutorial? Ελπίζω το 4ο παιχνίδι της σειράς να είναι πιο "φιλικο"...

• 1 μήνα μετά...
  • 6 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έπαιξα λίγο αυτές τις μέρες, έκανα τις 3 πρώτες αποστολές. Αν και με έψηνε η σειρά ποτέ δεν είχα κάτσει να ασχοληθώ εκτός από το πρώτο.

Πολύ καλό μου φάνηκε εκτός από 2 πραγματα. 1ον δεν έχει κανενός είδους σοβαρό tutorial (ξεχωριστό ή ingame) και 2ο δεν έχει αρκετές πληροφορίες για την οικονομία σου.

Δεν ξέρω αν δεν έχω βρει κάτι ή δεν κάνω κάτι σωστά αλλά μου φαίνεται ότι όλο το εμπόριο είναι χαοτικό. Δλδ βάζεις πχ ενα ορυχείου χρυσού. Πως μπορείς να ορίσεις ή έστω να παρατηρήσεις πόσο από αυτό πουλιέται σαν raw material και πόσο πάει στο εργοστάσιο κοσμημάτων??? Έχω στο μυαλό τη σειρά τύπου Ceasar, Pharaoh κλπ που μπορούσες να καθορίσεις ακριβώς τη ροή των προϊόντων.

Νομίζω θα πρεπει να προσλάβουν κανένα dev με εμπειρία σε intro level design, γιατί πραγματικά αν είχε μια διαδικασία εκμάθησης μέσω των 4-5 πρώτων αποστολών του campaign (όπως όλα τα strategy) θα ήταν άψογο.

Κατα τ''άλλα είναι πολύ διασκεδαστικό. Χιούμορ (politically incorrect), εμπενευσμένα κτήρια κλπ, καλά γραφικά και γενικά πολύ ευχάριστο gameplay. Τα τραγουδάκια βέβαια αρχίζουν και σου σπάνε λίγο τα νεύρα μετά από κανα 2ωρο. :-)

υγ. Κάτι που δεν έχω καταλάβει είναι τι κάνει ο El presidente (ή El Prez). Το μόνο που κάνω είναι καμιά φορά να τον πάω σε καμιά οικοδομή για να αυξηθεί η ταχύτητα.

Επεξ/σία από remalis
Δημοσ.

Αυτό κάνει ο πρόεδρος και βγάζει λόγους για να ανεβάσει το ηθικό των πολιτών του. Γενικά για την οικονομία υπάρχει μια λογική στο πως θα στήσεις τα κτήρια σου. Να σου δώσω ένα παράδειγμα πρέπει πάντα να βάζεις δίπλα στα εργοστάσια οι στους χώρους εργασίας σου σπίτια για να μένουν οι εργάτες συν κάποιο μεταφορικό για να μετακινούνται τα εμπορεύματα.

Βρες κανα tutorial στο internet γιατί ενώ δείχνει απλό σαν game έχει ρακετά συστήματα που δεν στα εξηγεί πουθενά το παιχνίδι και πρέπει να τα βρεις μόνος σου.

Δημοσ.

Αυτο με την οικονομία το έχω και γω..χτες το ξεκίνησα..Και ξαφνικά άρχισα να χάνω λεφτά,μέχρι που είχα έλλειμμα 75k..Και δεν ήξερα τι να κάνω..Πείραζα μισθούς..τίποτα.Όντως πρέπει να βρουμε από το youtube κάποιο tutorial..

Κατα άλλα,το βρίσκω πιο καλό από το cities xl,γιατί έχεις στόχους συγκεκριμένους,στο cities xl χανόμουν..Είναι πολύ ανοιχτό,όμορφο αυτό,αλλά θέλει προσοχή.

el presidente out!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...