Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R. 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν κάνεις σωστή διαχείριση δε χρειάζεται κανένα mod.Κανεις λίγο υπομονή στην αρχή,βρισκεις πράματα και αυτά που δε θέλεις τα πουλάς  κυρίως artifacts και έπειτα suits και weapons.

Λουταρεις και με το σκ@τό στη κάλτσα γυρίζεις στα settlements και ξεφορτώνεις.

Έχω αλλάξει τρια-τέσσερα armor και όπλα όλα και όλα στις 90 ώρες τα υπόλοιπα πούλημα.

Το main story σε πάει παντού στο χάρτη και σε παίρνει κι για εξερεύνηση δεξία και αριστερά εάν δεν έχεις ηδη πάει με sides quests άρα για το fast travel φτάνουν και περισσεύουν τα λεφτά..αν δεν έχεις λεφτα απλά δεν έχεις κάνει σωστή διαχείριση.θελει και υπομονή όπως προείπα.

Όσον αφορά τα τεχνικα θέματα που αναφέρετε ναι έχει αλλά όχι η υπερβολή περί uninstall κτλ ..μια χαρά παίζεται ,εγώ έχω συναντήσει ελάχιστα(όχι φυσικά να σου κάνουν το παιχνίδι unplayable )αν εξαιρέσεις μόνο το πρόβλημα με τη vram στην αρχή που λύθηκε.

Είμαι pripyat πιστεύω τελειώνω ,μια αρκετά καλή εμπειρία αλλά σίγουρα όχι να περιμένω πως και πως να το παίξω το βράδυ στην αποσυμπίεση μου!

Αυτά, σορυ για το σεντόνι ,αλλά το βγάλατε ορισμένοι το game σκάρτο πράγμα  που δεν ισχύει. Πάντα Φιλικά

• Like 3
  • Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγω vanilla, 

Δεν με ενοχλούν καθόλου, ισα ισα μου φαινονται ""as intended" στοιχεία όπως τα "δύσκολα χρήματα", το βάρος, η απουσιά ευκολου fast travel, το τρελό aim των αντιπάλων, οι random anomalies  κ.λ.π.. Είναι στοιχεία που το κάνουν "survival" και οχι ενα απλό looter shooter...

Τεχνικά σε εμενα εστρωσε μετα το 1.2 η RAM, νομίζω πλέον και το shader compile, αλλα με επιφύλαξη.

Χωρις FG ομως δεν την παλέυω ακόμα και με 60+ fps.

25 ωρες προς το παρόν αλλά με αρκετο exploration.

Καλο γενικά!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένα πολύ ωραίο Recap για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα και αναλυτικότερα για τον κόσμο του Stalker και την προίστορία του πριν ξεκινήσει το Stalker 2

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τερμάτισα σήμερα μετά απο 50 ώρες στο game pass.

Ενώ ξεκίνησε ωραία και πολλά υποσχόμενο μετά τα μισά του παιχνιδιού άρχισαν συνεχώμενα bugs που με έκαναν και ξενέρωσα τη ζωή μου.

Απο το SIRCAA και μετά όλο κάτι σκάλωνε και δεν μπορούσα να προχωρήσω.

Την μία δεν spawnαρε ο npc για να του μιλήσω να με βάλει μέσα στη βάση, άλλη φορά ήταν εκεί αλλά του μίλαγα και δεν έκανε τίποτα, άλλη φορά δεν μου έδινε το επόμενο quest, άλλη δεν έκανε complete το objective, την άλλη δεν spawnαραν items που έπρεπε να βρώ ...μπαχαλο. Τώρα στο τελείωμα που έπρεπε να πλακωθώ με κάτι χαρακτήρες σαν boss fight είχαν κολλήσει μέσα στον τοίχο και δεν μπορούσα να τους βαρέσω.

Ευτυχώς είχα ενεργοποιήσει με mod τα console commands και ψάχνωντας στο internet έκανα complete τα objectives που είχαν κολλήσει γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να το τελειώσω. Υποτίθεται τα είχαν φτιάξει και στα patch όλα αυτά.

Το άλλο που με κούρασε πολύ προς το τελείωμα ήταν ο τεράστιος ποδαρόδρομος που έριχα απο την μία άκρη του χάρτη στην άλλη. Οι πιο πολλές περιοχές δεν είχαν κανένα side quest για να ξεχαστείς ή να σε ωθήσουν στην εξερεύνηση, ήταν εγκαταλελειμμένες περιοχές με mutants που δεν είχε νόημα να πας να εξερευνήσεις. Κατέληξα να ενεργοποιώ το console command που κάνει το χρόνο να τρέχει πιο γρήγορα ή να κάνω teleport για να φτάνω αμέσως στο objective γιατί δεν άντεχα μια ώρα ποδαρόδρομο σε κανονική ταχύτητα.

Ευτυχώς δεν το αγόρασα γιατί θα έκλαιγα τα λεφτά μου.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

spacer.png

Μόλις το τερμάτισα με το ending του Doctor...Όλο και όλο συνάντησα 4 bugs για τα οποία βρήκα λύση γκουγκλάρωντας. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα το παιχνίδι και φοβερό main story ,αλλά μεγάλο μείον τα ανούσια side quests και οτι η Zone ήταν κάπως άψυχη όταν την διασχίζεις. Επίσης μεγάλο σπάσιμο @@ων το φόρτωμα των textures κάθε τρεις και λίγο αλλά μάλλον έφταιγε το pc μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, GhostRiderLSOV said:

Τα καλύτερα... :D

Το 1ο ηταν στην αρχή όπου για να εμφανιστει το πρώτο αρτιφακτ δεν επρεπε να παρεις κάποιο αντικειμενο μεσα απο το Bunker

Το 2ο δεν μου εκανε completed το quest του Dr. Shcherba το οποιο το εκανα μετα completed μεσω του Console

Το 3ο που μου εκανε infinite loading στο quest The Forge of Progress / Get to Professor Hermann όταν πηδας μεσα στο Spatial Anomaly και σε μεταφερει σε 3 διαφορετικα σημεια οπου πρεπει με το που σε μεταφερει στο καθε σημειο να πατας Esc μεχρι να φορτωσουν τα textures και μετα να κανεις unpause

original.png.fe2a08673639a06c0b6117a66e96de91.png

και το 4ο όταν πας στο Pripyat και για να πας στο μαρκερ πρεπει να πας απο συγκεκριμενο δρόμο αλλίως δεν προχωράει και να σου αλλαξει μαρκερ (η λύση...Make sure you hit the center of the crossroad, south west from the quest mark )

Επεξ/σία από polonos1313
  • Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, Silverage said:

Εγώ είχα το ending του Ward το οποίο μου άρεσε και περισσότερο αφού ο Skif ολοκληρώνει κάνει αυτό που ήρθε να κάνει.

Δες στο youtube και τα υπόλοιπα endings

To ending με τον Doctor απλα αφήνει ενδεχόμενο για συνέχεια της σειράς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...