Sprou Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Εάν κάνεις σωστή διαχείριση δε χρειάζεται κανένα mod.Κανεις λίγο υπομονή στην αρχή,βρισκεις πράματα και αυτά που δε θέλεις τα πουλάς κυρίως artifacts και έπειτα suits και weapons. Λουταρεις και με το σκ@τό στη κάλτσα γυρίζεις στα settlements και ξεφορτώνεις. Έχω αλλάξει τρια-τέσσερα armor και όπλα όλα και όλα στις 90 ώρες τα υπόλοιπα πούλημα. Το main story σε πάει παντού στο χάρτη και σε παίρνει κι για εξερεύνηση δεξία και αριστερά εάν δεν έχεις ηδη πάει με sides quests άρα για το fast travel φτάνουν και περισσεύουν τα λεφτά..αν δεν έχεις λεφτα απλά δεν έχεις κάνει σωστή διαχείριση.θελει και υπομονή όπως προείπα. Όσον αφορά τα τεχνικα θέματα που αναφέρετε ναι έχει αλλά όχι η υπερβολή περί uninstall κτλ ..μια χαρά παίζεται ,εγώ έχω συναντήσει ελάχιστα(όχι φυσικά να σου κάνουν το παιχνίδι unplayable )αν εξαιρέσεις μόνο το πρόβλημα με τη vram στην αρχή που λύθηκε. Είμαι pripyat πιστεύω τελειώνω ,μια αρκετά καλή εμπειρία αλλά σίγουρα όχι να περιμένω πως και πως να το παίξω το βράδυ στην αποσυμπίεση μου! Αυτά, σορυ για το σεντόνι ,αλλά το βγάλατε ορισμένοι το game σκάρτο πράγμα που δεν ισχύει. Πάντα Φιλικά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα