Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R. 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Quick question,

Τι difficulty παιζετε παιδια? 

Normal====>Stalker αλλά τρως πολύ ξύλο μέχρι να δυναμώσεις, οι εχθροί έχουν aim bot σε πετυχαίνουν για πλάκα! 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Saloufas said:

ακόμα ένα μικρό update σήμερα!

image.png.5ec7142f53eecbedba9c34ff1c908325.png

text_en.webp.2f1c0e3d9ddf6cefa5550c2554669b51.webp

Αλλα 10 Gb...Πλάκα πλάκα πρέπει να χουν πάει μισο terra τα updates αν κάποιος εγκατέστησε day 1...

Κατεβαίνει κι αυτο, και θα μπω επιτέλους..."in the zone" 😋

Πήρα και το περιττό Χριστουγεννιάτικο δώρο μου (νεα ακουστικά - κάρτα ήχου) για να δω, γιατί έχω διαβάσει τα καλύτερα για το sound design (οταν δουλέυει σωστά)...

Επεξ/σία από scorpion8283
  • Like 1
Δημοσ.

Πρωτο....''anomally'' 😇 μετα το intro στο πρωτο side quest που σωζω ενα βλαχαδερο απο μια αποθηκη που τον ειχε απαρατησει ο φιλος του...οταν τον πλησιαζω πεφτει στα 15 fps για να κανω τον διαλογο.. 

Εν τω μεταξυ δεν θυμαμαι αλλο game να γουσταρει τοσοοο πολυ το fg.... απο 70 με παει στα 100fps αλλα η διαφορα στο smoothness ειναι αδιανοητη....🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε

Πρωτο....''anomally'' 😇 μετα το intro στο πρωτο side quest που σωζω ενα βλαχαδερο απο μια αποθηκη που τον ειχε απαρατησει ο φιλος του...οταν τον πλησιαζω πεφτει στα 15 fps για να κανω τον διαλογο.. 

Εν τω μεταξυ δεν θυμαμαι αλλο game να γουσταρει τοσοοο πολυ το fg.... απο 70 με παει στα 100fps αλλα η διαφορα στο smoothness ειναι αδιανοητη....🤔

Δεν είναι τίποτα, έφαγες memory leak απο το bug με το frame gen που είχαμε αναφέρει πιο πίσω! Είτε κλείνεις το frame gen και δεν σου ξανα συμβαίνει είτε το αφήνεις έτσι και προχωράς μέχρι το σημείο που θα στο ξανα κάνει και να χρειαστεί restart. Εγώ δεν κατάφερα να το παίξω με κλειστό fg, το performance είναι άθλιο και δεν νιώθεις smooth το παιχνίδι, μόνο με το fg είναι buttersmooth αλλά και πάλι όταν πέφτει στα 70 και κάτω έχει θέμα, τα ίδια περίπου με το τραγικό Silent Hill 2, UE5 παρωδία🥔 

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 1
Δημοσ.

Κομπλε πάντως και με το χθεσινό patchακι που ΦΤΙΑΧΝΕΙ το θέμα με τo crash κατα την διάρκεια του shader compilation...😒🫥

Τρεις - μια με πάει...σαν τους φαντάρους...(τρείς μέσα - μια έξω...)

Ρε τους σατανάδες....

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, scorpion8283 είπε

Κ.. Τρεις - μια με πάει...σαν τους φαντάρους...(τρείς μέσα - μια έξω...)😒🫥

Ρε τους σατανάδες....

Εγώ πήρα άδεια πρώτο γκρουπ Χριστουγέννων πάντως 😁

Δημοσ.

Μπράβο τους που δουλεύουν πάνω στα προβλήματα ακόμα και αυτές τις μέρες. Όπως το έχουμε γράψει πολλές φορές κατά το καλοκαίρι του 25 θα είναι ένα άλλο παιχνίδι.

• Like 4
Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Αντιμετοπιζω ενα προβλημα στην αποστολη The Forge of Progress. Εκει που ειμαι ετοιμος να βγω απο το Lab και μπαινω στη σφαιρα κολλαει και δεν κανει τιποτα. Βλεπω μονο κυκλους σαν τον Τακη🤣 εχει κανενας καποια λυση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 24/12/2024 at 13:08, ThodorisFel said:

Γεια σας παιδια. Αντιμετοπιζω ενα προβλημα στην αποστολη The Forge of Progress. Εκει που ειμαι ετοιμος να βγω απο το Lab και μπαινω στη σφαιρα κολλαει και δεν κανει τιποτα. Βλεπω μονο κυκλους σαν τον Τακη🤣 εχει κανενας καποια λυση?

Aν σου έχει bugάρει, είναι main mission αν θυμάμαι καλά οπότε ναι, πρέπει να πας παρακάτω.
Η μοναδική λύση που μπορώ να προτείνω χωρίς να μπλέκεις με save file progression άλλου, είναι να τρέξεις developer console και με cheat code να skipάρεις το συγκεκριμένο mission. 

Υπάρχουν έτοιμα tools στο nexus, υπάρχει και αυτό εδώ για ανάλογες περιπτώσεις που έχει bugαρει κάποιο item που έπρεπε να σου δώσει ή να έχει κολλήσει το mission.

Πιστεύω με αυτό θα λυθεί το θέμα σου και δεν είναι ιδιαίτερη ταλαιπωρία να το σετάρεις. 

Επεξ/σία από Alex21121988

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...