ThrowDOWN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Aν δεν ηταν ετσι η φαση με το game (ουκρανια , πολεμος ,κλπ κλπ) το game με τα προβληματα και το performance που εχει θα το ειχε θαψει μεχρι και ο undertaker του wwe. Θελει πολυ δουλεια ακομα , οπως και εχει μπραβο τους που με αυτες συνθηκες βγηκε το game. 1
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 νομίζω κανείς δεν θυμάται πως ήταν το αρχικό stalker όταν είχε πρωτοβγεί. Στα όρια του unplayable . Οχι ότι έφτιαξε και θεαματικά μετά. Αλλά ήταν τόσο κόλλημα το game που ξέχναγες τελείως όλα αυτά τα προβλήματα. 2
ilos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, chek2fire είπε νομίζω κανείς δεν θυμάται πως ήταν το αρχικό stalker όταν είχε πρωτοβγεί. Στα όρια του unplayable . Οχι ότι έφτιαξε και θεαματικά μετά. Αλλά ήταν τόσο κόλλημα το game που ξέχναγες τελείως όλα αυτά τα προβλήματα. Είχε ένα σωρό bugged quests και έτρωγες μέχρι και softlock υπό κάποιες προϋποθέσεις θυμάμαι, αλλά ήταν χαλεπές εποχές γενικά τότε.🤣 Ήμασταν πιο χοντρόπετσοι και λιγότερο "elitists". Ούτε κοίταζες πόση ώρα έκανε loading στον τρισκατάρατο HD, ούτε αν είχε memory leaks ή αν ήταν στα όρια η RAM, ούτε πόσα fps έπιανε στο τρισάθλιο 60ρι TN panel που είχες κλπ κλπ. Τώρα κάτι το χαρακτηρίζουμε "unplayable" επειδή απλά δε μπορεί να τρέξει 4k60 max settings στην 4090. Tbh προτιμώ το παλιότερο mindset. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από ilos 6
Alex21121988 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Προτείνω αυτό το mod για 4070ti users (και άνω) https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/561?tab=description Ειναι καθαρά visual update και όχι performance υπόψιν αλλά αν καταλαβαίνετε τι κάνει το κάθε script στο engine.ini τότε πειράξτε το για να μην έχετε μεγάλη χασούρα. Τρώει τουλάχιστον 10-15fps. Στην δική μου περίπτωση εγώ παίζω με DLSS Quality, FG εννοείται, και είμαι avg 95fps+ με αυτό το mod. Δεν νομίζω πως μπορώ να το βγάλω ποτέ ξανά το συγκεκριμένο διότι φτιάχνει τα flickering shadows, και το pop in που είναι για μένα visually immersion breaker. Επίσης πολύ ωραίο immersive mod είναι και αυτό. https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/346 Τα crosshair του game imo είναι άθλια, οπότε απλώς έβαλα την κλασσική τελίτσα να τελειώνουμε. Μπορείς να παίξεις προφανώς μόνο ADS και να βγάλεις το crosshair, αλλά που και που θέλω να μπορώ να ρίξω βολές χωρίς να στοχεύω.
Psyber Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά παίζω μέσω game pass και έχω κάποια crashes. Εσείς; Έχω 14600k με rtx4070.
Saloufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Psyber είπε Παιδιά παίζω μέσω game pass και έχω κάποια crashes. Εσείς; Έχω 14600k με rtx4070. Τώρα τι να σου πω, γενικά στις 80 ώρες είχα μόνο 1 general crash και 1 απο corrupted save file αλλά μετά από το τελευταίο update του παιχνιδιού συν το 24Η2 update των windows συν τους νέου Drivers της Nvidia μου έκανε 3 απανωτά crashes τελευταία και άντε βγάλε άκρη τι μπορεί να φταίει μετά από τόσες αλλαγές. Τουλάχιστον στην πορεία έστρωσε αφού έκανα ένα repair στα files του παιχνιδιού χωρίς να είναι 100% σίγουρο ότι βοήθησε αυτό. Γενικά έχει αρχίσει και παρουσιάζει πολλά bugs και προβλήματα σε ΑΙ μέσα στο παιχνίδι με NPC's που έχουν κολλήσει στην είσοδο μιας πόρτας και δεν μπορείς να βγεις(θυμίζει κάτι αυτό?Skyrim) με γκρουπ ομάδων που κολλάνε και δεν επιτίθενται κτλ! Σίγουρα όποιος περιμένει κανα 6μηνο θα έχει καλύτερη εμπειρία, πιστεύω είμαι στα τελειώματα. Και το vram leak επιβεβαιωμένα έχει να κάνει με το frame gen και το respawn, δηλαδή κάθε φορά που ξανα κάνεις Load απο death γεμίζει και η vram όλο και περισσότερο σε σημείο να φουλάρει, άρα σε ένα session μπορεί κάποιος να το πάθει γιατί πέθανε και έκανε πολλές φορές reload και κάποιος όχι γιατί δεν πέθανε πολλές φορές πχ. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από Saloufas 2
Psyber Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ναι αυτό το έκανα ήδη. Αναρωτιέμαι και εάν σχετιζεται το nvapp, το οποίο εγκατέστησα πρόσφατα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από Psyber
Balantakos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/7?tab=files Updated. Περαστε το βοηθαει αρκετα. 3060Ti / High / Medium / DLSS Balanced παιζω μια χαρα. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από Balantakos
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) New STALKER 2 Mod improves graphics, enables GTAO — Improved shadows (global and local) — Increased vegetation draw distance — Improved lighting — Improved reflections — GTAO enabled Μεγάλη διαφορά αλλά μάλλον προορίζεται για 5090 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από Psycho_Warhead
Alex21121988 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Παρόμοιο mod που χρησιμοποιώ είναι αυτό. https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/561?tab=description Διορθώνει LOD, φτιάχνει κάπως τα reflections (όσο επιτρέπει το engine), εξαφανίζει το pop in στα δέντρα κτλ, και το shadow flickering. Το συνδυάζω με άλλα mods που αφαιρούν vignette, dof κτλ, και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Το performance hit είναι γύρω στα 10fps, με λίγο tweak εδώ και εκεί, είμαι 90fps avg (με FG) σε 3440x1440, DLAA. Δυστυχώς τα άλλα visual mods είναι μόνο για να βγάλεις κανένα screenshot, και μάλλον απευθύνονται στην επομενή γενιά gpu. 14 hours ago, Psycho_Warhead said: New STALKER 2 Mod improves graphics, enables GTAO To δοκίμασα μόλις. Ok, το performance hit είναι μεγάλο μόνο σε 1-2 camps που επισκέφτηκα επίτηδες αλλά παίζεται. Αν βάλω DLSS στο Quality τότε πιάνω τα fps που θέλω. Ωραίο modάκι εν τέλει. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Θα βγει πολύ πράμα απ' ότι φαίνεται, σε ένα 6μηνο θα είναι άλλο παιχνίδι. 2
Alex21121988 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, Psycho_Warhead said: Θα βγει πολύ πράμα απ' ότι φαίνεται, σε ένα 6μηνο θα είναι άλλο παιχνίδι. To μόνο σίγουρο. Το καλό είναι πως το game είναι αρκετά μεγάλο, ειδικά αν θέλεις να το ξεκοκκαλίσεις μέχρι αηδίας, οπότε παίζουμε και ενδιάμεσα βάζουμε και τα modάκια μας. Θα προσπαθήσω να το φτιάξω το Engine.ini που δίνει ο modder. Πιστεύω σε 2-3 scripts που έχει βάλει χάνονται όλα τα fps.
Saloufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μετά τα τελευταία updates όποτε πέφτω σε κάποιες anomaly κρασάρει το παιχνίδι, αντί να βελτιώνονται τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα, άντε να το τελειώσω να πιάσω άλλο παιχνίδι γιατί έχει αρχίσει και με κουράζει. https://steamcommunity.com/app/1643320/discussions/0/4626981579416148311/ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από Saloufas 1
Alex21121988 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 5 hours ago, Saloufas said: Μετά τα τελευταία updates όποτε πέφτω σε κάποιες anomaly κρασάρει το παιχνίδι, αντί να βελτιώνονται τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα, άντε να το τελειώσω να πιάσω άλλο παιχνίδι γιατί έχει αρχίσει και με κουράζει. Τα μόνα crash που έχω φάει είναι λόγω των mods που του είχα φορτώσει σε μια φάση που του πέταγα οτι να ναι μέσα. Mπορείς να πεις σε ποιο anomaly στο κάνει να ρίξουμε μια ματιά;
Saloufas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Τα μόνα crash που έχω φάει είναι λόγω των mods που του είχα φορτώσει σε μια φάση που του πέταγα οτι να ναι μέσα. Mπορείς να πεις σε ποιο anomaly στο κάνει να ρίξουμε μια ματιά; Δες το link που έβαλα από το steam, σε πολλά anomaly το κάνει δεν είναι σε ένα μόνο. Έχω 550 ώρες στο Starfield μαζί με το expansion όλα τα achievements τέρμα και τέτοιο χάλι μαύρο σε performance και bugs δεν είδα. Ούτε memory leaks ούτε τίποτα σε πολύωρα sessiosn. Μου αρέσει που λένε την bethesda bugthesda, εδώ αυτοί το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και απ ότι λένε και το πρώτο έτσι ήταν άρα δεν υπάρχει δικαιολογία. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα το τελειώσω εξαντλείται η υπομονή μου, από τα πιο broken games που έχω παίξει, τέτοιο χάλι δεν θυμάμαι σε άλλο παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα