blackname Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, BALABANIS είπε Εγώ όπως ειδες πιο πάνω το αφησα στην άκρη. Παιξε κατι άλλο, παρε τη προσοχη σου το παιχνιδι δεν ειναι ετοιμο και πρεπει να να το διορθωσουν. Κατανοητο μεν, λογο συνθηκων αλλά η λυση ειναι να το αφησεις και να επανελθεις οταν η εμπειρία θα ειναι πολυ καλή! Το έχω σβήσει ήδη.Θα το ξαναπιάσω μελλοντικά όταν διορθωθούν τα bugs και ξαναβρώ την όρεξη να το ξαναρχίσω.Χθες παιδεύτηκα πάρα πολύ να δω τι λάθος έκανα,ενώ έχω παίξει άπειρα παιχνίδια δεν είμαι ιδιαίτερα έμπειρος χρήστης υπολογιστών και πιθανόν να μπορούσα να τα ανακτήσω αν είχα παραπάνω γνώσεις,αλλά ψάχνοντας και διαβάζοντας σε forum(Reddit) YouTube κλπ αντιμετωπίζουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα,άλλοι καταφέρνουν να τα ανακτησουν και άλλοι όπως και εγώ όχι.Κριμα πάντως γιατί είναι εκπληκτικό παιχνίδι. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από blackname
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Το game είναι πραγματικά massive, ειδικά όταν ψάχνεις (σχεδόν) τα πάντα. Υπόψιν 36 main missions, δεν ξέρω και εγώ πόσα side quests, 3 διαφορετικά endings από ότι διάβασα αναλόγως τα decisions σου από ένα συγκεκριμένο mission και μετά. Τα όπλα σε ικανοποιητικό αριθμό, τα artifacts έχουν τον χαβαλέ τους, αν και άποψη μου είναι πως τα early game artifacts, περισσότερο μπελά σου δημιουργούν παρά καλύπτουν κάποιο element που δέχεσαι. Τα πραγματικά δυνατά είναι πιο μετά και ξεχωρίζουν πως είναι special, ακόμα και από την εμφάνιση τους. Προτείνω να μην κάνετε abuse to save system και να παίξετε την εμπειρία ως έχει. Εγώ πχ τον Nightingale δεν τον πρόλαβα ζωντανό οπότε τα δικά του side quests γεια σας. Είχε αναφερθεί στις πιο πίσω σελίδες πως αν δεν πας καρφί την στιγμή που σε φωνάζει, actually πεθαίνει ο τύπος από ένα bloodsucker με collar. Δεν θα πάω πίσω στο save μου, ότι έγινε, έγινε. Btw πέρασα τουλάχιστον 11 ώρες στο Lesser Zone, πριν πάω παρακάτω, οπότε θα πάρει καιρό η δουλειά και σίγουρα το game θα βελτιώνεται όσο παίζω. Μεγάλη εμπειρία ήταν η Red Forest Area, δεν είσαι σε ησυχία πραγματικά σε αυτή την περιοχή. Έκανα μεν την cheesια με την diamond exoskeleton suit αλλά imo σπάει πολύ το παιχνίδι αν έχεις ουσιαστικά end game στολή από τόσο νωρίς στο playthrough σου. Δεν φοβάσαι το radiation ή γενικώς τα anomalies, weight limit και αντοχή στις αντίπαλες σφαίρες, είσαι άρχοντας, οπότε γίνεται easy mode το game. Εν τέλει την έβαλα στην άκρη για την ώρα στο stash και κάνω progress αργά και σταθερά. Και επειδή πάντα κάτι καλό πρέπει να δίνω (είτε mod, είτε κάτι χρήσιμο) αν δεν έχει ποσταριστεί ποτέ, ορίστε interactive full map.https://mapgenie.io/stalker-2-heart-of-chornobyl/maps/the-zone Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Alex21121988 2
spanian Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 15 hours ago, Psycho_Warhead said: New STALKER 2 Mod enables real-time dynamic flashlight shadows Το έχω μέρες τώρα, δίνει ωραίο βάθος στο παιχνίδι φώτο: Spoiler 12 hours ago, Saloufas said: Λοιπόν το leak στην vram το προκαλεί το frame generation, έχω κλείσει το fg και παίζω εδώ και 4+ ώρες με τα ίδια settings και δεν ξεπέρασε πουθενά και για κανέναν λόγο τα 8.5gb στον έξω κόσμο και τα 9.5gb vram στις μεγάλες βάσεις με πολλούς npc's που με το FG έφτανα τα 15-16gb. Επίσης δείχνει να δουλεύει σωστά η vram και να καθαρίζει γυρνώντας πάλι στα 8-8.5gb όταν φεύγεις από τις βάσεις και όταν κάνεις respawn. Στο official discord κάποιος ανέφερε ότι μάλλον υπάρχει bug με το FG όπου κάθε φορά που κάνεις respawn δεν ελευθερώνει vram μέχρι να φουλάρει και να κάνει stutters. Είναι hit and miss μάλλον για κάποιους το FG, εμένα γενικά είναι ΟΚ χωρίς leaks ως τώρα αλλά κάτι περιέργως χαζό γενικά παίζει πάντως, στα cutscenes και σε κάποια μενού (χάρτη, journal) δεν απενεργοποιείται και ενεργοποιείται μετά πάλι μόνο του. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από spanian
just_a_dude Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μπορώ να μεταφέρω τo save από το game pass στο steam;
spanian Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 hours ago, just_a_dude said: Μπορώ να μεταφέρω τo save από το game pass στο steam; https://www.reddit.com/r/stalker/comments/1gxpmd1/how_to_transfer_a_stalker_2_save_game_from/ 1
7nisiotis Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 3070 8GB + Stalker High settings + 1080p=💀⚰️
gregpec2 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 ώρες πριν, just_a_dude είπε Παίζει και ο Ζελένσκι Απόκρυψη περιεχομένων Spoiler Άμα δεν φοράει χιτώνιο και παραλαγή δεν είναι legit. 1 2
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Φτου δε μπορεις να τον φας να γλιτωσει το timeline 1 3
7nisiotis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 10 hours ago, just_a_dude said: Παίζει και ο Ζελένσκι Hide contents Εδώ μοιάζει κράμα Κούλη + αδυνατισμένου Ζελενσκι😅 1
Balantakos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Πρωτα απ' ολα, παιχνιδαρα, περναει η ωρα τελεια. 2ον https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/7 κουμπωσα αυτο, και βοηθαει αρκετα. 3060Ti / 3800X / 32GB Ram μια χαρα το τρεχω. 3ον εχουμε κανενα site με resources? Σαν το interactive map π.χ Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Balantakos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα