Sprou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Περίεργος μηχανισμός αλλά η λύση βρέθηκε.. Το lead container upgrade του suit δλδ αυτό που σε προστατεύει από τα radiation των artifacts είναι active μονο εάν βάλεις το artifact στη θέση που πρασινίζει έντονα το slot(πιθανόν η πρώτη θέση)..τελείως κουλό https://www.reddit.com/r/stalker/comments/1gz2e43/lead_container_upgrade_bugged/ Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Sprou
Saloufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) wtf! 3x πάνε όλες οι σφαίρες μου, έχω πάει σε ένα μέρος όπου σπαμαρουν τρείς τρείς, πάλι καλά βρήκα και το Saiga D-12 εκεί και τους ρίχνει με 3 shots το καθένα 😂 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Saloufas 1
Saloufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπόν σήμερα έκανα 2 session απο 3 ώρες και δεν μου έκανε το memory leak, βασικά γέμισε η vram αλλά δεν έφαγε την φρίκη να πέφτουν τα fps απο 100 σε 5! Τώρα η το έφτιαξαν με το 1.0.2 ή παίζει να είναι όντως το setting με το "hair" που το έριξα σε low από epic και έβαλα και την full screen σε exclusive απο bordeless. Για δοκιμάστε και εσείς και πείτε. Όλα τα άλλα settings τα έχω epic εκτός απο motion blur 0% και depth of field low, 4k dlss quality+frame gen. edit: @@ μου το ξανά έκανε μετά από load ενός quick save! Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Saloufas
spanian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Νομίζω ότι το στατ radiation πάνω στο armor είναι μόνο προστασία από εξωτερική radiation ( από τις rad anomalies του περιβάλλοντος δλδ), ενώ η προστασία από artifacts είναι μόνο για radiation από artifacts.
Sprou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά με το συγκεκριμένο upgrade που βρίσκεται σε ορισμένα suits σου δινει ένα slot με καθόλου radiation από artifact. Είναι λίγο ακριβό και γίνεται από συγκεκριμένους engineers αλλά αξίζει. 2 ώρες πριν, Saloufas είπε Λοιπόν σήμερα έκανα 2 session απο 3 ώρες και δεν μου έκανε το memory leak, βασικά γέμισε η vram αλλά δεν έφαγε την φρίκη να πέφτουν τα fps απο 100 σε 5! Τώρα η το έφτιαξαν με το 1.0.2 ή παίζει να είναι όντως το setting με το "hair" που το έριξα σε low από epic και έβαλα και την full screen σε exclusive απο bordeless. Για δοκιμάστε και εσείς και πείτε. Όλα τα άλλα settings τα έχω epic εκτός απο motion blur 0% και depth of field low, 4k dlss quality+frame gen. edit: @@ μου το ξανά έκανε μετά από load ενός quick save! Και σε μένα συνεχίζει το memory leak 4k ανάλυση τέρμα όλα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Sprou
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 New STALKER 2 Mod enables real-time dynamic flashlight shadows 1
omghi2u Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, Sprou είπε Έβαλα ένα upgrade στη στολή για protect από τα radiation των artifact Βάζοντας όμως ένα crown artifact που έχει full radiation δε με προστάτεψε το upgrade. Ίσως επειδή είναι max radiation το artifact .. Ας επιβεβαιωσει κάποιος please να το βαλεις στο πρωτο σλοτ, εκει σε προστατευει απο radiation 1
Saloufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Λοιπόν το leak στην vram το προκαλεί το frame generation, έχω κλείσει το fg και παίζω εδώ και 4+ ώρες με τα ίδια settings και δεν ξεπέρασε πουθενά και για κανέναν λόγο τα 8.5gb στον έξω κόσμο και τα 9.5gb vram στις μεγάλες βάσεις με πολλούς npc's που με το FG έφτανα τα 15-16gb. Επίσης δείχνει να δουλεύει σωστά η vram και να καθαρίζει γυρνώντας πάλι στα 8-8.5gb όταν φεύγεις από τις βάσεις και όταν κάνεις respawn. Στο official discord κάποιος ανέφερε ότι μάλλον υπάρχει bug με το FG όπου κάθε φορά που κάνεις respawn δεν ελευθερώνει vram μέχρι να φουλάρει και να κάνει stutters. @Sprou δοκίμασε με κλειστό το frame gen. 1 1
blackname Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Καλημερα,παίζω το παιχνίδι σε pc από game pass και χάθηκαν όλα τα saves.Το έψαξα στο ίντερνετ και το έχουν πάθει αρκετοί.Ειδα και κάποια βίντεο πως μπορείς να το διορθώσεις κλπ αλλά τίποτα.Εδει συμβεί σε κανέναν από εδώ μέσα;Έχασα 30 ώρες παιχνιδιού και παρόλο που μου άρεσε πολύ δεν έχω κουράγιο να το ξανά ξεκινήσω από την αρχή.
Silverage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Saloufas είπε Λοιπόν το leak στην vram το προκαλεί το frame generation, έχω κλείσει το fg και παίζω εδώ και 4+ ώρες με τα ίδια settings και δεν ξεπέρασε πουθενά και για κανέναν λόγο τα 8.5gb στον έξω κόσμο και τα 9.5gb vram στις μεγάλες βάσεις με πολλούς npc's που με το FG έφτανα τα 15-16gb. Επίσης δείχνει να δουλεύει σωστά η vram και να καθαρίζει γυρνώντας πάλι στα 8-8.5gb όταν φεύγεις από τις βάσεις και όταν κάνεις respawn. Στο official discord κάποιος ανέφερε ότι μάλλον υπάρχει bug με το FG όπου κάθε φορά που κάνεις respawn δεν ελευθερώνει vram μέχρι να φουλάρει και να κάνει stutters. @Sprou δοκίμασε με κλειστό το frame gen. Εγώ που παίζω χωρίς frame generation πάλι γεμίζει η ram. Κάτι άλλο φταίει. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από Silverage
Saloufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Silverage είπε Εγώ που παίζω χωρίς frame generation πάλι γεμίζει η ram. Κάτι άλλο φταίει. ram ή vram? εγώ για την vram λέω, leak σε ram δεν έχω παρατηρήσει αλλά βλέπω έχουν αρκετοί και αυτό το θέμα ακόμα και με 64gb. 54 λεπτά πριν, blackname είπε Καλημερα,παίζω το παιχνίδι σε pc από game pass και χάθηκαν όλα τα saves.Το έψαξα στο ίντερνετ και το έχουν πάθει αρκετοί.Ειδα και κάποια βίντεο πως μπορείς να το διορθώσεις κλπ αλλά τίποτα.Εδει συμβεί σε κανέναν από εδώ μέσα;Έχασα 30 ώρες παιχνιδιού και παρόλο που μου άρεσε πολύ δεν έχω κουράγιο να το ξανά ξεκινήσω από την αρχή. Υποτίθεται ότι τα saves είναι στο cloud και δεν χάνονται, τώρα τι μλκ θα παίχτηκε δεν ξέρω. Στις 70+ ώρες που έχω στο παιχνίδι δεν μου έχει γίνει παρά μόνο ένα quick save έγινε corrupt και όταν πήγαινε να φορτώσει έσκαγε crach to desktop.
Silverage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Saloufas είπε ram ή vram? εγώ για την vram λέω, leak σε ram δεν έχω παρατηρήσει αλλά βλέπω έχουν αρκετοί και αυτό το θέμα ακόμα και με 64gb. Α νόμιζα έλεγες για τη ram. Ναι στη vram δεν έχω παρατηρήσει κάτι, πιθανόν γιατί δεν άνοιξα ποτέ το frame generation.
blackname Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Saloufas είπε ram ή vram? εγώ για την vram λέω, leak σε ram δεν έχω παρατηρήσει αλλά βλέπω έχουν αρκετοί και αυτό το θέμα ακόμα και με 64gb. Υποτίθεται ότι τα saves είναι στο cloud και δεν χάνονται, τώρα τι μλκ θα παίχτηκε δεν ξέρω. Στις 70+ ώρες που έχω στο παιχνίδι δεν μου έχει γίνει παρά μόνο ένα quick save έγινε corrupt και όταν πήγαινε να φορτώσει έσκαγε crach to desktop. Έπαιζα χθες το μεσημέρι και έσωσα κανονικά κλπ.Οταν πήγα το βράδυ να ξαναπαίξω με το που το ανοίγω και κάνει sync μου βγάζει ένα παράθυρο ότι τα saves του pc με τα δεδομένα του cloud δεν είναι ίδια και ότι πιο πρόσφατα είναι της κονσόλας.Στην ουσία είχαν διαφορά όλη την πρόοδο που είχα κάνει το μεσημέρι που έπαιζα,περίπου τρεις ώρες.Εκει με ρώτησε με ποια επιλέγω να συνεχίσω,του σκληρού ή του cloud και χωρίς να το σκεφτώ πάτησα του σκληρού γιατί ήταν το τελευταίο save με την λογική ότι θα κάνει sync με το cloud την επόμενη φορά που θα κάνω save.Ε τα έχασε όλα,το έψαξα και έχει και άλλους που το έχουν πάθει και είναι bug του παιχνιδιού απλά πολλοί μπορούν να τα ανακτήσουν,υπάρχουν και βίντεο πως γίνεται απλά εμένα όπως και σε άλλους απ ότι είδα δεν δουλεύει γιατί έχουν αδειάσει τα save files 1
BALABANIS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, blackname είπε Καλημερα,παίζω το παιχνίδι σε pc από game pass και χάθηκαν όλα τα saves.Το έψαξα στο ίντερνετ και το έχουν πάθει αρκετοί.Ειδα και κάποια βίντεο πως μπορείς να το διορθώσεις κλπ αλλά τίποτα.Εδει συμβεί σε κανέναν από εδώ μέσα;Έχασα 30 ώρες παιχνιδιού και παρόλο που μου άρεσε πολύ δεν έχω κουράγιο να το ξανά ξεκινήσω από την αρχή. Εγώ όπως ειδες πιο πάνω το αφησα στην άκρη. Παιξε κατι άλλο, παρε τη προσοχη σου το παιχνιδι δεν ειναι ετοιμο και πρεπει να να το διορθωσουν. Κατανοητο μεν, λογο συνθηκων αλλά η λυση ειναι να το αφησεις και να επανελθεις οταν η εμπειρία θα ειναι πολυ καλή!
jimsomebody Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Αν το παιχνίδι είχε Μπαγκς εις γνώσιν της εταιρείας και το έβγαλαν γιατί είχαν ανάγκη τα πρώτα χρήματα από τις πωλήσεις καλύτερα να το έλεγαν και να ζηταγαν προπαραγγελιες από τον κόσμο για να καλυφτούν οι ανάγκες τους και να έβγαζαν το παιχνίδι έτοιμο σε 4 5 μήνες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα