Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R. 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 hours ago, Saloufas said:

Αυτο με το hair το διάβασα και εγω στο discord αλλά δεν το δοκίμασα, θα το δοκιμάσω. Απο την στιγμή που και οι ίδιοι οι devs έχουν παραδεχθεί ότι υπάρχει πρόβλημα με memory leak δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση αν φταίει το ένα η το άλλο σε καθε σύστημα, είναι ξεκάθαρα θεμα του παιχνιδιού. Αν φταίει κάποιο απο τα settings όπου δημιουργεί το πρόβλημα και σε άλλους το κανει και σε άλλους δεν το κάνει πάλι δεν είναι δικο μας θέμα, ας  βρουνε το πρόβλημα να το λύσουν. 

τι settings χρησιμοποιείς?

Τα settings τα δειχνω στο βιντεο ολα που ανεβασα στο youtube

Δημοσ.

Το ξεκίνησα σήμερα μιας και έχω το game pass και έπαιξα 3 ωρίτσες. Καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής αλλά έχω κάποια παράπονα, για παράδειγμα:

Τί βλακεία είναι αυτό που πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το upscaling για να μην φαίνονται τα χόρτα σαν σκατά με "χιόνια"; Επίσης τί βλακεία είναι αυτό που δεν μπορείς να πουλήσεις χαλασμένα όπλα στους vendors; Τουλάχιστον βρήκα ένα mod γι'αυτό και θα το τακτοποιήσω.

Τέλος, πάνω στο 3ωρο που μίλαγα στους διάφορους vendors στο πρώτο settlement, έφαγε ένα κόλλημα και μπαίνω και βλέπω στο task manager 99% ram usage (έχω 32 GB).

Δημοσ.

Παντως εγω που παιζω καθε session πανω απο 3 ωρες δεν εχω δει να μου γεμιζει την ram. πανω απο 7-8GB δεν το χω δει να πηγαινει.

Παιζει να ειμαι απο τους τυχερους.

Δημοσ.

Με όλο αυτό το χαμό, περισσότερο χρόνο χάνω να ψάχνω. Οπότε, έγινε απεγκατάσταση και θα το δούμε μετά από κάνα 2-3 μήνες ξανά. Δε μπορείς να ευχαριστηθείς παιχνίδι έτσι.

Στην άκρη προς το παρόν. 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, omghi2u είπε

Παντως εγω που παιζω καθε session πανω απο 3 ωρες δεν εχω δει να μου γεμιζει την ram. πανω απο 7-8GB δεν το χω δει να πηγαινει.

Παιζει να ειμαι απο τους τυχερους.

Με τί γραφικά και ανάλυση το παίζεις;

Εγώ 1440p όλα epic χωρίς frame generation.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Silverage είπε

Με τί γραφικά και ανάλυση το παίζεις;

Εγώ 1440p όλα epic χωρίς frame generation.

1440p high + quality dlss

Επεξ/σία από omghi2u
Δημοσ.

Με την αρχική έκδοση στο μισάωρο μου γέμισε 25gb ram πάντως. Έτρεχα φλούδα αλλά σίγουρα παίζει memory leak. Οπως το είδα καμιά 10αρια patch τα θέλει και θα έρθει στα ίσια του. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GRCitizen είπε

Δεν μου εχει κανει ποτε αυτο το memory leak μαλλον ειναι απο τους τυχερους 

Δεν έχει να κάνει με τύχη, έχεις ένα παιχνίδι φουλ μονταρισμένο και χρησιμοποιείς πιο χαμηλές ρυθμίσεις και ανάλυση(1080p?). Προφανώς το πρόβλημα βρίσκεται σε ένα απο τα setting's που δημιουργεί το memory leak είτε στην 4κ αναλυση, αλλά δεν μπορεί να εντοπιστεί όταν δεν παίζεις vanilla το παιχνίδι και το έχεις φορτώσει ένα σορό mods που ίσως κάποιο απο αυτά να βοηθάει, αν και δεν νομίζω, πιο πολύ κλείνω ότι φταίει κάποια ρύθμιση στα γραφικά. Αργότερα θα δοκιμάσω τις ρυθμίσεις που παίζεις να δω αν αλλάξει κάτι που και παλι δεν νομίζω μιας και δεν έχει να κάνει με το hardware αλλά με τον κώδικα του παιχνιδιού (software).

• Like 1
Δημοσ.

1080p Παιζω με FSR NativeAA και FSR3 Gen Enable για να παρω το boost με ενα μικρο αντικτιπο στο Input Latance αλλα το διορθοσα με το Amd Anti Lag το εβαλα Enable και εχει φτιαξει καπως

Δημοσ.

Έβαλα ένα upgrade στη στολή για protect από τα radiation των artifact 

Βάζοντας όμως ένα crown artifact που έχει full radiation δε με προστάτεψε το upgrade.

Ίσως επειδή είναι max radiation το artifact ..

Ας επιβεβαιωσει κάποιος please

• Haha 1
Δημοσ.
4 minutes ago, GRCitizen said:

Θες και ενα artifact να σε προστατευει στo radiation

Θέλεις δηλαδή artifact για να σε προστατεύει από το radiation του artifact?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Charismo είπε

Θέλεις δηλαδή artifact για να σε προστατεύει από το radiation του artifact?

Πιθανόν

Αλλά από τη στιγμή που έχεις upgrade στο armor θα έπρεπε να έχεις προστασία..θα κουμπώσω ένα artifact με weak radiation να δω το γίνεται

Εμ τω μεταξύ βρήκα αυτό..κάπως τα εξηγούν 

Spoiler

Δημοσ.

Πριν κανένα μισάωρο είδα ένα ωραίο guide πως μπορείς να πάρεις την Diamond Exoskeleton σχετικά νωρίς στο παιχνίδι. Είναι αρκετά cheesy ο τρόπος να την πάρεις αλλά άξιζε imo.  Είναι game changer, ειδικά όταν βρεις technician να στην αναβαθμίσει διότι στην αρχή δεν μπορείς να τρέξεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...