Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R. 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

Ξεκαθαρα η ram ειναι , στα παλιο συστημα οταν ειχα 16gb και προσπαθουσα να παιξω hogwarts γινοταν χαμος απο το stuttering .

Καλά το hogwarts θέλει πολύ παραπάνω από 16 σίγουρα, ακόμη και 25GB έχω δει. Στο Stalker αν κλείσω τα πάντα στο background πάει στα 17-18.

• Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά βούτυρο πάει το game (ram usage 20gb / vram usage 13gb)...Πολύ καλο overall gaming μέχρι στιγμής.

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 1500€ σύστημα (cpu/mobo/ram/gpu) ναι παίζει κομπλέ σε 4Κ (όλα τέρμα με dlss q & fg)...όχι 5000€

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.

Το memory leak πάντως δεν το έφτιαξαν μου το ξανά έκανε εχθές. Διαβάζω στο official discord τα ίδια λένε. Βασικά αν δεν κάνετε μεγάλα και πολύωρα session παίζει και να μην το παρατηρήσετε, όπως έχω πει πιο πίσω παίρνει ώρα μέχρι να το κάνει, σε μένα μετά από 1.5 με 2 ώρες το έχω παρατηρήσει. Εχθές μου έκανε και 2 freeze σε cutscenes στην βάση με τον Monolith. 

Τουλάχιστο έφτιαξαν το εξωφρενικό κόστος επισκευής του gear. Έχω κάνει μια πανοπλία full upgrade είχε πάει στο 46% durability και ήθελε 31.000 για repair! οτι να ναι, την ειχα αφήσει προσωρινά στο stash και περίμενα το patch. Μετά το patch έριξαν το κόστος επισκευής στα 19.800 που είναι οκ σχετικά. 

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, BabisTs said:

Σε 1500€ σύστημα (cpu/mobo/ram/gpu) ναι παίζει κομπλέ σε 4Κ (όλα τέρμα με dlss q & fg)...όχι 5000€

Βαλε μας και τη συνθεση γιατι κατι κανουμε ολοι λαθος ε ; :P

Δημοσ.
Spoiler

Χρήματα που αγοράστηκαν τα parts :

390€ 7800X3D new

240€ X670E Phantom Gaming new

140€ 32Gb ram kit στα 7200mhz new

690€ μεταχειρισμενη 4070ti super

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ο 7800Χ3d τώρα έχει παραπάνω τι πάει να πει...Ωστόσο η 4070ti s αγοράστηκε μεταχειρισμενη όπως ειπα. Σου έδωσα τις τιμές που αγοράστηκαν τα parts ανάλογα την χρονική περίοδο (και μάλιστα κάτω από 1500€ τώρα που το βλεπω) .Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει... Βούτυρο όπως ειπα. 

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Patch 1.0.2

• Fixed an issue when the second wave of Monolith soldiers would not spawn during the “On the Edge” mission, blocking further progression.

• Fixed the issue when Richter could be found dead during the “A Minor Incident” mission, blocking further progression.

• The fixed issue was a player could get stuck after installing the fuse in the Wild Island area if they got the Emitter from Faust's Cell first during the “Just Like the Good Old Days” mission, blocking further progression.

• The fixed issue was when a player could not successfully complete the “All That is Left” mission while exploring the Chemical Plant region.

• Fixed issue when quest enemies could spawn in unreachable areas for a player during the “Down Below” mission, blocking further progression.

• Fixed an issue when Scar could be missing during the “Visions of Truth” mission.

• A few more EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION errors are fixed.

https://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/4455844537830474746

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό συμβαίνει, εαν ειναι προβλημα RAM και δε πρόκειται να διορθωθει, τοτε η αναβαθμιση ειναι μονοδρομος. 

Επεξ/σία από BALABANIS
Δημοσ.
15 minutes ago, BALABANIS said:

Αυτό συμβαίνει, εαν ειναι προβλημα RAM και δε πρόκειται να διορθωθει, τοτε η αναβαθμιση ειναι μονοδρομος. 

H ram ειναι φαινεται και απο τα spike στον δισκο σου (Φανταζομαι εχεις ssd ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...