Saloufas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 σκυλιά αρούρια και bloodsuckers οπότε βγαίνουν τρέχω και ανεβαίνω κάπου ψηλά να μη με φτάνουν, σε κάποιο αυτοκίνητο/βράχο/τραπέζι/σκαλα ταρατσα, ακομα και έτσι βέβαια είναι λίγο δύσκολο να τα σημαδέψεις γιατί κινούνται πολύ γρήγορα, τα αρούρια με grenade φεύγουν τα περισσότερα 1
just_a_dude Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Εγώ μπήκα σε ένα tunnel και είδα χιλιάδες αρρουρια (κανονικά όμως, όχι τα τεράστια), σε φάση plague tale requiem. Χιλιάδες μιλάμε..
Charismo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 6 minutes ago, just_a_dude said: Εγώ μπήκα σε ένα tunnel και είδα χιλιάδες αρρουρια (κανονικά όμως, όχι τα τεράστια), σε φάση plague tale requiem. Χιλιάδες μιλάμε.. Για πόσες χιλιάδες μιλάμε περίπου? 6
_Theo_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Charismo είπε Για πόσες χιλιάδες μιλάμε περίπου? 1 15
ilos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Το thread έχει εκτροχιαστεί τελείως από τα memes μιλάμε. Tbh oi "περιγραφες", έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από το ίδιο το game.🤣 2
Aris_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 On 23/11/2024 at 22:40, Saloufas said: Το παιχνίδι έχει memory leak και είναι σοβαρό και game breaking μιας και πρέπει να το κλείσεις και να το ξανατρέξεις, συν ότι κάνει compiling shaders κάθε φορά που το τρέχεις! ότι να ναι, αυτό θα έπρεπε να γίνεται μια φορά και τέλος μέχρι να αλλάξεις πάλι drivers. Κρίμα γιατί από ατμόσφαιρα μου αρέσει πολύ αλλά όταν γίνεται memory leak γίνονται tank και τα fps και σου γμει το immersion. δεν είναι ακριβώς memory leak έχει πολλά script και ήθελε την δική του engine για να τα διαχειριστεί(load unload clean κλπ) στα προηγούμενα οι moders καταφέρανε μετά από 10+χρόνια να κάνουν απίθανα πράγματα χωρίς προβλήματα πχ stalker anomaly , GAMMA τώρα πόσα patch και χρόνια θέλει για να στρώσει άγνωστο
Saloufas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aris_ είπε δεν είναι ακριβώς memory leak έχει πολλά script και ήθελε την δική του engine για να τα διαχειριστεί(load unload clean κλπ) στα προηγούμενα οι moders καταφέρανε μετά από 10+χρόνια να κάνουν απίθανα πράγματα χωρίς προβλήματα πχ stalker anomaly , GAMMA τώρα πόσα patch και χρόνια θέλει για να στρώσει άγνωστο ο ορισμός του memory leak "Memory leaks are a common problem in 3D game development that can cause performance issues, crashes, and user frustration. They occur when a program allocates memory for an object or resource but fails to release it when it is no longer needed." εγώ παρόμοια συμπεριφορά βλέπω όταν μετά από πολύ ώρα γεμίζει την vram/ram και δεν την ελευθερώνει, τώρα αν δεν είναι ακριβώς ML και είναι κάτι άλλο δεν ξέρω αλλά η συμπεριφορά που έχει δείχνει αυτό. Άμα δεις έχω ποστάρει και φώτο μετά από το post που έκανες quote όπου έχει γεμίσει και τα 16gb vram και πέφτει στα 5fps. Με restart και φόρτωμα το save πάλι στο ίδιο σημείο από 16 πάει στα 9 η vram και τα fps ανεβαίνουν πάλι στα 100. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από Saloufas
Aris_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 34 minutes ago, Saloufas said: ο ορισμός του memory leak "Memory leaks are a common problem in 3D game development that can cause performance issues, crashes, and user frustration. They occur when a program allocates memory for an object or resource but fails to release it when it is no longer needed." ...... υποτίθεται οτι η unreal eng5 έχει τους μηχανισμούς εδώ όμως δεν λειτουργούν μέχρι τώρα γιατί οι σχεδιαστές του παιχνιδιού έχουν άλλες απαιτήσεις οπότε έπρεπε να φτιάξουν δική τους μηχανή αλλά τότε ξέχνα τα γραφικά που βλέπεις γιατί όλα έπρεπε να τα πληρώσουν extra και ξεχνάς το console portability
just_a_dude Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Είναι σίγουρα leak ή απλά δεν φτάνουν τα 16GB; Γιατί εγώ με 32 δεν έχω θέμα μέχρι στιγμής και μέχρι 18GB έχω δει. Και η αλήθεια είναι ότι τα recommended requirements λένε για 32αρα ram. 1
Saloufas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Για 16gb vram λέω όχι για ram, ram έχω 64, βέβαια παίζω σε όλα epic και DLSS quality 4k, δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο οι ρυθμίσεις και σε χαμηλότερες δεν το κάνει. Εδώ το αναφέρουν πάντως αρκετοί, ο άλλος λέει του το κάνει με 24gb vram https://steamcommunity.com/app/1643320/discussions/0/4626981087516625524/ https://deltiasgaming.com/how-to-fix-stalker-2-memory-leak-problem/ Και εδώ από το official discord βγήκα που το αναφέρουν Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από Saloufas 1
omghi2u Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, just_a_dude είπε Εγώ μπήκα σε ένα tunnel και είδα χιλιάδες αρρουρια (κανονικά όμως, όχι τα τεράστια), σε φάση plague tale requiem. Χιλιάδες μιλάμε.. στο ιδιο σημειο την πατησα και εγω.. πεφτω μεσα στην τουνελια και σκανε τα αρουρια κυμα. αρχισα να χοροπηδαω απο τον πανικο αρχικα, κουμπωσα κατι ενεσεις για να ερθω στα ισια μου και αρχισα να τρεχω πανω κατω πετωντας grenades. τον τελευταιο ποντικα τον εφαγα με το μαχαιρι για να δειξω dominance. 1 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και να φανταστεί κανείς ότι το πρώτο STALKER είχε dynamic shadows με τον φακό, ενώ τώρα πρέπει να τα ενεργοποιήσεις με mod.. Επίσης για να βελτιωθεί το Tree LoD. https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/207 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από Psycho_Warhead 3
omghi2u Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) βρηκα και game breaking bug. ειμαι στα wild islands, εφτασα στο τελος του quest... και ξεκιναει ενα emission το οποιο δεν τελειωνει ποτε. μεχρι σε save μια ωρα πισω γυρισα και γινεται ακριβως το ιδιο. ουτε να κοιμηθω μπορω ουτε τιποτα. παλι καλα που ειναι απο το gamepass. --- edit ειπα δεν γμιεται και βγηκα εξω... δεν με σκοτωσε ο καιρος, προχωραω και φευγω για την επομενη περιοχη ακολουθοντας το main quest καααααααααααιιιιιιιιιιι δεν μου μιλαει ο τυπος στον οποιο πρεπει να μιλησω "not right now" μιση ωρα πηγαινω και ερχομαι και προσπαθω να του μιλησω και "not right nao" tfoh του λεω εγω, not right now αυτος. παω να κοιμηθω και εννοειται δεν μπορω να κοιμηθω επειδη υπαρχει το emission που ξεκινησε απο την προηγουμενη περιοχη και απλα εχει μεινει μονιμο. --- edit v2 ξανα πηγα το save πισω 2 ωρες, στο τελευταιο part του main quest στη βαση στο wild islands πριν μπω στο cut scene oπου μιλαει ενας faust με τον strider, περιμενα εξω απο την πορτα (πριν αρχισει το cut scene, γτ αν ανοιξεις την πορτα αρχιζει αυτοματα) να ερθει το emission... πηγα κρυφτικα σε ενα tunnelακι και περιμενα... τελειωσε το emission και μετα πηγα στο cut scene. τωρα λειτουργουν ολα. απλα εχασα πολλες ωρες progression. Αντε μηπως και γλυτωσει καποιος αλλος. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από omghi2u 4
Saloufas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/4455844537830474602 πρώτο patch! Fixed flickering textures in various locations, including the Sphere, Military Base and Chemical Plant. Reduced some mission items' weight (including weight of scanners) Weapons and armor repair cost is decreased. Significantly increased cost of artifacts (more revenue from selling). Money reward for most missions is increased from 2 to 3 times. Armor durability is increased by 12.5 percent. Also, we fixed approximately 100 different crashes, including potential memory leaks and EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION issues. Fixed issues with performance drops/potential out-of-memory crashes in hubs and locations crowded with NPCs during long play sessions μερικά που βλέπω! μπράβο τους πάντως ακούνε την κοινότητα! στο pc gamepass app δεν το ανέβασαν ακόμα, 13.68Gb το patch στο steam. edit: To all stalkers exploring the Zone in S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — Patch 1.0.1 is here. We're ready to share our first update for both platforms — PC and Xbox. The patch will be available for download on Xbox a little later today. Over the past week, we’ve been working to improve the game, implementing over 650 fixes to enhance your journey through the Zone. Thanks for your passion and support since the release, it is really important to us. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από Saloufas 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα