Alex21121988 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Από τεχνικής μεριάς θα πάρει αρκετά fix το μόνο σίγουρο. Το βλέπεις ότι μεταξύ menu, cutscene κτλ ότι το game δεν έχει καλό frame pacing, δηλαδή εκεί που είσαι στα avg fps σου, ξαφνικά γκρεμοτσακίζεται στιγμιαία και μετά επανέρχεται. Στις περιοχές που είσαι cpu limited δεν μπορείς να κάνεις κάτι, ευτυχώς οι περισσότερες και κυρίως η μια που είναι αρκετά ζόρικη λόγω πολλών npcs', δεν έχει δράση εκεί. Η ατμόσφαιρα του, ειδικά οι ήχοι του, με headphones είναι αλλού. Πολύ λεπτομέρεια στο κάθε πράγμα που συλλέγεις, τα βήματα, ξέρω ότι ακούγεται πολύ basic αυτό που αναφέρω αλλά πολλά games δεν το κάνουν πλέον.
_Theo_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Από τεχνικής μεριάς θα πάρει αρκετά fix το μόνο σίγουρο. Το βλέπεις ότι μεταξύ menu, cutscene κτλ ότι το game δεν έχει καλό frame pacing, δηλαδή εκεί που είσαι στα avg fps σου, ξαφνικά γκρεμοτσακίζεται στιγμιαία και μετά επανέρχεται. Στις περιοχές που είσαι cpu limited δεν μπορείς να κάνεις κάτι, ευτυχώς οι περισσότερες και κυρίως η μια που είναι αρκετά ζόρικη λόγω πολλών npcs', δεν έχει δράση εκεί. Η ατμόσφαιρα του, ειδικά οι ήχοι του, με headphones είναι αλλού. Πολύ λεπτομέρεια στο κάθε πράγμα που συλλέγεις, τα βήματα, ξέρω ότι ακούγεται πολύ basic αυτό που αναφέρω αλλά πολλά games δεν το κάνουν πλέον. Είναι καλό παιχνίδι. Αυτά τα τεχνικά θέματα να μην είχε...
just_a_dude Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Γενικά έχει μικρές παλιακές λεπτομέριες που δεν έχουν τα games πλέον. Εμένα μου αρέσει και αυτό που μπορείς να πάρεις τις σφαίρες απ' το όπλο του νεκρού εχθρού χωρίς να χρειαστεί να πάρεις και το όπλο. Και αυτό που έλεγα πιο πίσω ότι τα σκυλιά έφαγαν τον quest giver κατά βάθος είναι καλό. Σου λέει το game "bad luck bro, πέθανε ο NPC, πάει το quest. Ας πρόσεχες". Φυσικά να μην συμβαίνει στα main quests αυτό και πάθεις soft lock. 1
noFEARgr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, _Theo_ said: Ναι κυρίως στα χωριά εννοούσα. Εκεί γίνεται πανηγύρι. Την τελευταία φορά κολλούσε πολύ σε ένα χωριό μέσα στο σπίτι, στο μπαρ όπου αρχίζει η cutscene στην αρχή. Κολλάει και το input lag πάει σύννεφο. Unplayable. Είμαι με i5-14400, 32 GB RAM 4600 και RTX 4070 Super. Πρεπει να σερνεται στα χωρια με τον 14400 γιαυτο. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από noFEARgr
ilos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Γενικά έχει μικρές παλιακές λεπτομέριες που δεν έχουν τα games πλέον. Εμένα μου αρέσει και αυτό που μπορείς να πάρεις τις σφαίρες απ' το όπλο του νεκρού εχθρού χωρίς να χρειαστεί να πάρεις και το όπλο. Και αυτό που έλεγα πιο πίσω ότι τα σκυλιά έφαγαν τον quest giver κατά βάθος είναι καλό. Σου λέει το game "bad luck bro, πέθανε ο NPC, πάει το quest. Ας πρόσεχες". Φυσικά να μην συμβαίνει στα main quests αυτό και πάθεις soft lock. bad luck indeed.🤣 Spoiler 3
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Αυτος τα πηγε τα σκυλια στον npc και τον εφαγαν ε ; O 3DX δε μασαει απο χωρια 1
Saloufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 μετά απο 50 ώρες ανακάλυψα ότι τα αρτιφακτς μπορείς να τα κοτσαρεις στην πανοπλία 🤣 6
_Theo_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 36 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Πρεπει να σερνεται στα χωρια με τον 14400 γιαυτο. Πιθανόν αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται. Πρέπει δηλαδή να έχεις AMD 7800X3D για να τρέχει σωστά; Που ακόμα και οι κάτοχοι του έχουν και αυτοί παράπονα... 1
tmaestros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 το πιο κακογραμμένο παιχνιδι που εχω παιξει....τα σκυλια ειναι αθανατα....κ δεν σου βγαζει καν που πρεπει να πας απο ενα σημείο κ μετα .....ένα χάος .....ενώ σαν ατμόσφαιρα είναι πολύ καλο!!
Alex21121988 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Είναι old school παιχνίδι σε αρκετά mechanics του. Κάποια τα εκτιμάς, όπως το manual save όπου θέλεις, όπως πολλά interactions που δεν βλέπεις σε μοντέρνους τίτλους, αλλά έχει και αυτά που δεν εκτιμάς όπως αυτά που έχουν προαναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες. Εξακολουθώ να πιστεύω πως το game αυτό θα αξίζει σε 5-6 μήνες να ασχοληθείς in depth μαζί του, με τα fix από τον developer, με τα mods που ήδη αρχίζουν και διορθώνουν τα κακώς κείμενα. Δεν θα το πω hidden gem καθώς είχε hype, χτύπησε καλό αριθμό παιχτών τις πρώτες ημέρες, πρέπει να πήγε καλά γενικώς, αλλά έχει πράγματα να δώσει. Μην ξεχνάμε πως ο developer ετοιμάζει και coop φάση, οπότε είμαστε ακόμα στην αρχή του ταξιδιού. Εγώ είμαι happy που βγήκε εν τέλει το game, ακόμα και με τα προβλήματα του, θέλουμε τέτοια games του παρελθόντος να συνεχίζουν να υπάρχουν. 4
just_a_dude Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω 16 ώρες μέχρι στιγμής και δεν έχω βρει κάποιο game breaking bug ή γενικώς bugs εκτός από μια φορά που ένας npc είχε κολλήσει σε ένα σημείο και ήταν λες και έκανε διάδρομο στο γυμναστήριο. Από performance με DLAA + FG όλα epic έχω 90αρια με σταθερό frametime και μόνο στα χωριά πέφτει γύρω στα 75-80 αλλά όχι σε σημείο να μην μπορείς να παίξεις. Κάποια από τα mechanics δεν βλέπω λόγο να αλλαχτούν αφού έτσι είναι σχεδιασμένο το game. Δεν είναι ένα σύγχρονο και εύκολο action-rpg τύπου horizon. Το weight limit για παράδειγμα δεν με έχει ενοχλήσει, ούτε το έχω φτάσει ποτέ αφού παίρνω μόνο ότι χρειάζομαι ή ότι έχει αξία για πούλημα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από just_a_dude
ilos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, tmaestros είπε το πιο κακογραμμένο παιχνιδι που εχω παιξει....τα σκυλια ειναι αθανατα....κ δεν σου βγαζει καν που πρεπει να πας απο ενα σημείο κ μετα .....ένα χάος .....ενώ σαν ατμόσφαιρα είναι πολύ καλο!! 6
firepc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, ilos είπε Μου θύμισε τον Μπίλμπο όταν ο Φρόντο του έδειξε το δαχτυλίδι 🤣 2
BALABANIS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 18 ώρες πριν, _Theo_ είπε Ναι κυρίως στα χωριά εννοούσα. Εκεί γίνεται πανηγύρι. Την τελευταία φορά κολλούσε πολύ σε ένα χωριό μέσα στο σπίτι, στο μπαρ όπου αρχίζει η cutscene στην αρχή. Κολλάει και το input lag πάει σύννεφο. Unplayable. Είμαι με i5-14400, 32 GB RAM 4600 και RTX 4070 Super. Οπότε και με 32 gb ram πρόβλημα. Ήμουν ένα βήμα να αναβαθμίσω αλλά λέω να περιμένω.
Sprou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ρε βουτυραδες τα σκυλιά πέφτουν με μια shotgunια (αφού τρεξεις λίγο παραπέρα και κανείς reload.😁) Δεδομένου ότι δεν έχω ξαναπαίξει stalker και δεν ήξερα τι να περιμένω ,θα πω ότι το μόνο που με κρατάει είναι η ατμόσφαιρα του με τα anomalies,το ψιλοεθιστικό ψάξιμο(loot) στο χάρτη και ο καιρός που πραγματικά σπέρνει. Το aggressive combat και stealth είναι meh(χωρίς κάποιο μηχανισμό-ναι ξέρω είναι survival horror αλλά..),τα visuals μετρια και για τα υπόλοιπα περί οικονομίας, βάρος,npcs,artifacts (wtf με αυτά-αχρηστα μέχρι στιγμής) συμφωνώ με τους προλαλησαντες. Ένα απλά οκ game με τα τεχνικά προβλήματακια του και ένα story αδιάφορο κατεμε στις δεκαπέντε ώρες που έχω παίξει που πιστεύω δεν έχει να Μ δώσει κάτι παραπάνω. Οψομεθα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από Sprou 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα