Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R. 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Και κάτι άλλο που μου σπάει τα νεύρα είναι ότι ας πούμε βγήκα 3 τύπους που είχαν βάλει κάτω έναν άλλο και μου έδωσαν μια αποστολή να πάω να βρω το stash που είχε κρύψει ο αιχμάλωτος. Και όπως έψαχνα απομακρύνθηκα λίγο και οι άλλοι άρχισαν "The bitch is running away" και άρχισαν να με πυροβολανε. Και το ίδιο πράγμα έγινε και με ένα άλλο side quest.

Εσένα καλά σε κάναν γιατί σκέφτεσαι να πάρεις ραντεον… κρίμα που δε σε φάγαν τα σκυλιά και φάγαν τον κακομοίρη από το side quest :P

• Haha 15
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Εσένα καλά σε κάναν γιατί σκέφτεσαι να πάρεις ραντεον… κρίμα που δε σε φάγαν τα σκυλιά και φάγαν τον κακομοίρη από το side quest :P

μπα, είδα τα χάλια που έχει το FSR και στο Stalker και ξενέρωσα. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

μπα, είδα τα χάλια που έχει το FSR και στο Stalker και ξενέρωσα. 

Η πλάκα είναι ότι έχει μεγάλο πρόβλημα και το DLSS (προσθέτει αρκετά input lag) και πολύς κόσμος με nvidia παίζει με FSR.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις μου bagare το main mission και δεν μπορώ να προχωρήσω! 🤣 έπρεπε να δείξω το unuzual pda σε έναν από τους 2 leaders των faction, δεν το έδειξα σε κανέναν και τώρα δεν μπορώ να μπω στην Noontide περιοχή! Πάω εκεί αλλά ο φρουρός δεν με αφήνει να μπω! epic fail λέμε! Απ ότι διαβάζω στο net έπρεπε να το δείξω στον Scar για να γίνει trigger ένα side mission και να μπεις στην Noontide.

image.png.ae4bf1e99bf5339b936b8141c92d5462.png

asffdg.jpg.c3e04cc4f1035cc63d38fed4bf24c031.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Μόλις μου bagare το main mission και δεν μπορώ να προχωρήσω! 🤣 έπρεπε να δείξω το unuzual pda σε έναν από τους 2 leaders των faction, δεν το έδειξα σε κανέναν και τώρα δεν μπορώ να μπω στην Noontide περιοχή! Πάω εκεί αλλά ο φρουρός δεν με αφήνει να μπω! epic fail λέμε! Απ ότι διαβάζω στο net έπρεπε να το δείξω στον Scar για να γίνει trigger ένα side mission και να μπεις στην Noontide.

image.png.ae4bf1e99bf5339b936b8141c92d5462.png

asffdg.jpg.c3e04cc4f1035cc63d38fed4bf24c031.jpg

Το quest δεν είναι broken, απλά τρως πόρτα γιατί είσαι μπακούρι΄(loner). Τα ίδια πάθαινα και εγώ σαν φοιτητής. Μόλις βρήκα γκόμενα όλα jet κανένας πορτιέρης δε με έκανε σκηνή.🤣

• Like 1
  • Haha 17
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

43 λεπτά πριν, omghi2u είπε

δηλαδη επειδη δεν εκανες ενα πραγμα οπως θα επρεπε εσπασε το quest?

this is bad:/

Μα το είχε σαν επιλογή να μην το δείξω σε κανέναν, τι να πω. Το θέμα είναι ότι το save που έχω πιο πίσω είναι 6 ώρες πριν, επειδή έκανα map cleaning για stash, μας γμησε τώρα!

Έκανα ένα τεστ, φόρτωσα ένα save λίγο πιο πίσω, πήγα στο Sawmill που ήταν ο Scar πριν και εκεί είναι ο τύπος που σου δίνει το side mission "Α heavy Burden" και κάνει trigger το quest για να μπεις στην Noontide City. Μλκ πάντως που σε αφήνει να προχωρήσεις χωρίς να πάρεις το side quest.

asdasfd.jpg.57af66617f126783b07ee41f3ba6f4da.jpg

image.png.6bfef9982fa59bcd0cc25bc441828c02.png

Επεξ/σία από Saloufas
Δημοσ.

Από τα πιο κακογραμμένα παιχνίδια που έχω δει. Με το ζόρι παίζεται με FG. Θέλει patch οπωσδήποτε. Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το patch που ανέφεραν;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Εμένα πάντως με FG παίζει μια χαρά. Εκτός φυσικά από τα χωριά που εκεί πέφτεις λόγω CPU. Δεν φταίει το FG εκεί όμως.

Ναι κυρίως στα χωριά εννοούσα. Εκεί γίνεται πανηγύρι. Την τελευταία φορά κολλούσε πολύ σε ένα χωριό μέσα στο σπίτι, στο μπαρ όπου αρχίζει η cutscene στην αρχή. Κολλάει και το input lag πάει σύννεφο. Unplayable. 

Είμαι με i5-14400, 32 GB RAM 4600 και RTX 4070 Super.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...