just_a_dude Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, omghi2u είπε εγω στο λιβαδι με τις ΠΑΠΑΡ...ουνες αντιμετωπισα το πρωτο σπασιμο ορχεων. λεει πινε energy drinks και απεφευγε τους στροβιλους λουλουδιων. και τους απεφευγα και τα energy drinks τα κουμπωνα σαν καραμελες... και ολο κοιμομουν και ολο ξαφνικα ψοφουσα. σε καποια φαση ειπα γμτσ σου για παιχνιδι θα βγω απο το field μηπως και γινετε reset or something, βγηκα, εκανα τον κυκλο και απεξω πηγαινα στα σημεια που επρεπε να παω quick in n out. μου εφαγε την ζωη το σιχαμα :Ρ και εμένα 1
gpapad20 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Saloufas είπε Εγώ έχω κολλήσει άσχημα! τι παιχνίδαρος είναι αυτός! παίζω όλη μέρα σήμερα 😅 Πολύ το γουστάρω όσο προχωράω γίνεται και καλύτερο, πάντως εκτός από τα τεχνικά που έχω αναφέρει με memory leak και flickering textures, bugs σε αποστολή δεν έχω συναντήσει μέχρι τώρα 20+ ώρες. Στα του gameplay θα ήθελα λίγο περισσότερη αντοχή στο τρέξιμο και να μην χαλάνε τα όπλα λες και είναι νεροπίστολα, οκ έχει upgrade που ανεβάζει την αντοχή τους αλλά και πάλι είναι σαδιστικά πολύ μικρή η αντοχή τους. Πχ έχω βγει για looting, γυρνάω μετά κόπων και βασάνων υπερφορτωμένος και έχοντας καταναλώσει 15 redbull για να πουλήσω τα items και να αναβαθμίσω αλλά ότι λεφτά και να πάρω τα δίνω για να κάνω repair τα items! Αντί να σε ανταμείβει το παιχνίδι σε κοροϊδεύει στεγνά. Επίσης δεν μπορείς να πουλήσεις τα αντικείμενα που έχουν μπει σε κόκκινη ζώνη στο durability και δεν συμφέρει να τα κάνεις repair γιατί θα δώσεις περισσότερα σε σχέση με τα λεφτά που θα το πουλήσεις. Εκεί θέλει καλύτερο balance όπως και το τραγικό stamina. Δεν γίνεται να κάνεις 3 χτυπήματα με το μαχαίρι πχ είτε να χοροπηδάς 3 φορές και να τελειώνει αμέσως το stamina, είναι το άλλο άκρο, ποιος στόκος από τους dev το σκέφτηκε αυτό και ποιος έδωσε έγκριση! lol. Είπαμε οκ survival horror αλλά όχι και έτσι λες και έχω για avatar τον catman απο τα παρατράγουδα που δεν μπορεί να τρέξει 10 μέτρα. Παρόλα αυτά το gameplay είναι εθιστικό και έχει καλό balance στο πως ξεκλειδώνουν οι επόμενες περιοχές και τα νέα καλύτερα items. Πολύ ωραίο είναι και το γεγονός πως έχουν κρύψει τo loot σε διάφορα σημεία του κόσμου, σε μικρές τρύπες μέχρι κρεμασμένες τσάντες σε οροφές και γερανούς που θέλει και λίγο επιδεξιότητα για να τα πάρεις. Από ατμόσφαιρα πάντως το παιχνίδι γμαει! από τα καιρικά φαινόμενα μέχρι και την κόκκινη καταιγίδα που πρέπει να τρέξεις να βρεις καταφύγιο! Review δεν έχω κάτσει να δω κανένα και δεν ξέρω αν αναφέρουν αυτά τα θέματα. Πήραμε και sniper τώρα, έχει να γίνει της κακομοίρας! 🫡 Υπάρχουν Mods για το sprint αλλα και για το damage των οπλων! 1
spanian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 ^ Αμ εγώ; που στην αρχή κυνηγούσα τους π@π@ρουνοστρόβιλους γιατί νόμιζα ότι έτσι θα εμφάνιζε το @ρτιφακτ κ πέθαινα ο κακομοίρογλου, ε ρε γέλια. 2
just_a_dude Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 σπαστικά έχω βρει. 1. παθαίνει bleeding με το παραμικρό 2. είναι στιγμές που γίνονται spawn οι εχθροί συνεχώς 3. τα σκυλιά 24 λεπτά πριν, spanian είπε ^ Αμ εγώ; που στην αρχή κυνηγούσα τους π@π@ρουνοστρόβιλους γιατί νόμιζα ότι έτσι θα εμφάνιζε το @ρτιφακτ κ πέθαινα ο κακομοίρογλου, ε ρε γέλια. εμενα με κυνήγησαν κάτι σκυλιά και μπήκα στο σπίτι του NPC που είναι δίπλα στις παπαρούνες για να γλυτώσω (που τελικά είναι ο NPC για το quest) και τα σκυλιά τον έφαγαν και έγινε fail το quest. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από just_a_dude 10
Saloufas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Πρέπει να φτιάξουν την οικονομία στο παιχνίδι. Έχει σοβαρά θέματα. Όλα είναι πανάκριβα ακόμα και οι σφαίρες. Τα περισσότερα λεφτά φεύγουν για επισκευή του gear. Είχα βρει από νωρίς το sniper αλλά ήθελε 11.000 για επισκευή και το ειχα καιρό στην άκρη μέχρι να μαζέψω λεφτά. Πάω σε μια εξόρμηση να βγάλω δύο αποστολές και στο γυρνά θέλω πάνω από 10.000 για επισκευή του gear, δηλαδή καπου έλεος. Οι μεταλλαγμένοι είναι πολύ overpowered και χρειάζονται πολλές σφαίρες για να εξοντωθούν, σφαίρες που δεν έχεις την πολυτέλεια να ξοδεύεις. Οι άνθρωποι οκ άμα βρεις κεφάλι φεύγουν με την μία. Επίσης τα καλά upgrades είναι πανάκριβα. Τα rewards απο τα mission's είναι πενιχρά. Ακόμα και τα artifacts δεν σου δίνουν πολλά χρήματα. Το inventory είναι πολυ μικρό για να κουβαλάς πολυ loot άρα και αργότερα που θα βρίσκεις πιο ακριβά αντικείμενα να πουλήσεις δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να στρώσει η οικονομία στο παιχνίδι. Σε ταλαιπωρεί χωρίς λόγο πάντως και χαλάει την διασκέδαση αρκετά.
omghi2u Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 αν χρησιμοποιουσα ΕΝΑ mod για ενα παιχνιδι σαν αυτο... θα ηταν κατι σε στυλ limitless weight inventory. μολις σηκωσεις 2-3 οπλα και μπολικα bandages + med kits αρχιζεις να σερνεσαι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Ένα mod που απλά κάνει τα artifacts πολύτιμα χρειάζεται.
ilos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Η αλήθεια είναι και το πρώτο stalker κάπως έτσι ήταν (χωρίς mods). Δε θυμάμαι να έκανα repair armor για τον ίδιο λόγο. Όταν έβρισκα καινούρια την κούμπωνα και κάνα 2-3 exoskeletons τα έκανα stash για να τα έχω στο late game. Βρίσκεις και ένα vidar σχετικά early game σε stash (imo το καλύτερο όπλο στο πρώτο game) και πάλι το χρησιμοποιείς σπάνια γιατί δεν έχεις βρει ακόμα αρκετό ammo που είναι πανάκριβο σχετικά με τα υπόλοιπα. Αυτό δε με νοιάζει τόσο, αλλά εδώ το παράκαναν με το weight limit. Εντάξει έχει άπειρο loot, αλλά τα περισσότερα πράγματα που βρίσκεις είναι πενιχρής αξίας (consumables,ammo και broken όπλα) οπότε και ουσιαστικά δε τα σηκώνεις καν. Επειδή το πρώτο game είχε αυτά τα mechanics, δε σημαίνει ότι πρέπει όλα να τα ακολουθούμε κατά γράμμα (πχ τα καλά mods όπως το anomaly άλλαζαν όλη την οικονομία). Για μένα είναι must Να έχεις άπειρο stamina εκτός combat. Είναι τρομερό χάσιμο χρόνου να περιμένεις το stamina regen χωρίς fast travels και να περπατάς χιλιόμετρα...
liakinen Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Λογικά αυτά που γράφετε θα γίνουν Balanced σε επερχόμενα Patch. Όποιος κάνει υπομονή (δεν βρίσκω λόγο να μην κάνει) σε κάνα εξάμηνο θα παίξει ένα άλλο παιχνίδι. Τα ίδια είχαν γίνει και στο πρώτο Stalker. Το μόνο που δεν είχε τραγικά θέματα και παιζόταν (ακόμα και σήμερα) Vanilla ήταν το Call of Pripyat. 1
Alex21121988 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν είναι για όλους αυτά τα games. Τα Stalker διαχρονικά είχαν μεροκάματο... Fast travel ή άλλες ''ανέσεις'' δεν θα έχει. Βέβαια περιμένετε τα mods, θα είναι άλλο game σε λίγους μήνες, το μόνο σίγουρο. Αν γενικώς βασανίζεστε και προφανώς δεν θέλετε να περιμένετε κανέναν από τους τρίτους με τα mods, φορτώστε κανένα trainer (δεν είναι ντροπή) και παίξτε το ευχάριστα. Δεν το παίζω τίποτα ελιτίστας, single player game είναι, ότι θέλεις κάνεις για το κάνεις πιο ευχάριστο. Κάνε το και cod, δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα xD. Εγώ ας πούμε έχω κουμπώσει trainer για να φύγει το weight limit, που είναι για μένα το πιο σπαστικό mechanic. Βαριέμαι το πέρα δώθε με το inventory και το equipment, μου θυμίζει Τarkov και μακριά από εμένα αυτά τα games όπου είσαι 3 ώρες σε ένα μενού, pickάρεις 2 enemies και ξανά στο menu... Πιο πολύ λόγω νοσταλγίας το παίζω το Stalker υπόψιν και δεν θεωρώ αυτό που λένε οι περισσότεροι περί ρεαλιστικού ότι ισχύει για το συγκεκριμένο game. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από Alex21121988 3
Saloufas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Αυτό που λέω, πήγα να βγάλω μια αποστολή για τον μπαρμαν να σκοτώσω έναν Kingpin, στο σημείο είχε τουλάχιστον 10 εχθρούς. Μου έφυγαν καμιά 50+ρια σφαίρες και 5 health, στον γυρισμό όλο το gear ήθελε repair κοντά στα 10.000, μόνο το armor 6.000 επειδή έχασε 16% durability, από το loot πήρα 5.500 και από το reward 1.500! Epic Fail δηλαδή μιας και οι σφαίρες που χάλασα τα health packages και το repair κοστίζουν διπλάσια από το reward και το loot, σε κάθε side mission μπαίνεις μέσα οικονομικά με τα μπούνια! 🤣
just_a_dude Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θέλει stealth και headshots με πιστόλι και σιγαστήρα για να μην χαλάς πολλές σφαίρες. Αν πας guns blazing γίνεται χαμός και χαλάς πολλά λεφτά στην τελική. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από just_a_dude
Saloufas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Τα mods που λέτε δεν χαλάνε τα achievements? θέλω να παίξω το πρώτο play through vanilla και μετά βλέπουμε για mods. 2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Θέλει stealth και headshots με πιστόλι και σιγαστήρα για να μην χαλάς πολλές σφαίρες. Αν πας guns blazing γίνεται χαμός και χαλάς πολλά λεφτά στην τελική. όταν είναι πολλά άτομα σε μικρό χώρο δεν μπορείς να πας stealth, θα φας κανα 2 με 3 αλλά μετά θα γίνει πανηγύρι. 1
just_a_dude Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Και κάτι άλλο που μου σπάει τα νεύρα είναι ότι ας πούμε βγήκα 3 τύπους που είχαν βάλει κάτω έναν άλλο και μου έδωσαν μια αποστολή να πάω να βρω το stash που είχε κρύψει ο αιχμάλωτος. Και όπως έψαχνα απομακρύνθηκα λίγο και οι άλλοι άρχισαν "The bitch is running away" και άρχισαν να με πυροβολανε. Και το ίδιο πράγμα έγινε και με ένα άλλο side quest. 11
ilos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, just_a_dude είπε Και κάτι άλλο που μου σπάει τα νεύρα είναι ότι ας πούμε βγήκα 3 τύπους που είχαν βάλει κάτω έναν άλλο και μου έδωσαν μια αποστολή να πάω να βρω το stash που είχε κρύψει ο αιχμάλωτος. Και όπως έψαχνα απομακρύνθηκα λίγο και οι άλλοι άρχισαν "The bitch is running away" και άρχισαν να με πυροβολανε. Και το ίδιο πράγμα έγινε και με ένα άλλο side quest. Πιο πολύ σπάστηκες για την b-word ή που άρχισαν να σε πυροβολούν?🤣 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα