just_a_dude Δημοσ. Κυριακή στις 07:00 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:00 πμ (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως το memory leak δεν το έχω δει και έχω παίξει πολλές ώρες συνεχόμενα. Μέχρι 17GB και κάτι έχει πάει η ram. Ίσως συμβαίνει σε συγκεκριμένη περιοχή. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:38 πμ από just_a_dude
Saloufas Δημοσ. Κυριακή στις 12:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:42 μμ 5 ώρες πριν, just_a_dude είπε Εγώ πάντως το memory leak δεν το έχω δει και έχω παίξει πολλές ώρες συνεχόμενα. Μέχρι 17GB και κάτι έχει πάει η ram. Ίσως συμβαίνει σε συγκεκριμένη περιοχή. Αμα δεις reddit, resetera, steam γίνεται χαμός όλοι αναφέρουν ότι έχουν θέμα, ενώ στην αρχή το παιχνίδι παίζει μια χαρά μετά από κάποιες ώρες όσο προχωράς "βαραίνει" σε σημείο από 100fps να πέφτει στα 5-10. Με alt+tab να βγεις στα windows και να ξανά μπεις στρώνει αλλά απ' ότι φαίνεται δεν απελευθερώνει μνήμη είτε cache και μόνο με restart πάλι στρώνει τελείως μέχρι να το ξανά κάνει. Στις πρώτες ώρες δεν μου το έκανε, όσο προχωράω progression συμβαίνει πιο συχνά, είμαι στις 10+ ώρες και το χει κάνει 3 φορές. Εχθές ξεκίνησε να κάνει και flickering στα textures ενώ στην αρχή δεν είχα δει κάτι μόνο σε κάτι σκιές αλλά ελάχιστο VID20241124121631(1)(1).mp4 1 1
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 10:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:46 μμ (επεξεργασμένο) Θελει πολυ δουλεια ακομα. Παρα πολυ σκοτεινο ανεβασα gamma οπως προτεινουν καπως εστρωσε αλλα παλι στο tunel πχ δεν εβλεπα τιποτα. Απο performance αψογο αλλα τα γραφικα δεν τρελαθηκα καθολου. Τσιμπαει ram 25gb σταθερα η vram χαλαρα. Τα fps μονιμα 110-120 με epic+3440x1440 και 4080super η cpu 5700x3D ακομα δεν το αλλαξα στο afterburner την ακουει λιγακι εκανε 4.5 λεπτα να κανει το shader cache. Old school μηχανισμοι δεν ενοχλει αυτο αλλα φαινεται οτι δεν ειναι polished και θελει αρκετα ακομα patch. Οπως ειπαν βγηκε 6 μηνες πιο νωρις απο οτι θα επρεπε. Spoiler Επεξ/σία Κυριακή στις 10:57 μμ από Arkin 1
Saloufas Δημοσ. Κυριακή στις 11:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:41 μμ (επεξεργασμένο) Είσαι αρχή ακόμα, στην αρχή παίζει καλά, μετά όσο προχωράς θα δεις ότι έχει θέμα με την vram/ram και θα αρχίσει τα stutters ειδικά όταν πας στην πόλη και σου φουλάρει την vram. Πάντως σαν παιχνίδι όσο το προχωράω μου αρέσει και περισσότερο! Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:58 πμ από Saloufas 1
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 12:04 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:04 πμ 22 λεπτά πριν, Saloufas είπε Είσαι αρχή ακόμα, στην αρχή παίζει καλά, μετά όσο προχωράς θα δεις μετά ότι έχει θέμα με την vram/ram και θα αρχίσει τα stutters ειδικά όταν πας στην πόλη και σου φουλάρει την vram. Πάντως σαν παιχνίδι όσο το προχωράω μου αρέσει και περισσότερο! Δεν θα το προχωρησω θα περιμενω αρκετα patch το εβαλα απλα να δω γραφικα και performance. Η vram γεμιζουν 16gb απο τα 8 που εχει στην πρωτη περιοχη?
Saloufas Δημοσ. Δευτέρα στις 12:11 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:11 πμ 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Δεν θα το προχωρησω θα περιμενω αρκετα patch το εβαλα απλα να δω γραφικα και performance. Η vram γεμιζουν 16gb απο τα 8 που εχει στην πρωτη περιοχη? Εδώ μου το έκανε πάλι πριν από λίγο, βέβαια παίζω καμιά 4 ώρες χωρίς πρόβλημα, με κλείσιμο και ξανά τρέξιμο στρώνει και πάνε πάλι 90+ τα fps. 1
just_a_dude Δημοσ. Δευτέρα στις 12:15 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:15 πμ Ρε τι φάση στο Sphere? Όταν τελειώνεις την αποστολή και πρέπει να φύγεις γίνονται συνέχεια spawn εχθροί. Συνέχεια. Παίζει να σκότωσα 30...
Sprou Δημοσ. Δευτέρα στις 12:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:55 μμ (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Saloufas είπε Εδώ μου το έκανε πάλι πριν από λίγο, βέβαια παίζω καμιά 4 ώρες χωρίς πρόβλημα, με κλείσιμο και ξανά τρέξιμο στρώνει και πάνε πάλι 90+ τα fps. Τα ίδια και εδώ πηγα χωριό τρεις τέσσερις φορές ...Ε στην πέμπτη μου το έκανε .unplayable τελείως Πρέπει να βγεις από το game για να επανέλθει Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:57 μμ από Sprou 1
aetos1988 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:14 μμ https://www.enternity.gr/Article/Games/News/mesa-stin-ebdomada-to-proto-post-launch-patch-tou-stalker-2-heart-of-chornobyl/91809.html Βγαίνει patch σε λίγες μέρες. 4
Mhlogiatros Δημοσ. Δευτέρα στις 06:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:52 μμ (επεξεργασμένο) Μπραβο στα παλικαρια που τους κανατε το alpha testing Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:53 μμ από Mhlogiatros 1 1
Sprou Δημοσ. Δευτέρα στις 08:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:10 μμ (επεξεργασμένο) Με 12€(μπορεί και 1€)του gamepass σου κάνω ότι τεστ θες😁 Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:11 μμ από Sprou 3
just_a_dude Δημοσ. Δευτέρα στις 08:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:26 μμ 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Μπραβο στα παλικαρια που τους κανατε το alpha testing δεν είναι και τόσο χάλια, alpha δεν το λες, αλλά beta ναι.
Saloufas Δημοσ. Δευτέρα στις 08:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:43 μμ Εγώ έχω κολλήσει άσχημα! τι παιχνίδαρος είναι αυτός! παίζω όλη μέρα σήμερα 😅 Πολύ το γουστάρω όσο προχωράω γίνεται και καλύτερο, πάντως εκτός από τα τεχνικά που έχω αναφέρει με memory leak και flickering textures, bugs σε αποστολή δεν έχω συναντήσει μέχρι τώρα 20+ ώρες. Στα του gameplay θα ήθελα λίγο περισσότερη αντοχή στο τρέξιμο και να μην χαλάνε τα όπλα λες και είναι νεροπίστολα, οκ έχει upgrade που ανεβάζει την αντοχή τους αλλά και πάλι είναι σαδιστικά πολύ μικρή η αντοχή τους. Πχ έχω βγει για looting, γυρνάω μετά κόπων και βασάνων υπερφορτωμένος και έχοντας καταναλώσει 15 redbull για να πουλήσω τα items και να αναβαθμίσω αλλά ότι λεφτά και να πάρω τα δίνω για να κάνω repair τα items! Αντί να σε ανταμείβει το παιχνίδι σε κοροϊδεύει στεγνά. Επίσης δεν μπορείς να πουλήσεις τα αντικείμενα που έχουν μπει σε κόκκινη ζώνη στο durability και δεν συμφέρει να τα κάνεις repair γιατί θα δώσεις περισσότερα σε σχέση με τα λεφτά που θα το πουλήσεις. Εκεί θέλει καλύτερο balance όπως και το τραγικό stamina. Δεν γίνεται να κάνεις 3 χτυπήματα με το μαχαίρι πχ είτε να χοροπηδάς 3 φορές και να τελειώνει αμέσως το stamina, είναι το άλλο άκρο, ποιος στόκος από τους dev το σκέφτηκε αυτό και ποιος έδωσε έγκριση! lol. Είπαμε οκ survival horror αλλά όχι και έτσι λες και έχω για avatar τον catman απο τα παρατράγουδα που δεν μπορεί να τρέξει 10 μέτρα. Παρόλα αυτά το gameplay είναι εθιστικό και έχει καλό balance στο πως ξεκλειδώνουν οι επόμενες περιοχές και τα νέα καλύτερα items. Πολύ ωραίο είναι και το γεγονός πως έχουν κρύψει τo loot σε διάφορα σημεία του κόσμου, σε μικρές τρύπες μέχρι κρεμασμένες τσάντες σε οροφές και γερανούς που θέλει και λίγο επιδεξιότητα για να τα πάρεις. Από ατμόσφαιρα πάντως το παιχνίδι γμαει! από τα καιρικά φαινόμενα μέχρι και την κόκκινη καταιγίδα που πρέπει να τρέξεις να βρεις καταφύγιο! Review δεν έχω κάτσει να δω κανένα και δεν ξέρω αν αναφέρουν αυτά τα θέματα. Πήραμε και sniper τώρα, έχει να γίνει της κακομοίρας! 🫡 5
ilos Δημοσ. Δευτέρα στις 08:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:48 μμ 3 ώρες πριν, aetos1988 είπε https://www.enternity.gr/Article/Games/News/mesa-stin-ebdomada-to-proto-post-launch-patch-tou-stalker-2-heart-of-chornobyl/91809.html Βγαίνει patch σε λίγες μέρες. LOL τα key rebinds δεν είναι καν στη λίστα.🤣 1
omghi2u Δημοσ. Δευτέρα στις 09:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:50 μμ 21 ώρες πριν, just_a_dude είπε Ρε τι φάση στο Sphere? Όταν τελειώνεις την αποστολή και πρέπει να φύγεις γίνονται συνέχεια spawn εχθροί. Συνέχεια. Παίζει να σκότωσα 30... εγω στο λιβαδι με τις ΠΑΠΑΡ...ουνες αντιμετωπισα το πρωτο σπασιμο ορχεων. λεει πινε energy drinks και απεφευγε τους στροβιλους λουλουδιων. και τους απεφευγα και τα energy drinks τα κουμπωνα σαν καραμελες... και ολο κοιμομουν και ολο ξαφνικα ψοφουσα. σε καποια φαση ειπα γμτσ σου για παιχνιδι θα βγω απο το field μηπως και γινετε reset or something, βγηκα, εκανα τον κυκλο και απεξω πηγαινα στα σημεια που επρεπε να παω quick in n out. μου εφαγε την ζωη το σιχαμα :Ρ 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα