headbanger Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες και πάνω που ήρθα εδώ να δω αν όντως έχει θέμρατα το παιχνίδι γιατί με 3090 /5800χ έχω κάτι drops στα 40 fps και λέω τι γίνεται; τόσο απότομα με χτύπησε το σενάριο της αναβάθμισης; το παιχνίδι είναι στο game pass και είπα να το δοκιμάσω. μου άρεσε αλλά ρε τι άθλιο perfomance είναι αυτό;
kti23 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 14 λεπτά πριν, headbanger είπε και πάνω που ήρθα εδώ να δω αν όντως έχει θέμρατα το παιχνίδι γιατί με 3090 /5800χ έχω κάτι drops στα 40 fps και λέω τι γίνεται; τόσο απότομα με χτύπησε το σενάριο της αναβάθμισης; το παιχνίδι είναι στο game pass και είπα να το δοκιμάσω. μου άρεσε αλλά ρε τι άθλιο perfomance είναι αυτό; Ειναι οriginal stalker experience , οπως παλια 😀 2 1
just_a_dude Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Αυτό το "παλιομοδίτικο" στυλ έχει και τα καλά του κάποιες φορές. Για παράδειγμα αυτή η διαχείριση που πρέπει να κάνεις και να διαλέγεις τι loot να πάρεις και από που να πας ώστε να αποφύγεις εχθρούς ή καταστάσεις για τις οποίες δεν είσαι ακόμη εξοπλισμένος έχει τη φάση του. Αυτό που κινείσαι αργά και προσεκτικά μου αρέσει πολύ. Γιατί είδα και στα "καινουργιομοδίτικα" games όπως π.χ. στο Horizon που έχει loot κάθε 3 μέτρα και καταντάς να μην σου τελειώνουν ποτέ τα πυρομαχικά/health, κτλ. Και ένα άλλο που μου αρέσει είναι αυτή η "σκοτεινιά" που υπάρχει στο κόσμο, στους npcs και στους διαλόγους. Δεν έχουν όλοι αυτή την ηλίθια θετικότητα που έχουν τα modern games που κάνει τους πάντες να μιλάνε σαν χαζοχαρούμενοι βλάκες. Έχει τα θέματά του (bugs δεν έχω βρει πάντως, εκτός από ένα Bethesda-κίστικο που ο npc είχε κολλήσει στη γεωμετρία) αλλά μέχρι στιγμής μου αρέσει αρκετά ώστε να μου βγάζει την επιθυμία όταν βρίσκω χρόνο να κάτσω να παίξω. Υ.Γ. To poppy field πανεμορφο Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από just_a_dude 5
fast8 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 31 minutes ago, just_a_dude said: Αυτό που κινείσαι αργά και προσεκτικά μου αρέσει πολύ. Γιατί είδα και στα "καινουργιομοδίτικα" games όπως π.χ. στο Horizon που έχει loot κάθε 3 μέτρα και καταντάς να μην σου τελειώνουν ποτέ τα πυρομαχικά/health, κτλ. Συμφωνώ. Αυτό με άρεσε στα παλιά STALKER ιδιαίτερο το πρώτο. Σου δημιουργούσε το άγχος της επιβίωσης. Επρεπε να προσέχεις τις κινήσεις σου, τα εφόδια σου, να έχεις στρατηγική και πάντα το παιχνίδι σου έδινε λίγα, τόσα όσο να σκέφτεσαι δυο φορές πριν ρίξεις εκείνη την σφαίρα που ίσως αστοχήσει. Δεν ήταν γραμμικό και μπορούσες να μπλέξεις σε καταστάσεις απρόβλεπτες. Μοναδική ατμοσφαιρά. Δεν ήταν δύσκολο, αλλά δεν συγχωρούσε. Αν έχει αισθητική ή ακόμα και gameplay παρόμοιο με τα παλία, θα το πάρω όταν το στρώσουν. Οχι ακόμα. 1
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Oχι δεν εχει τωρα εχεις αρκετα τοσα που μπορεις να τρεχεις ραμπο full retard style - και δε χανεις
nikosild Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Με αγορά από Ουκρανικό Steam (33€) που μόλις δοκίμασα, σε 40αρα Ultra Wide (3440x1440) με 13700K & RX 6750XT (με undervolting) σε ULTRA settings γραφικά με FG + FSR3 (Ultra Performance), τις πρώτες 2 ώρες έπαιζε smooth με 120 FPS. Τελικά έχω καρτάρα (Επίσης άλλαξα μέσα από το "Configuration file" τα "Q" και "E" σε "F1", "F2", "F3 "και "F4" καθώς και το "Flashlight" το έβαλα από το "L" στο "F") Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από nikosild
Xristaras12 Δημοσ. πριν από 3 λεπτά Δημοσ. πριν από 3 λεπτά 8 ώρες πριν, nikosild είπε με FG + FSR3 (Ultra Performance), τις πρώτες 2 ώρες έπαιζε smooth με 120 FPS. και πως φαίνονται τα γραφικά; δοκίμασα medium χωρίς αυτά που λες και η κάρτα δε μπορεί να αντέξει τα 60 καρέ ανα διαστήματα, μου φαίνεται σα να χάνω frames. ειδικά με το frame generation μου ήρθε μια ζαλάδα + το mouse lag.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα