BALABANIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Σε Steam τo ξεκίνησα και το παιχνίδι Lagάρει ανά 10 sec δε μπορεσα να καταλάβω ουτε ατμοσφαιρα ουτε σενάριο πραγματικά μονο lag θυμαμαι. Αρχισα να ψαχνομαι μηπως το PC μου εχει προβλημα. Δε μπορεί να παιχτεί στη κατάσταση που ειναι. Ψαχτηκα για ρυθμισεις, τις εκανα, τιποτα. Εριξα την αναλυση 720p και αυτό έχει Lag. (Ryzen 7600X, RX 6750 XT 12GB) 1
koyris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 57 λεπτά πριν, Westbaum είπε Για open world η vram είναι χαμηλή αν και τα textures φαίνονται αρκετά καλά από τις εικόνες στο TPU. Με 4080 super σε epic settings με dlss quality και fg ειδα μέχρι και 15gb vram και 22gb ram
ilos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Η άλλη μεγάλη αβλεψία της GSC, που δεν είδα ούτε έναν reviewer να το αναφέρει είναι ότι ουσιαστικά δε δουλεύουν τα key rebinds και πρέπει να κάνεις edit το config file (καλό είναι να κλείσετε και το mouse smoothing από εκεί). Θυμήθηκα τα νιάτα μου με τα UE3/4 games πάλι.🤣 Περισσότερα εδώ: 7 ώρες πριν, BALABANIS είπε Σε Steam τo ξεκίνησα και το παιχνίδι Lagάρει ανά 10 sec δε μπορεσα να καταλάβω ουτε ατμοσφαιρα ουτε σενάριο πραγματικά μονο lag θυμαμαι. Αρχισα να ψαχνομαι μηπως το PC μου εχει προβλημα. Δε μπορεί να παιχτεί στη κατάσταση που ειναι. Ψαχτηκα για ρυθμισεις, τις εκανα, τιποτα. Εριξα την αναλυση 720p και αυτό έχει Lag. (Ryzen 7600X, RX 6750 XT 12GB) Έχει θέμα και με memory leak και σκαλώνει και μπορεί να κολλήσει στα 5-10 fps. Αν είσαι με 16 GB πακέτο. Tbh αν είναι σοβαρή εταιρία θα πρέπει να αλλάξει τα system requirements στο steam page στην κατάσταση που είναι αυτή τη στιγμή το game.
firepc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Καλά τα πάει πάντως απο πωλήσεις Steam Peak Stalker 2 -- 118K Atomic Heart -- 38K
just_a_dude Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 @scorpion8283 Με DLSS Q + FG παίζω, epic. Καλό είναι το perf, 100+ fps, εκτός από τις πόλεις που πέφτει λόγω cpu στα 80αρια. Τώρα σαν game καλό είναι αλλά όχι τέλειο. Σίγουρα είναι το είδος που μου αρέσει και ίσως παραβλέπω κάποια στραβά, ωστόσο αυτό που λένε και τα υπόλοιπα παιδιά ότι έχει μηχανισμούς 15ετίας αρχίζω και το βλέπω και εγώ όσο πιο πολύ παίζω. Ένα παράδειγμα, πήγα σε μια σπηλιά και μέσα είχε ένα τέρας και ήθελα να γυρίσω πίσω να στοκάρω εξοπλισμό αλλά δεν μπορούσα. Στην είσοδο της σπηλιάς έχει ένα μικρό τοίχο που πρέπει να σκαρφαλώσεις αλλά δεν έχει σκαρφάλωμα σαν mechanic, απλά πηδάει επιτόπου αλλά δεν πιάνεται όπως σε άλλα games. Και έπρεπε να κάνω load ένα προηγούμενο save. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δηλαδη δεν εχει keybinds και λαγκαρει του κερατα .... Oι reviewers πως τον παιζουν μονο με controller ? 2
noFEARgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δεν ξερω αν εχει κατι ιδιαιτερο το δικο μου το pc αλλα το performance θα ελεγα οτι ειναι ανω του μετριου και ισως εχει το λιγοτερο stuttering απο οποιοδηποτε αλλο ue5 παιχνιδι . 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Αυτό έλλειπε με 4090 και 7800X3D να μην έχεις άνω του μετρίου performance. Διαβάζω για memory leaks πάντως ειδικά όσοι έχουν 16GB RAM έχουν θεματάκια. Θεωρώ ότι θα τα στρώσουν αυτά.
just_a_dude Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 lag δεν έχω εγώ πάντως. frame drops στην πόλη έχει. 1
BALABANIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτό έλλειπε με 4090 και 7800X3D να μην έχεις άνω του μετρίου performance. Διαβάζω για memory leaks πάντως ειδικά όσοι έχουν 16GB RAM έχουν θεματάκια. Θεωρώ ότι θα τα στρώσουν αυτά. Δηλαδή αν αναβαθμίσω σε 32GB θα μπορέσω να το παίξω; frame drops ok θα ήταν εδώ μιλάμε πέφτει στα 5 - 10 fps και ξανά ανεβαίνει. Lag κανονικό. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2024 από BALABANIS
dsi44 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 σκεψου να ηταν ετσι το veilguard θα ειχε γινει χαμος,ενω τωρα αμασητο.
firepc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, dsi44 είπε τωρα αμασητο Ε όχι και αμάσητο βρε αδερφέ.. Όλο το ίντερνετ είναι γεμάτο με τα προβλήματα του 2
psof Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 30 λεπτά πριν, dsi44 είπε σκεψου να ηταν ετσι το veilguard θα ειχε γινει χαμος,ενω τωρα αμασητο. Αυτοί έχαναν devs στο πόλεμο και άλλαζαν κτήρια για 3 χρόνια οι του veilguard άλλαζαν φύλο και pronouns και έβλεπαν tiktok για 10 χρόνια με 10πλασιο μπατζετ. Παρόμοια κατάσταση δηλαδη. 6 2 13
ilos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, psof είπε Αυτοί έχαναν devs στο πόλεμο και άλλαζαν κτήρια για 3 χρόνια οι του veilguard άλλαζαν φύλο και pronouns και έβλεπαν tiktok για 10 χρόνια με 10πλασιο μπατζετ. Παρόμοια κατάσταση δηλαδη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα