Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Το 'χουν βρει με το ανύπαρκτο optimize τώρα, use upscaler + FG και call it a day.. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Το 'χουν βρει με το ανύπαρκτο optimize τώρα, use upscaler + FG και call it a day.. Ε ναι..
enable_your_mind Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Με ΤΑΑ+FG 4κ Epic 80-110 fps επαιζε στο μισαωρο που το δοκιμασα
7nisiotis Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 hours ago, just_a_dude said: Ε ρε αυτή η M$ κάθε φορά. Από εκεί ππου πήγαινε τρένο τώρα έχει πέσει στο μισό το download... Το ίδιο έγινε και με το Black Ops 6. Έχουν πέσει όλοι πάνω σαν τα κοράκια... 1
MacGyverLarisa Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Έχω παίξει όλα τα stalker και εγώ και τώρα που βγήκε το 2 δεν έχω σύστημα 😭😭😭
just_a_dude Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Αντί για 4 ώρες το download έκανε 6 ώρες και κάτι thanks to M$ οπότε κατάφερα να παίξω μόνο 1 ώρα. Θετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Είναι ξεκάθαρα my kind of game, first person σε post apocalyptic setting. Προφανώς με μια ώρα game δεν έχω άποψη για τα ενδότερα αλλά μέχρι στιγμής καλά το πάει. Μου αρέσει που έχει και κάτι μικρά side quests που ανακαλύπτεις αν μιλήσεις σε άτομα που συναντάς. Το inventory limit δεν με ενοχλεί αφού απλά παίρνω τα απαραίτητα και δεν κάνω hoarding όπλων. Μου φαίνεται και πιο ρεαλιστικό έτσι. Από performance με DLSS Q + FG με όλα epic και το motion blur στο 0% δεν έχει πέσει από τα 100 fps και συνήθως είναι γύρω στα 120. Στα cutscenes μάλλον δεν λειτουργεί το FG γιατί πέφτουν τα fps αρκετά και όταν τελειώνει το cutscene πάνε πάλι στα 100+ και το frame time graph γίνεται ευθεία. Stutters έχει αλλά πολύ λίγα. Από γραφικά ο φωτισμός είναι top, ωστόσο κάποια textures εδώ και εκεί είναι λίγο χάλια. Facial animations είναι κάπως μέτρια. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από just_a_dude 3
firepc Δημοσ. πριν από 55 λεπτά Δημοσ. πριν από 55 λεπτά (επεξεργασμένο) Έχω παίξει 4 ώρες περίπου στο Series S με 1080p TV Δεν μπορώ να πω οτι βρήκα bugs, αλλά η εμπειρία ειναι unplayable. Το παιχνίδι τρέχει γύρω στα 25fps, σου την πέφτουν 15 σκυλιά, γυρνάς γύρω απ΄τον εαυτό σου σε μια τρεμάμενη εικόνα προσπαθώντας να τα πετύχεις φωνάζωντας ήσυχα ρε! Και γενικά δεν παίζεται με controller.. Δεν μπορώ να στοχεύσω και το aim assist δεν κάνει τπτ. Και τα γραφικά του έχουν θέμα, πολύ φωτεινά την ημέρα και δεν ξεχωρίζεις τους ανθρώπους στο περιβάλλον. Απο την άλλη, συνέχεια νυχτώνει.. Oι gameplay μηχανισμοί του είναι προ 20ετίας, πολύπλοκοι, ανα 10 μέτρα θα φας dmg και απο κάτι, Γενικα, δεν έχω βγάλει fun ακόμα. Το γράφω στο PC τώρα (αν αντέξει) να το δοκιμάσω εκεί Επεξ/σία πριν από 50 λεπτά από firepc 3
just_a_dude Δημοσ. πριν από 52 λεπτά Δημοσ. πριν από 52 λεπτά (επεξεργασμένο) Στο PC την ημέρα είναι καλό. Ειδικά όταν μπαίνεις σε κτήρια το RT GI κάνει δουλειά και δείχνει πολύ ωραίο. Επεξ/σία πριν από 52 λεπτά από just_a_dude
dsi44 Δημοσ. πριν από 49 λεπτά Δημοσ. πριν από 49 λεπτά οπως φαινεται απο τα βιντεο που κυκλοφορησαν μαλλον προκειται για παιχνιδι με μηχανισμους 15 ετιας,οποτε εφοσον και τα γραφικα δε λενε τιποτα ιδιαιτερο παμε για hard pass.
firepc Δημοσ. πριν από 48 λεπτά Δημοσ. πριν από 48 λεπτά 1 λεπτό πριν, dsi44 είπε οπως φαινεται απο τα βιντεο που κυκλοφορησαν μαλλον προκειται για παιχνιδι με μηχανισμους 15 ετιας,οποτε εφοσον και τα γραφικα δε λενε τιποτα ιδιαιτερο παμε για hard pass. *στο Series S
just_a_dude Δημοσ. πριν από 46 λεπτά Δημοσ. πριν από 46 λεπτά (επεξεργασμένο) στο PC τα γραφικά μαμάνε εκτός από κάποια textures Επεξ/σία πριν από 41 λεπτά από just_a_dude
firepc Δημοσ. πριν από 2 λεπτά Δημοσ. πριν από 2 λεπτά όντως στο pc είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα απο χειρισμό και γραφικά *μου κράτησε και το save του xbox 🙏 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα