{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 54 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Χμμμ...δεν εχω κανει ΠΟΤΕ preorder..... 🤔🤔🤔 Και θα σου πρότεινα να το συνεχίσεις. Μαγικά μέσα σε μερικούς μήνες δεν αλλάζει το game, στην καλύτερη περίπτωση το optimization δεν θα είναι τέλειο και προσωρινά δεν έχουμε ιδέα τι λέει το game σαν σύνολο. Δεν κερδίζεις τίποτα κάνοντας pre-order, μονο χάνεις. Δηλαδή άμα θες να βοηθήσεις το studio, καλύτερα να αγοράσεις το game δυο φορες για παράδειγμα, παρα να κανεις pre-order. Υπομονή να βγούνε τα reviews. 2
scorpion8283 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 11 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said: Και θα σου πρότεινα να το συνεχίσεις. Μαγικά μέσα σε μερικούς μήνες δεν αλλάζει το game, στην καλύτερη περίπτωση το optimization δεν θα είναι τέλειο και προσωρινά δεν έχουμε ιδέα τι λέει το game σαν σύνολο. Δεν κερδίζεις τίποτα κάνοντας pre-order, μονο χάνεις. Δηλαδή άμα θες να βοηθήσεις το studio, καλύτερα να αγοράσεις το game δυο φορες για παράδειγμα, παρα να κανεις pre-order. Υπομονή να βγούνε τα reviews. Well said..επιασες το feeling! Απο υπομονη φουλ....Χρονο να παιξουμε δεν εχουμε 😛 Ναι, αυτο θα κανω. 2
seithan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Βλέποντας το τελευταίο βίντεο, με έπιασε ακατανόητη βαρεμάρα. Επίσης σε πολλά σημεία η απεικόνιση θυμίζει παιχνίδια του μακρινού παρελθόντος, 10 χρόνια πίσω.. τι συμβαίνει;;; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από seithan 2
zvarthangalos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, seithan είπε Βλέποντας το τελευταίο βίντεο, με έπιασεια ακατανόητη βαρεμάρα. Επίσης σε πολλά σημεία η απεικόνιση θυμίζει παιχνίδια του μακρινού παρελθόντος, 10 χρόνια πίσω.. τι συμβαίνει;;; Απο το στόμα (εχμμ! απο το πληκτρολόγιο) μου το πήρες έκατσα και έβαλα να δω gameplay βίντεο από το πρώτο παιχνίδι έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια και η οπτική διαφορά στα γραφικά είναι σχετικά μικρή να δούμε και την ΑΙ που επίσης δεν έχει εξελιχθεί καθόλου στη πλειονότητα των games τελευταίας γενιάς. 1
scorpion8283 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 9 hours ago, zvarthangalos said: Απο το στόμα (εχμμ! απο το πληκτρολόγιο) μου το πήρες έκατσα και έβαλα να δω gameplay βίντεο από το πρώτο παιχνίδι έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια και η οπτική διαφορά στα γραφικά είναι σχετικά μικρή να δούμε και την ΑΙ που επίσης δεν έχει εξελιχθεί καθόλου στη πλειονότητα των games τελευταίας γενιάς. Ναι η αληθεια ειναι οτι θυμιζει στα βιντεο περισσοτερο ενα update στα γραφικα παρα ενα παιχιδι 2024. Και σαν να χουν πεταξει elements δεξια κι αριστερα απο ue5, αλλα overall το design και κυριως τα animations μοιαζουν 15ετιας.. Παραυτα αν εχει ατμοσφαιρα και σωστο open world - survival feeling, μου κανει. Θα δουμε.. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, seithan είπε Πάντως ακούγεται για τρελό downgrade. Καθόλου περίεργο, καθώς έτρεχε για τα μπάζα από ότι λέγανε. Προσωπικά δεν με νοιάζει εφόσον έχει καλο gameplay/story. Από εκεί και πέρα κλασσικό false advertising. 1
Alex21121988 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Αν το failαρουν μετά από τόση αναμονή και delay στο delay, τι να τους πεις μετά; Δηλαδή τι είχαν ουσιαστικά να κάνουν; Να πιάσουν τα vibes, την ατμόσφαιρα anw ως αξια αναφοράς του πρώτου, καλά visuals για game του 2024 (αυτό νομίζω θα το έχουν καταφέρει) και να κάνουν 2-3 πράγματα copy paste απο games που ακολούθησαν και πέτυχαν μετά το Stalker, όπως για παράδειγμα τα Metro. Ότι κάνει δηλαδή ένας developer που θέλει να έχει ένα καλό τελικό αποτέλεσμα στο προϊόν του. Τα βίντεο μέχρι στιγμής δεν φαίνονται τόσο ενθαρρυντικά από την άποψη gameplay, δεν θυμίζει μοντέρνο τίτλο του 2024, το ΑΙ δείχνει clanky af. Αυτό δεν ξέρω αν μπορεί να φτιαχτεί στο διάστημα που μένει (θέλω να πιστεύω) μέχρι το release date. Ένας μήνας μένει, δεν θέλω να προτρέχω, εδώ είμαστε να το σχολιάσουμε.
seithan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Δημοσ. 19 Οκτωβρίου πάει για niche παιχνίδι, ακριβώς όπως και ο πρακάτοχός του. Θα αποκτήσει κοινό, αλλά θα είναι εξαιρετικά περιορισμένο.
scorpion8283 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) On 19/10/2024 at 16:56, Alex21121988 said: Αν το failαρουν μετά από τόση αναμονή και delay στο delay, τι να τους πεις μετά; Δηλαδή τι είχαν ουσιαστικά να κάνουν; Ελα ντε...πραγματικά απαραδεκτοι... Ουτε πολεμο να χανε...🙄 Anyway, μακαρι να βγει ενα τιμιο ατμοσφαιρικο game, αλλα στην στην συγκεκριμενη περίπτωση και να μην τα καταφερουν, οσο και να πεις...εχουν ισχυρη δικαιολογια... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από scorpion8283 1 1
ilos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Ελα ντε...πραγματικά απαραδεκτοι... Ουτε πολεμο να χανε...🙄 Anyway, μακαρι να βγει ενα τιμιο ατμοσφαιρικο game, αλλα στην στην συγκεκριμενη περίπτωση και να μην τα καταφερουν, οσο και να πεις...εχουν ισχυρη δικαιολογια... Εντωμεταξύ όντως χάσανε 1-2 devs στο μέτωπο... 1
Alex21121988 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Oι developers του παιχνιδιού είχαν μεταφερθεί σε studio της GSC Game World στην Πράγα το 2022 οπότε όχι, δεν είχαν κανένα πόλεμο εκεί. Είμαι της άποψης ή φτιάχνεις το game σου ή όχι. Επίσης αν δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να το βγάλεις εις πέρας, διότι ok, ο πόλεμος ήταν ένα πρόβλημα, μπορείς να μην παίρνεις (λέω εγώ τώρα) preorders και τρώει πιστόλια ο κόσμος με τα delays συνέχεια. Τα ίδια έλεγα και για το Cyberpunk υπόψιν που εκεί ήταν και πιο μεγάλος ο Plublisher. Θα ήταν καλό να μην δικαιολογούμε κανέναν Publisher. Τα χρήματα μας θέλουν, εύκολα, γρήγορα, that's it. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από Alex21121988 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα