zvarthangalos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Ναι έγινε δουλίτσα αλλά θέλει ακόμη καποια patches για να πούμε με βεβαιότητα ότι ειναι ΟΚ 1
_Theo_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, polonos1313 είπε Επειδή έχω καιρό να μπώ στο τοπικ, με τα updates που βγήκαν έχει γίνει καθόλου optimized το game ή ακόμα τζίφος ? Όσον αφορά την απόδοση το παιχνίδι είναι χάλια. Μόνο αν βάλεις το FG παίζεται κάπως, αλλά και πάλι το input lag είναι εκνευριστικό. Για μένα τουλάχιστον, θέλει πολύ δουλειά ακόμα. 1
Alex21121988 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:46 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:46 πμ (επεξεργασμένο) On 03/01/2025 at 15:30, _Theo_ said: Όσον αφορά την απόδοση το παιχνίδι είναι χάλια. Μόνο αν βάλεις το FG παίζεται κάπως, αλλά και πάλι το input lag είναι εκνευριστικό. Για μένα τουλάχιστον, θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Aν δεν είσαι πολύ sensitive με το delay, μια χαρα είναι το FG. Το κακό από τεχνικής πλευράς είναι πως σε κάποιες περιοχές ενδεχομένως θα πετύχεις γερό κόλλημα και χρειάζεται restart. Μου έχει τύχει μια φορά μόνο στο Swamps μέρος σε main mission. Ιn other news, τα mods που χρησιμοποιώ atm. Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:35 πμ από Alex21121988 1
spigias Δημοσ. Τετάρτη στις 02:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:09 μμ 10 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Aν δεν είσαι πολύ sensitive με το delay, μια χαρα είναι το FG. Το κακό από τεχνικής πλευράς είναι πως σε κάποιες περιοχές ενδεχομένως θα πετύχεις γερό κόλλημα και χρειάζεται restart. Μου έχει τύχει μια φορά μόνο στο Swamps μέρος σε main mission. Ιn other news, τα mods που χρησιμοποιώ atm. άντε και stalker 2 gamma με το καλό
BALABANIS Δημοσ. Τετάρτη στις 02:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:35 μμ Δε ξερω ποιός απο εδώ μπορεί να παιζει το game με χειρηστήριο αλλά εγω το βρισκώ uplayable. Τρομερό input lag αργη αποκριση και μηδενικο dead zone στα αναλογικά δε μπορεις να στοχευσεις με τιποτα. Δε ξέρω πραγματικά ποτε θα ειναι ετοιμο το παιχνιδι. Παμε παλι αναμονή.
cpc464 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:57 μμ Spoiler Ρε παιδιά πώς το παίζετε αυτό το παιχνίδι,τρομερά εκνευριστικό, έκανα υπομονή μέχρι που έφτασα στο σημείο με τους monolithians που πρέπει να σώσεις το χωριό στην lesser zone, είχαν μπεί όλοι οι monolithians μεσα στο no fire zone και δέν έβγαιναν με τίποτα, και αυτό δεν ήταν το πρώτο bug, κατέβασα ue tools για να μπώ στο bunker ενός επιστήμονα γιατί η πόρτα δεν άνοιγε,σκουπίδι παιχνίδι, δεν μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα την τιμή του,πεταμένα λεφτά.
zvarthangalos Δημοσ. Τετάρτη στις 08:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:54 μμ Δεν παίζονται τέτοια παιχνίδια με χειριστήριο για μένα είναι ιεροσυλία.
Alex21121988 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:05 μμ 2 hours ago, cpc464 said: Hide contents Ρε παιδιά πώς το παίζετε αυτό το παιχνίδι,τρομερά εκνευριστικό, έκανα υπομονή μέχρι που έφτασα στο σημείο με τους monolithians που πρέπει να σώσεις το χωριό στην lesser zone, είχαν μπεί όλοι οι monolithians μεσα στο no fire zone και δέν έβγαιναν με τίποτα, και αυτό δεν ήταν το πρώτο bug, κατέβασα ue tools για να μπώ στο bunker ενός επιστήμονα γιατί η πόρτα δεν άνοιγε,σκουπίδι παιχνίδι, δεν μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα την τιμή του,πεταμένα λεφτά. Στο τελευταίο σκέλος επίτρεψε μου να σου πω πως υπερβάΛλεις αλλα δεν σου δίνω άδικο. Αν σου τύχουν πολλαπλά bugs, όντως το game μπορεί να σε ξενερώσει. Δεν έχω τύχει κάτι τόσο σοβαρό, για αυτό και γράφω γενικώς καλά λόγια για το game. Ίσως για αυτόν τον λόγο οι devs έχουν αφήσει εύκολα την πρόσβαση με το developer console. Και οι ίδιοι γνωρίζουν πως στο game είναι μεγάλο το chance στο να φας hard lock σε ένα mission, να μην spawnάρει το npc, να μην ανοίγει μια πόρτα ή να μην σου δώσει το reward item κτλ. Το game σίγουρα ήθελε ακόμα τουλάχιστον 6 μήνες δουλειάς. Παρόλα αυτά patchάρεται συνεχώς, περιμένουμε ξανά μεγάλο update σύντομα. Στο 1.1 είχε δεν ξέρω και εγώ πόσα fixes, ακολούθησαν τα micro fixes με 1.1.1, 1.1.2 Δώσε του χρόνου, το game αξίζει, καταλαβαίνω την ξενέρα σου αλλά δώσε του ευκαιρία αν όχι τώρα, μετά από κάποιους μήνες. Η ιστορία για αυτούς που λένε ότι είναι ρηχό κτλ, έχει βάθος, θέλει λίγο να διαβάσεις τι έχει παιχτεί στα προηγούμενα αν δεν τα έχεις παίξει (ή δεν τα θυμάσαι). Ναι, δεν έχει τα υπερουαου cutscenes, πάνω κάτω την ιστορία την διαβάζεις και την ακους από τα πράγματα που lootάρεις και το interaction με τους χαρακτήρες στο game. Έχει φοβερό map, αρκεί να σου αρέσει όλη η φάση του loner looting goblin , και προφανώς η ατμόσφαιρα του, Chernobyl vibes etc.
cpc464 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:28 μμ 16 minutes ago, Alex21121988 said: Δώσε του χρόνου, το game αξίζει, καταλαβαίνω την ξενέρα σου αλλά δώσε του ευκαιρία αν όχι τώρα, μετά από κάποιους μήνες. Δεν ξέρω γιατί οτι έγραψα έγινε hidden content,δεν το έκανα εγώ,αλλά 100€ για deluxe edition και δεν μπορώ να προχωρήσω μετά απο το σημείο που αναφέρω, δεν αξίζει,και το patch είναι όσο το παιχνίδι,αλλά αυτό μας έμαθαν ποιά, να είμαστε εμείς οι beta testers,στα προηγούμενα δεν είχα κανένα πρόβλημα, ντροπή στην εταιρεία που το έβγαλε.
BALABANIS Δημοσ. Πέμπτη στις 05:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:05 μμ 20 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Δεν παίζονται τέτοια παιχνίδια με χειριστήριο για μένα είναι ιεροσυλία. Unistall και γειά σας (2η φορά) τα λέμε σε κάνα εξάμηνο. 1
thanosAIAS Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 18 ώρες πριν, BALABANIS είπε Unistall και γειά σας (2η φορά) τα λέμε σε κάνα εξάμηνο. Εγώ το δοκίμασα στο game pass, όντως έχει θέματα. Ευτυχώς δεν το αγόρασα full price.
BALABANIS Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 23 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Εγώ το δοκίμασα στο game pass, όντως έχει θέματα. Ευτυχώς δεν το αγόρασα full price. Το αγόρασα 36 ευρώ απο κλειδάδικο. Δε το μετανιώνω γιατί το παιχνίδι θα το παίξω. Ολα τα games με τετοια θεματολογια μου αρεσουν και δεν ειναι πολλά, οπότε τα στηρίζω. Απλά αυτη τη στιγμή πιο πολυ παιδεύομαι να βρω λύσεις σε θεματα παρά παίζω. Οποτε ράφι και θα επανλέλθω. Το παιχνίδι πιστεύω αξιζει, αλλά θελει και αλλο χρόνο για διορθώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα