Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R. 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τόσο μικρά studio προσωπικά δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις θεωρώ πως είναι"θαύμα" που μπόρεσαν και το κυκλοφόρησαν με τις δυσκολίες που πέρασαν για τα μεγάλα studio ναι είμαι πολύ ποιό απαιτητικός γιατί έχουν όλες τις ανέσεις και δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση τα ποσά που διακινούνται είναι ασύλληπτα "είναι πολλά τα λεφτά Άρη".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι ο πόλεμος να μην είχε επηρεάσει ενδεχομένως τα ίδια θα είχαμε όσο αφορά το τεχνικό κομμάτι. Είναι μικρό studio όπως έχει αναφερθεί πολλάκις στο παρών thread.  Τι να πω, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το game, τουλάχιστον τεχνικά μου τρέχει άρτια, έχω γράψει τα χιλιόμετρα μου ήδη στο game. Τα bugs εδώ και εκεί τα συναντάς ούτως ή άλλως, αρκεί να μην είναι breaking experience φάση αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει κάτι.
Σίγουρα τα mods μου το έχουν βελτιώσει κατά πολύ το experience και όσο συνεχίζουν και βγάζουν, τόσο καλύτερο γίνεται. 

Άλλο ένα που έβαλα σήμερα. 
https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/515?tab=description

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος από μένα μετά από 128 ώρες και είμαι λίγο πριν το τέλος απ ότι βλέπω αλλά μου έχει buggarei το main mission και ένα side mission! Επιεικώς απαράδεκτο! Είμαι στην 30 αποστολή "the Bounday" στο τέλος που λέει να βρω έναν τρόπο να μπω στην Prypiat, ενώ έχω ήδη μπει στην Prypiat έχει κολλήσει και δεν κάνει triggerded το επόμενο βήμα. Επίσης η side mission "An order from Harpy" έχει baggarei ενώ έχω σκοτώσει τους Stalkers και έχω γυρίσει και μου έχει δώσει το reward δείχνει την αποστολή ακόμα το "return to Harpy", και ακόμα 2 θυμάμαι είναι baggarismenes side missions. Τεσπ  δεν έχω άλλη υπομονή ούτε να γυρίσω σε πιο πίσω save ούτε τίποτα, για μένα τέλος το παρατάω και πάω να παίξω indiana Jones και εφόσον διορθώσουν αν και πότε αυτό το μπάχαλο θα το ξανά πιάσω.

edit: Eίδα μερικούς στο steam που είχαν το ίδιο πρόβλημα και ένας έλεγε ότι πρέπει να περάσεις ακριβώς από το κέντρο του δρόμου στο σημείο που έδειχνε το objective στον χάρτη και να κοιτάξεις ένα κτίριο υπο συγκεκριμένη γωνία για να γίνει triggered το quest!  Το έκανα έτσι και έγινε! θα μας τρελάνουν αυτοί, είχα πάει πάνω κάτω 100 φορές στο σημείο!

-vieirinha.gif.bbccef2a338d12a36a034b9719215ef8.gif

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 3
  • Haha 3
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Saloufas είπε

edit: Eίδα μερικούς στο steam που είχαν το ίδιο πρόβλημα και ένας έλεγε ότι πρέπει να περάσεις ακριβώς από το κέντρο του δρόμου στο σημείο που έδειχνε το objective στον χάρτη και να κοιτάξεις ένα κτίριο υπο συγκεκριμένη γωνία για να γίνει triggered το quest!  Το έκανα έτσι και έγινε! θα μας τρελάνουν αυτοί, είχα πάει πάνω κάτω 100 φορές στο σημείο!

Ευτυχώς δεν σε έβαλαν να χορέψεις γυμνός στην πανσέληνο για να γίνει το trigger.

• Haha 3
Δημοσ.

Αν και δεν έχω παίξει το πρώτο stalker μαλλον θα το πάρω αυτο καθώς βλέπω οτι εχει και ενα setting σαν τα metro τα οποία λατρεύω , απο θέμα exploration κτλπ εχει όντως πραγματάκια ώστε να ξεφεύγεις απο το γραμμικό του πράγματος ?

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, SPANK είπε

Αν και δεν έχω παίξει το πρώτο stalker μαλλον θα το πάρω αυτο καθώς βλέπω οτι εχει και ενα setting σαν τα metro τα οποία λατρεύω , απο θέμα exploration κτλπ εχει όντως πραγματάκια ώστε να ξεφεύγεις απο το γραμμικό του πράγματος ?

Πέτυχες διάνα ..αυτά τα δύο ακόμα με κρατάνε, το explore και η ατμόσφαιρα  😉

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, SPANK said:

Δεν είναι linear το game, το μόνο σίγουρο. 

Το Μetro Exodus ναι μεν είχε κάποιες ανοιχτές περιοχές αλλά δεν το λες open world το map του.

Στο STALKER μπορείς να κάνεις τον πρόλογο, ένα με δυο main missions και να αρχίσεις τα side και προφανώς ότι random encounter θα συναντήσεις τις πρώτες σου ώρες στο game. Αν είσαι γενικώς του exploring, θα φας αρκετές ώρες ακόμα και στην Lesser Zone που είναι η αρχική περιοχή. 
Πάνω κάτω αν εξαιρέσεις κάποιες συγκεκριμένες περιοχές που δεν υπάρχει πρόσβαση, εκτός αν προχωρήσεις τα main, το game σε αφήνει να το ψάξεις.

Το πρόβλημα του exploring σε new areas (χωρίς να έχεις προχωρήσει τα main) είναι καθαρά στο gear σου. Αν πας μόνο με 2 main missions complete, θα βρεις γερό τοίχο στις άλλες περιοχές λόγω radiation και άλλα που δεν θα spoilάρω.
Οπότε το game σου λέει ουσιαστικά προχώρησε τα main, θα σε πάω στις νέες περιοχές σταδιακά, θα σου δώσω εξοπλισμό και μετά εσύ μπορείς να γυρίσεις πίσω να εξερευνήσεις ότι θέλεις.

Γενικώς μέχρι να φτάσεις σε ένα συγκεκριμένο main mission, μπορείς να κάνεις backtracking, ειδικά όταν ξεκλειδώσεις το fast travel μεταξύ των camp. Αν περάσεις αυτό το main mission ''Down Below'' λαμβάνεις πριν ξεκινήσεις το warning πως αν προχωρήσεις από εδώ και πέρα, δεν μπορείς να γυρίσεις ξανά πίσω. Ουσιαστικά όλα τα side quests και ότι loot έχεις αφήσει θεωρούνται αυτομάτως αποτυχημένα και προχωράς στο τελευταίο chapter του παιχνιδιού.

Εγώ προτείνω, να προχωρήσεις με τα main και όταν έχεις ανοίξει το μεγαλύτερο μέρος του  map (με το fast travel) τότε να αρχίσεις το backtracking. Θα έχεις καλό gear και θα σε πάει καλύτερα, πίστεψε με σε αυτό.

Το game είναι εξαιρετικό σε αυτό που προσφέρει (στο κοινό του πάντα), παρόλο που έχει τα τεχνικά του θέματα, τα οποία λύνονται με τον καιρό, και από τους developers και προφανώς από τους modders.

Αυτά τα ολίγα :P 

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 7
  • Thanks 4
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Δεν είναι linear το game, το μόνο σίγουρο. 

Το Μetro Exodus ναι μεν είχε κάποιες ανοιχτές περιοχές αλλά δεν το λες open world το map του.

Στο STALKER μπορείς να κάνεις τον πρόλογο, ένα με δυο main missions και να αρχίσεις τα side και προφανώς ότι random encounter θα συναντήσεις τις πρώτες σου ώρες στο game. Αν είσαι γενικώς του exploring, θα φας αρκετές ώρες ακόμα και στην Lesser Zone που είναι η αρχική περιοχή. 
Πάνω κάτω αν εξαιρέσεις κάποιες συγκεκριμένες περιοχές που δεν υπάρχει πρόσβαση, εκτός αν προχωρήσεις τα main, το game σε αφήνει να το ψάξεις.

Το πρόβλημα του exploring σε new areas (χωρίς να έχεις προχωρήσει τα main) είναι καθαρά στο gear σου. Αν πας μόνο με 2 main missions complete, θα βρεις γερό τοίχο στις άλλες περιοχές λόγω radiation και άλλα που δεν θα spoilάρω.
Οπότε το game σου λέει ουσιαστικά προχώρησε τα main, θα σε πάω στις νέες περιοχές σταδιακά, θα σου δώσω εξοπλισμό και μετά εσύ μπορείς να γυρίσεις πίσω να εξερευνήσεις ότι θέλεις.

Γενικώς μέχρι να φτάσεις σε ένα συγκεκριμένο main mission, μπορείς να κάνεις backtracking, ειδικά όταν ξεκλειδώσεις το fast travel μεταξύ των camp. Αν περάσεις αυτό το main mission ''Down Below'' λαμβάνεις πριν ξεκινήσεις το warning πως αν προχωρήσεις από εδώ και πέρα, δεν μπορείς να γυρίσεις ξανά πίσω. Ουσιαστικά όλα τα side quests και ότι loot έχεις αφήσει θεωρούνται αυτομάτως αποτυχημένα και προχωράς στο τελευταίο chapter του παιχνιδιού.

Εγώ προτείνω, να προχωρήσεις με τα main και όταν έχεις ανοίξει το μεγαλύτερο μέρος του  map (με το fast travel) τότε να αρχίσεις το backtracking. Θα έχεις καλό gear και θα σε πάει καλύτερα, πίστεψε με σε αυτό.

Το game είναι εξαιρετικό σε αυτό που προσφέρει (στο κοινό του πάντα), παρόλο που έχει τα τεχνικά του θέματα, τα οποία λύνονται με τον καιρό, και από τους developers και προφανώς από τους modders.

Αυτά τα ολίγα :P 

Τσίμπησα ένα 3μηνο game pass οπότε θα το τιμήσω εκεί , thanks :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.86978c18dc0cf5e3e204385bc4639307.png

117gb το update, ότι να ναι ξεπέρασαν και την cd project red αυτοί, 🤣 το τελείωσα το παιχνίδι, θα επιστρέψω σε πιο πίσω save να κάνω άλλες επιλογές κάποια στιγμή για τα διαφορετικά endings.

image.png.840b85c50fa55b05f2e54c569a1053f7.png

Επεξ/σία από Saloufas
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

Εντάξει το γνωρίζουμε ότι όσοι το πήραμε day one είμαστε BETA Testers 😃

Ισχύει σε έναν χρόνο θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι και σίγουρα αξίζει να πάει και για goty imo. Αν και τα performance issues της UE5 δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να τα λύσουν. Έχε χάρη που ήταν άκρως εθιστικό το gameplay και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω αλλιώς θα το άφηνα και εγώ μέχρι να πάρει τα μεγάλα patches.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...