just_a_dude Δημοσ. Τρίτη στις 09:17 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:17 πμ (επεξεργασμένο) Υπάρχει pre-install στο game pass στο PC τελικά. 150GB κατεβάζω τώρα. Άκυρο. Ενώ ξεκινάει το download και δείχνει 150GB, μετά από λίγο σταμάτησε και λέει Play. Πατάω play και λέει "too early", λογικό. Οπότε δεν ξέρω τι κατέβασε και γιατί λέει "PRE-INSTALL". Κατέβασε 10.12MB..... Ίσως είναι καμιά χαζομάρα του τύπου σαν το Flight Sim που κατεβάζει απλά ένα αρχικό αρχείο για να τρέξει το game και μετά in-game κατεβαίνει το πραγματικό game. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:21 πμ από just_a_dude
Despotas Δημοσ. Τρίτη στις 08:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:21 μμ Preload 146GB, first-day patch 139GB. https://gg.deals/gaming-news/stalker-2-gets-a-massive-patch-one-day-from-launch-you-can-save-20-today-with-our-code/ Καλά ξεκινάμε.. Με τον κωδικό GGSTALKER το αγοράζετε γύρω στα 45€ από Gamesplanet US: https://us.gamesplanet.com/game/s-t-a-l-k-e-r-2-heart-of-chornobyl-steam-key--5687-1 1
firepc Δημοσ. Τρίτη στις 08:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:57 μμ 36 λεπτά πριν, Despotas είπε Preload 146GB, first-day patch 139GB. και πόσο πάει σύνολο?
xtrmsnpr Δημοσ. Τρίτη στις 09:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:33 μμ 1 ώρα πριν, Despotas είπε Preload 146GB, first-day patch 139GB. Wtf? Ας μην είχε preload ξέρω γω. Είναι τρομερά ηλίθιο αυτό το πράγμα, αν είναι να κατεβάσεις σχεδόν όλο το παιχνίδι από την αρχή αφού το χεις κατεβάσει πριν. Ότι να ναι! 2
firepc Δημοσ. Τρίτη στις 09:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:53 μμ 18 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Wtf? Ας μην είχε preload ξέρω γω. Είναι τρομερά ηλίθιο αυτό το πράγμα, αν είναι να κατεβάσεις σχεδόν όλο το παιχνίδι από την αρχή αφού το χεις κατεβάσει πριν. Ότι να ναι! άρα? Δεν κάνουμε preload και κατεβάζουμε το παιχνίδι στο release? Εχω μπερδευτεί
_Theo_ Δημοσ. Τρίτη στις 09:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:53 μμ 1 ώρα πριν, Despotas είπε Preload 146GB, first-day patch 139GB. https://gg.deals/gaming-news/stalker-2-gets-a-massive-patch-one-day-from-launch-you-can-save-20-today-with-our-code/ Καλά ξεκινάμε.. Με τον κωδικό GGSTALKER το αγοράζετε γύρω στα 45€ από Gamesplanet US: https://us.gamesplanet.com/game/s-t-a-l-k-e-r-2-heart-of-chornobyl-steam-key--5687-1 Μπορεί το patch να είναι τόσο, αλλά κάποιες φορές το Steam τα κατεβάζει συμπιεσμένα και τα αποσυμπιέζει αφού κατέβουν. Οπότε πιθανόν να χρειάζονται να κατέβουν 90 GB ξέρω γω.
Despotas Δημοσ. Τρίτη στις 09:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:56 μμ 2 λεπτά πριν, firepc είπε άρα? Δεν κάνουμε preload και κατεβάζουμε το παιχνίδι στο release? Εχω μπερδευτεί Γιατί μπέρδεμα? Περιμένεις λίγες ώρες και το κατεβάζεις αύριο μια και καλή.
firepc Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 μμ Μόλις τώρα, Despotas είπε Γιατί μπέρδεμα? Περιμένεις λίγες ώρες και το κατεβάζεις αύριο μια και καλή. στο release? *στο series s θα το δοκιμάσω πρώτα
Despotas Δημοσ. Τρίτη στις 10:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:04 μμ 5 λεπτά πριν, firepc είπε στο release? *στο series s θα το δοκιμάσω πρώτα 20/11 κυκλοφορεί, αύριο είναι
xtrmsnpr Δημοσ. Τρίτη στις 11:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:53 μμ 1 ώρα πριν, firepc είπε άρα? Δεν κάνουμε preload και κατεβάζουμε το παιχνίδι στο release? Εχω μπερδευτεί Ε ναι, δεν έχει νόημα να κάνουμε preload, αν είναι πάλι να κατεβάσουμε σχεδόν ίδιο μέγεθος μόλις γίνει release. Όποιος κατεβάσει το παιχνίδι μετά το release, θα χει την latest έκδοση που δίνουν οι σερβερς την κάθε φορά. Ας ελπίσουμε στο gamepass να υπάρχει το patch day one, αν και θα περιμένω λίγες μέρες γενικά. Μιλάμε είναι χαζό, διαβάζω ξανά και ξανά το νέο, και χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. 1 ώρα πριν, Despotas είπε Γιατί μπέρδεμα? Περιμένεις λίγες ώρες και το κατεβάζεις αύριο μια και καλή. Αυτό που λέει ο σεβασμιότατος. 2 ώρες πριν, _Theo_ είπε αλλά κάποιες φορές το Steam τα κατεβάζει συμπιεσμένα και τα αποσυμπιέζει αφού κατέβουν. Σωστός! Όσοι έχουν steam θα μας πουν πιστεύω τί έκανε. Όσοι είμαστε με gamepass, κλάψτε, εκεί δε μας λυπάτε κανένας . Που και πάλι, κανένας λόγος ύπαρξης του preload, αν είναι να υπάρχουν τόσο μεγάλα day1 patches. Πού και τούρμπο γρήγορη γραμμή να χαμε, αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Θα τρώμε bandwidth έτσι και θα χάνουμε τον χρόνο μας; 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 12:09 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:09 πμ Στο PC δεν υπάρχει preload, μόνο στις κονσόλες. Κατεβασμένο παιχνίδι στο PC τώρα έχουν μόνο όσοι πήραν review code.
xartemporas Δημοσ. Τετάρτη στις 12:22 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:22 πμ Δυστυχως δεν ειναι να παιζεις πλεον τα παιχνιδια day one.. εμενα πχ το flight sim 24 εχει κολλησει στην εγκατασταση στο 97% απο το απογευμα 😂
xtrmsnpr Δημοσ. Τετάρτη στις 12:32 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:32 πμ 22 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο PC δεν υπάρχει preload, μόνο στις κονσόλες. Κατεβασμένο παιχνίδι στο PC τώρα έχουν μόνο όσοι πήραν review code. Στο gamepass έχει πάντως 10 λεπτά πριν, xartemporas είπε Δυστυχως δεν ειναι να παιζεις πλεον τα παιχνιδια day one.. εμενα πχ το flight sim 24 εχει κολλησει στην εγκατασταση στο 97% απο το απογευμα 😂 ωχού και αυτό
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 12:42 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:42 πμ Δεν έχει preload ούτε στο gamepass, κατεβάζει 10mb και σταματάει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα