liakinen Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Φοβερή χρονιά το 22 πραγματικά δεν ξέρω από ποιο να ξεκινήσω 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 54 λεπτά πριν, liakinen είπε Φοβερή χρονιά το 22 πραγματικά δεν ξέρω από ποιο να ξεκινήσω 😋 χρονιά εκκαθάρισης backlog 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Επίσημα πλέον 2023 https://www.stalker2.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Στις 13/6/2022 στις 3:44 ΜΜ, firepc είπε χρονιά εκκαθάρισης backlog Αν μας δωσουν μεχρι το 2030 χωρις να βγουν αλλα παιχνιδια ισως μπορεσουμε να καθαρισουμε το backlog. Ισως και παλι θελει 2-3 ωρες καθε μερα και δεν θα τελειωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Αν μας δωσουν μεχρι το 2030 χωρις να βγουν αλλα παιχνιδια ισως μπορεσουμε να καθαρισουμε το backlog Εγω το εχω μειωσει αρκετα μπορω να πω Θελει να βαλεις στοχο και προγραμα και πανω απ' ολα να κοψεις απο ταινιες και σειρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, firepc είπε Εγω το εχω μειωσει αρκετα μπορω να πω Θελει να βαλεις στοχο και προγραμα και πανω απ' ολα να κοψεις απο ταινιες και σειρες Αστα να πανε με τη δουλεια καλοκαιρι δεν τραβαει τοσο παιχνιδι χειμωνα ειναι καλυτερα. Το προβλημα ειναι τι γινεται οταν αγοραζεις συνεχεια και το backlog μαζευετε συνεχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Αστα να πανε με τη δουλεια καλοκαιρι δεν τραβαει τοσο παιχνιδι χειμωνα ειναι καλυτερα. Το προβλημα ειναι τι γινεται οταν αγοραζεις συνεχεια και το backlog μαζευετε συνεχως. Απο φιλους, δουλεια και οικογενεια δεν κοβεις Κοψε απο ταινιες, σειρες και τηλεοραση Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από firepc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Κόψε και από τη δουλειά 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πως και δεν έγραψε κανείς τις απαιτήσεις (και άμα τρέχει καλά με αυτές γράψτε μου...);; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από _Theo_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Πως και δεν έγραψε κανείς τις απαιτήσεις σελιδα 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, _Theo_ είπε Πως και δεν έγραψε κανείς τις απαιτήσεις (και άμα τρέχει καλά με αυτές γράψτε μου...);; Εντάξει με RT θα ζητάει 4080. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εντάξει με RT θα ζητάει 4080. Ναι οκ αλλά αυτοί γιατί αναφέρουν RTX 2070 Super; Έχει καταντήσει ανέκδοτο αυτό με τα requirements, δεν μπορούν να καταλάβουν τι απαιτήσεις έχει το game που έχουν προγραμματίσει;; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από _Theo_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ναι οκ αλλά αυτοί γιατί αναφέρουν RTX 2070 Super; Έχει καταντήσει ανέκδοτο αυτό με τα requirements, δεν μπορούν να καταλάβουν τι απαιτήσεις έχει το game που έχουν προγραμματίσει;; Αυτά είναι χωρίς RT και 1080P μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Αυτά είναι χωρίς RT και 1080P μάλλον. Πιθανόν. Όπως και να έχει μέχρι τα τέλη του 2023 παίζει να αλλάξουν 2-3 φορές οι απαιτήσεις🤪 Και μαζί και το hardware... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα