{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Έχει καταντήσει ανέκδοτο αυτό με τα requirements, δεν μπορούν να καταλάβουν τι απαιτήσεις έχει το game που έχουν προγραμματίσει;; Εδώ και πολλά χρονια ισχύει αυτό και απορώ γιατί ακόμα κάποιοι δίνουν σημασία. Μονο για το refund στο Steam τα κοιτάς, το οποιο δεν ξέρω άμα βασικά ισχύει ακόμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 νέες εικόνες: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γιατί νομίζω ότι έπεσε downgrade ; Και FPS drops μπόλικα είδα.. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Γιατί νομίζω ότι έπεσε downgrade ; Και FPS drops μπόλικα είδα.. Για downgrade δεν ξερω αλλα καποια γερα fps drops ειδα και εγω.. Θα δειξει παντως μου αρεσε πολυ το τρειλερ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Εικόνες: Spoiler Spoiler Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως τους βγάζω το καπέλο με τα όσα προβλήματα που περνάν το παιχνίδι οπτικά τα σπάει, προ παραγγελία δεν έχω κάνει ποτέ θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνω. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από zvarthangalos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Πολυ όμορφα πράγματα. Μακάρι να βγει τόσο καλό ή και καλύτερο όσο το πρώτο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Εγώ πάντως τους βγάζω το καπέλο με τα όσα προβλήματα που περνάν το παιχνίδι οπτικά τα σπάει, προ παραγγελία δεν έχω κάνει ποτέ θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνω. Ενας απο τους dev που πολεμησε οπως και αρκετοι απο αυτους απο οτι ξερω απεβιωσε κιολας στον πολεμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Τα γραφικά δυστυχώς δείχνουν μέτρια, ελπίζω να φταίει η συμπίεση του youtube.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Την ατμόσφαιρα των προηγουμένων να έχει και θα είμαι υπερευχαριστημένος. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από liakinen 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 ^ Αυτό. Πού να πω την αλήθεια, δεν είδα κάτι τέτοιο στο trailer. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πραγματευεται και διαφορετικη ιστορια βεβαια αλλα προσωπικα δεν θεωρω οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι ατμοσφαιρικο. Φαινεται ποιοτικη παραγωγη το καταλαβαινεις απο πολλα πραγματα. Επισης ο χαρτης του παιχνιδιου θα ειναι τεραστιος , ελαφρως μικροτερος απο του GTA V αν δεν απατωμαι.. Απο εκει και περα οτιδηποτε τεχνικης φυσεως, θα το δουμε οπως ολα στην οθονη μας εν καιρω και θα το κρινουμε. Ας τελειωσει με το καλο και βλεπουμε. Ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα παντως, γιατι υπερπηδησαν τις οποιες δυσκολιες του πολεμου, το relocation του στουντιο στην Πραγα, παροτι απο οτι ακουγεται δεν ειναι ολο το team στην Πραγα ακομη, απο τους θανατους και γενικα ολα τα drawbacks και τα shortcomings που συναντησαν. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από d4ydr33m3r 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Open-world με τίγκα busy work δηλαδή..Όχι και τόσο καλό..Αυτά τα παιχνίδια θέλουν linear gameplay με λίγο ψευτο open-world-ιλίκι για να εξυπηρετήσουν κάποια πράγματα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα