Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R. 2 [20 Νοε 2024]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, zvarthangalos said:

Στο steam δηλαδή τα specs είναι τα παλιά; σε 17 ημέρες κυκλοφορεί.

Ναι τα παλια ειναι. Απο το 2021 υπαρχουν στο Steam αυτα τα PC specs.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα γραφικά πάντως και ωραία λεπτομέρια ποο κολλάει η σφαίρα. Το UI του inventory είναι κάπως μάπα αλλά δεν πειράζει.

Δημοσ.

Ωραιότατο δείχνει! Κρίμα που δεν υπάρχει χρόνος να παιχτεί. Για να δούμε τι θα έχουν καταφέρει παρόλα αυτά οι ουκρανοί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Το preload είναι μόνο για το XBOX; Έλεος.

τι ταχύτητα έχεις?

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, firepc είπε

τι ταχύτητα έχεις?

100αρα, αλλά θα ήθελα να το είχα έτοιμο μόλις σχολάσω απ' τη δουλειά την Τετάρτη. Και γενικά δεν υπάρχει λόγος να μην είναι διαθέσιμο και για PC το preload.

Δημοσ.

Μεγάλος Fan της σειράς και εγω παιδιά και ας άργησα πολύ να το παίξω τα 3 Original, αλλά μετα απο την πρώτη φορα  το παιχνίδι αυτο μου εγινε ενα απο τα αγαπημένα μου και πραγματικά ακόμα και σήμερα παίζω τα free mods που έχουν γινει πολύ διάσημα μιλάω για το (Anomaly και το Gamma) πραγματικά μου εχει γίνει εθισμος το Stalker με αυτό το post-apocaliptic vipe και ολο αυτό το σκινικο πείσω από μια αληθινή ιστορία του Chernobyl  απλα το περιμένω σαν τρελος. Ψαχνω εδω και μερες να αγοράσω την Limitid Retail Έκδοση για το PC και πραγματικά είναι εξαντλημένες παντού.. Αν κάποιος την εχει και δεν την θέλει είμαι εδώ στείλτε μου θα την παρω με κλειστά ματιά. Είμαστε πολύ κοντά να δουμε τι μας έχουν μαγειρέψει εκεί στην GSC Game World.!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

100αρα, αλλά θα ήθελα να το είχα έτοιμο μόλις σχολάσω απ' τη δουλειά την Τετάρτη. Και γενικά δεν υπάρχει λόγος να μην είναι διαθέσιμο και για PC το preload.

χμ.. αν δεν επηρεαστούν οι σέρβερς απ' τον συνωστισμό, ίσως μπορέσεις να παίξεις στις 20 του μηνός

Το game ανοίγει στις 18:00

Επεξ/σία από firepc
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...