zvarthangalos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 13 λεπτά πριν, john2gr είπε Αυτά τα PC specs είναι από το 2021, μην τους δίνετε σημασία. Το παιχνίδι θα είναι πιο απαιτητικό. https://www.dsogaming.com/news/stalker-2-heart-of-chernobyl-pc-requirements/ Στο steam δηλαδή τα specs είναι τα παλιά; σε 17 ημέρες κυκλοφορεί.
john2gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2 hours ago, zvarthangalos said: Στο steam δηλαδή τα specs είναι τα παλιά; σε 17 ημέρες κυκλοφορεί. Ναι τα παλια ειναι. Απο το 2021 υπαρχουν στο Steam αυτα τα PC specs.
just_a_dude Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Μια χαρά είναι τα γραφικά πάντως και ωραία λεπτομέρια ποο κολλάει η σφαίρα. Το UI του inventory είναι κάπως μάπα αλλά δεν πειράζει.
Bigi444444 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Ωραιότατο δείχνει! Κρίμα που δεν υπάρχει χρόνος να παιχτεί. Για να δούμε τι θα έχουν καταφέρει παρόλα αυτά οι ουκρανοί.
just_a_dude Δημοσ. Σάββατο στις 04:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:26 μμ Το preload είναι μόνο για το XBOX; Έλεος.
firepc Δημοσ. Σάββατο στις 04:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:38 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Το preload είναι μόνο για το XBOX; Έλεος. τι ταχύτητα έχεις? Επεξ/σία Σάββατο στις 04:39 μμ από firepc
just_a_dude Δημοσ. Σάββατο στις 05:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:10 μμ 30 λεπτά πριν, firepc είπε τι ταχύτητα έχεις? 100αρα, αλλά θα ήθελα να το είχα έτοιμο μόλις σχολάσω απ' τη δουλειά την Τετάρτη. Και γενικά δεν υπάρχει λόγος να μην είναι διαθέσιμο και για PC το preload.
GRCitizen Δημοσ. Σάββατο στις 05:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:35 μμ Μεγάλος Fan της σειράς και εγω παιδιά και ας άργησα πολύ να το παίξω τα 3 Original, αλλά μετα απο την πρώτη φορα το παιχνίδι αυτο μου εγινε ενα απο τα αγαπημένα μου και πραγματικά ακόμα και σήμερα παίζω τα free mods που έχουν γινει πολύ διάσημα μιλάω για το (Anomaly και το Gamma) πραγματικά μου εχει γίνει εθισμος το Stalker με αυτό το post-apocaliptic vipe και ολο αυτό το σκινικο πείσω από μια αληθινή ιστορία του Chernobyl απλα το περιμένω σαν τρελος. Ψαχνω εδω και μερες να αγοράσω την Limitid Retail Έκδοση για το PC και πραγματικά είναι εξαντλημένες παντού.. Αν κάποιος την εχει και δεν την θέλει είμαι εδώ στείλτε μου θα την παρω με κλειστά ματιά. Είμαστε πολύ κοντά να δουμε τι μας έχουν μαγειρέψει εκεί στην GSC Game World.!! 1
firepc Δημοσ. Σάββατο στις 05:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:43 μμ (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, just_a_dude είπε 100αρα, αλλά θα ήθελα να το είχα έτοιμο μόλις σχολάσω απ' τη δουλειά την Τετάρτη. Και γενικά δεν υπάρχει λόγος να μην είναι διαθέσιμο και για PC το preload. χμ.. αν δεν επηρεαστούν οι σέρβερς απ' τον συνωστισμό, ίσως μπορέσεις να παίξεις στις 20 του μηνός Το game ανοίγει στις 18:00 Επεξ/σία Σάββατο στις 05:45 μμ από firepc 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα