Προς το περιεχόμενο

cyta (αξιοπιστη;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

τα αποτελεσματα μου απο το speedtest.net σε server στην Αθηνα

Απο αυτο το αποτελεσμα παντως δεν φαινονται καθολου καλα τα πραγματα. Και χαμηλη ταχυτητα εχεις για 4αρα(δεν αναφερεις ποσο συγχρονιζεις βεβαια) και αθλιο ping. Μεσα στη χωρα επρεπε να εχεις ping απο 8-35msec maximum. Το 120 ουτε με Ευρωπαικη χωρα δεν το εχει καποιος που το ιντερνετ του λειτουργει απλα καλα.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
για πες πως συγχρονιζω γιατι δεν κατεχω?

"Ποσο συγχρονιζεις" σημαινει σε τι ταχυτητα συγχρονιζει το ρουτερ σου με το dslam. Πρεπει να μπεις στο web interface του ρουτερ (συνηθως 192.168.1.1 ή 192.168.1.254 - αυτο θα το γραψεις στην γραμμη διευθυνσης στον browser σου) και εκει θα δεις τα Mbps με τα οποια εισαι "συνδεδεμενος" με το δικτυο ADSL και αλλα πολλα.

Χωρις παρεξηγηση, δεν κατεχεις τι σημαινει "συγχρονιζω" και βγηκες να ενημερωσεις τον κοσμο οτι η cyta ειναι αξιοπιστη και δουλευει ρολοϊ; :confused: :shifty:

Δημοσ.

Χωρις παρεξηγηση, δεν κατεχεις τι σημαινει "συγχρονιζω" και βγηκες να ενημερωσεις τον κοσμο οτι η cyta ειναι αξιοπιστη και δουλευει ρολοϊ; :confused: :shifty:

καλα καλα ρε Professora τη γνωμη μας ειπαμε!

και τι κι αν δεν ξερω? κι αν δεν ξερω θα μαθω!

ο συχρονισμος δεν εχει καμια σχεση με το αν η cyta ειναι αξιοπιστη!

μπορεις να ξερεις κατι παραπανω αλλα δεν ξερεις που χρησιμευει μου φαινεται φιλαρακι!

Αλλα θα μαθεις και εσυ..

Και εσεις που ξερετε να μαθετε να μιλατε και να μεταδιδετε τη γνωση σας, εκει ειναι η μαγκια!

ΥΓ: Χωρις παρεξηγηση, απλα για να μπεις στη θεση σου!

• Moderators
Δημοσ.

Αν αγνοεις βασικες εννοιες του ADSL δεν μπορεις να αντιληφθεις πιθανα προβληματα που μπορει να εχει η συνδεση σου. (οχι μονο εσυ, ο οποιοσδηποτε αγνοει κατι)

Αυτη την εννοια ειχε η τελευταια μου φραση που προσθεσα εκ των υστερων και παρα την σημειωση "χωρις παρεξηγηση", προτίμησες να παρεξηγησεις και να επιτεθεις.

Το οτι καλη την πιστη σου απαντησα στο πιθανως ειρωνικο απο οτι εδειξε η συνεχεια "για πες πως συγχρονιζω γιατι δεν κατεχω?" δειχνει αν μεταδιδω η οχι την οποια γνωση κατεχω. Κατι που επισης παράβλεψες.

Να σαι καλα που με εβαλες στη θεση μου...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να επαναφερω το θεμα μιας κια θα φυγω απτη φορθνετ κατα πασα πιθανοτητα.

Ειναι δυνατον εδω μεσα,τοσες 100δες μελη και να εχει κανεις συτα που να ασχολειται ενεργα με το πισι να μας πει κανα 2 πραγματακια?

α) για το double play με τα 24, πως παει,στα ποσα συχρονιζει,

β) ποιοτητα τηλεφωνικης γραμμης? ακουσα απο καποιον,δε γνωριζω αν ισχυει,πως ειναι Voip και εχει κακη ποιοτητα συνηθως.

Διαφωτιστε με!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο thread, έχει κανένας να προτείνει κάποιες ρυθμίσεις για το utorrent με 4MBit/512KBit Cyta και Pirelli A4201G; Κάνω αμάν να δω καλή ταχύτητα στο κατέβασμα και παρόλο το upload limit που έχω θέσει (10K) αυτό ανεβάζει διαρκώς με 50+ΚΒ (το όριο της γραμμής)...

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο thread, έχει κανένας να προτείνει κάποιες ρυθμίσεις για το utorrent με 4MBit/512KBit Cyta και Pirelli A4201G; Κάνω αμάν να δω καλή ταχύτητα στο κατέβασμα και παρόλο το upload limit που έχω θέσει (10K) αυτό ανεβάζει διαρκώς με 50+ΚΒ (το όριο της γραμμής)...

Το πρόβλημα λύθηκε με την εγκατάσταση του Vuze.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...