javavall Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Οι τιμές που ανέφερα πιο πάνω ήταν απο το Κυπριακό site . Από την ιστοσελίδα της cyta.gr: 1play 4Mbps 14€ 1play 24Mbps 18€ 2play 4Mbps 16€ 2play 8Mbps 19€ 2play 24Mbps 38€ Δηλαδή ανεφέρεσαι στα 4mbps που έχουν 16 ευρώ ή στα 8mbps που έχουν 19? (Δεν είναι δα και μεγάλη διαφορά από την forthnet αν πάρεις τον λόγο ταχύτητα/τιμή. Άμα βάλεις και το τέλος ενεργοποίησης θα έρθεις στα ίδια με την forthnet έχοντας όμως χειρότερη ταχύτητα.)
bigsmall Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Για την Cyta έχω διαβάσει πως μπλοκάρει κάποιες πόρτες και δεν τις ανοίγει. Αν για παράδειγμα θέλεις να τρέχεις κάποια υπηρεσία στην 80 δεν θα μπορείς. Δε νομίζω να μπλοκάρει την 80, αλλά γενικότερα αν μπλοκάρει κάποιες πόρτες μπορεί να έχεις πρόβλημα σε άλλες υπηρεσίες τύπου torrents ή αν σηκώσεις κάποιο δικό σου server.
firewalker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δε νομίζω να μπλοκάρει την 80, αλλά γενικότερα αν μπλοκάρει κάποιες πόρτες μπορεί να έχεις πρόβλημα σε άλλες υπηρεσίες τύπου torrents ή αν σηκώσεις κάποιο δικό σου server. Στο παρακάτω γίνεται ο λόγος για το μπλοκάρισμα. Και μάλιστα σε σύνδεση με static i.p. http://lists.hellug.gr/pipermail/linux-greek-users/2010-August/076453.html
lefteris210 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω πως πάει η Cyta στην λάρισα αλλα δυστυχώς δεν βρήκα ακόμα κάποιον που έχει.
prliki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Στο παρακάτω γίνεται ο λόγος για το μπλοκάρισμα. Και μάλιστα σε σύνδεση με static i.p. http://lists.hellug.gr/pipermail/linux-greek-users/2010-August/076453.html Τραγικό. Κουτσουρεύουν το internet . Δεν είναι μόνο το surfing η υπηρεσία έχει κι άλλα πράγματα. Νομικά δεν καλυπτόμαστε κάπως;;;
Sreak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Από Θεσσαλονίκη έχω δοκιμάσει πολλές φορές τη Forthnet επειδή επισκέπτομαι συχνά ένα φίλο. Μένει κοντάσ την Αγία Σοφία και δεν έχει κανένα πρόβλημα.
bigsmall Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Από Θεσσαλονίκη έχω δοκιμάσει πολλές φορές τη Forthnet επειδή επισκέπτομαι συχνά ένα φίλο. Μένει κοντάσ την Αγία Σοφία και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μπήκα για κανά διήμερο από forthnet hotspot στα Starbucks όλα μια χαρά.
anta_n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μπήκα για κανά διήμερο από forthnet hotspot στα Starbucks όλα μια χαρά. [offtopic] Πως μπαίνεις από εκεί; Έχω ακούσει πως μπορείς να μπεις χωρίς να πληρώσεις αν είσαι συνδρομητής forthnet. Αν ισχύει, ξέρετε πως μπορώ να το κάνω; [/offtopic]
javavall Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 [offtopic] Πως μπαίνεις από εκεί; Έχω ακούσει πως μπορείς να μπεις χωρίς να πληρώσεις αν είσαι συνδρομητής forthnet. Αν ισχύει, ξέρετε πως μπορώ να το κάνω; [/offtopic] http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10011361
bigsmall Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Με το username / password που βάζεις στο router συνδέεσε τσάμπα. Έχει σε κάμποσα σημεία και είναι πολύ βολικό. Δεν είναι πολυδιαφημισμένο όμως και δεν το ξέρουν πολλοί.
Sreak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ναι και εγώ το χρησιμοποιώ στα Starbucks το hotspot. Με βολεύει πολύ για να κάνω δουλειά. Είναι ένα added value για τη forthnet αν και όταν έβαζα δεν το είχα σκεφτεί καθόλου
anta_n Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ παιδιά. Δεν το ήξερα και έβλεπα το σηματάκι σε κάποια μαγαζιά και δεν ήξερα τι είναι, ενώ ήμουν σε forthnet. Με βλέπω να σκάω starbucks με λαπτοπάκι σύντομα!
wre2wre Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Με cyta εδώ και μήνες δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σταθερότητας μέχρι τώρα.
angelou_sys Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Μόλις έκλεισα μήνα στην cyta. είναι μικρό το διάστημα. μέχρι την προηγούμενη πέμπτη όλα ΟΚ. την παρασκευή δεν έχω τηλέφωνο. το :internet λειτουργεί. Τους στέλνω Mail. Προφανώς δεν το διαβάσανε. Δευτέρα τους παίρνω τηλέφωνο. μου λέει ουπάλληλος θαστείλω αρχικές ρυθμίσεις να το ξεμπλοκάρω. αν δεν επανέλθει καλέστε μας...Του λέω επειδή δεν έχω τηλέφωνο σας παρακαλώ να με καλέστε εσείς. και η απάντηση που πήρα είναι όλα τα λεφτά. μου λέει δεν μπορούμε να κάνουμε εξερχόμενες κλίσεις. Κουφάθηκαν τα σύρματα! Καλά, λέω (από μέσα μου) είναι δυνατόν, στον κυρ Νίκο τον μπακάλι πήρα; Και το πρόβλημα δικό τους και να τους κυνηγάω τώρα. Τουλάχιστον στην χολ που είχα στην αθήνα είχαν ξεσκιστεί 1-2 φορές που είχα πρόβλημα να με παίρνουν τηλέφωνο. Δεν θέλω να πω ότι η χολ είναι η φοβερή εταιρεία άλλοι γούφτοι αυτοί. Σ' αυτούς είχα 5 συνδέσεις και αρχές του μήνα κάνω αίτηση να διακόψω την μία τέλος του μήνα και χρειάστηκαν 60 μερες για να διακόψουν. Μήπως ήθελαν ένα πάγιο ακόμα; Φραγή εξερχομένων έβαζαν σε μία μέρα ένα κουμπάκι θα ήταν. να στο διακόψουν πρέπει να τραβήξουν καλώδια. Και μιλάω για το πάγιο και όχι ένα τέλος που βάζουν διακοπής πριν τους 12 μήνες. τα πήρα πάλι και θα αρχίσω να βρίζω...
AntiterrA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 εγω εχω cyta 4αρα απο τον Ιουνιο και απο θεματα αξιοπιστιας ολα ειναι τελεια! Οποτε το μονο που εχεις να αποφασισεις ειναι τι σε συμφερει οικονομικα Εχε κατα νου οτι ενα περιστατικο σιγουρα θα συμβει σε εναν απο τους χιλιαδες συνδρομητες (για κα8ε εταιρια), αυτο που μετραει ειναι η συχνοτητα και πολυ περισσοτερο αν συυμβαινει στον ιδιο(πελατη) καθε φορα. Οποτε κρινε αναλογως σε αυτα που θα ακουσεις εδω περα! τα αποτελεσματα μου απο το speedtest.net σε server στην Αθηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.