Προς το περιεχόμενο

cyta (αξιοπιστη;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συνδεση forthnet 24αρα με 25ευρο/μηνα.

Σκεφτομαι να την αλλαξω και να βαλω cyta,που ειναι αρκετα πιο οικονομικη.

Ειναι ομως αρκετα αξιοπιστη?ή θα με 'πεταει' καθε λιγο?

Αν καποιος εχει συνδεση cyta στην Θεσσαλονικη, ας μου πει την γνωμη του.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

διότι πήρα τηλέφωνο και ρώτησα....

να ξέρεις ένα πράμα ότι μέχρι 8άρα δίνουνε στα 17euro αν θυμάμαι καλά...

για 24άρα πρέπει να βάλεις αναγκαστικά double play η αν θες μονο internet 24άρα τότε πρέπει να πληρώνεις και πάγιο γραμμής στον ΟΤΕ...

και λέω αα δεν πάτε καλά εσείς...δεν την παλεύετε...

Δημοσ.

Με cyta ανατολικά του κέντρου εδώ και κάποιους μήνες (8αρα σύνδεση) δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σταθερότητας μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Αμα ειναι να πληρωνω και παγιο ΟΤΕ,αστο........

Πιο ακριβα απο την forthnet θα μου βγει.

Στις 40 εκκλησιες παντως που μενω,η forthnet συνδεση ειναι μια χαρα.

thanks

---------- Προσθήκη στις 16:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:33 ----------

Οποιος αλλος εχει συνδεση cyta στη Θεσσαλονικη, ας μου πει την 'εμπειρια' του.

Μπορει να βαλω και την 8αρα.

Δημοσ.

Έχω Cyta εδώ και 3 μήνες. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος σε όλα τα επίπεδα. Το support τους είναι απλά επαγγελματικό. Δεν έχω ποτέ προβλήματα με την σύνδεση. Μένω Αμπελόκηπους. Ένας φίλος μου στο κέντρο έβαλε πριν 1 μήνα και σε αυτόν παίζει μια χαρά. Και είναι με διαφορά η πιο φθηνή από όλους.

Δημοσ.

Έχω Cyta εδώ και 3 μήνες. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος σε όλα τα επίπεδα. Το support τους είναι απλά επαγγελματικό. Δεν έχω ποτέ προβλήματα με την σύνδεση. Μένω Αμπελόκηπους. Ένας φίλος μου στο κέντρο έβαλε πριν 1 μήνα και σε αυτόν παίζει μια χαρά. Και είναι με διαφορά η πιο φθηνή από όλους.

Δημοσ.

Αν συγχρονίζεις πάνω από τα 8 τότε δεν υπάρχει λογος να φύγεις από forthnet γιατί το να πληρώνεις και πάγιο ΟΤΕ πάει πολύ.

Δημοσ.

Για δώσε ένα παράδειγμα.. Γιατί δε βλέπω το που είναι πιο φθηνή.

πχ

Cyta ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Ταχύτητα από/προς το διαδίκτυο Μέχρι 512kbps/192kbps

Ειδικά μηνιαία τέλη € 24,34

Forthnet ADSL για Φοιτητές

Ταχύτητα από/προς το διαδίκτυο Μεχρι 24mbps/1mbps

Ειδικά μηνιαία τέλη € 25,74€(πρώτοι 6 μήνες 15€ ανά μήνα)

Δημοσ.

prliki Εκανα ένα speed test στο speedtest.net και μου εβγαλε:

Download speed 10.62

Upload speed 0.84

Ping 99ms

Δεν ξερω,?,,απανταω σε αυτό που λες?

Αν βαλω την cyta 8 θα μου βγει πιο φτηνα(όχι η 24αρα)

Εχω 2 αποριες:

1) Θα είναι αρκετα πιο αργη η συνδεση 8 από την 24 που εχω τωρα ή δεν θα δω και καμια σημαντικη διαφορα αν δεν κανω download ταινιων κτλ

2) Αυτό το φοιτιτικο με τη forthnet,εχεις δικαιωμα να το κανεις μονο μια φορα?Δηλαδη μετα από ένα χρονο μπορεις να το ξανακανεις(χλωμο…..)

Δημοσ.
Αν βαλω την cyta 8 θα μου βγει πιο φτηνα

Γιατί θα σου βγει πιο φθηνά? Για εξήγησέ το μου, γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.

1) Θα είναι αρκετα πιο αργη η συνδεση 8 από την 24 που εχω τωρα ή δεν θα δω και καμια σημαντικη διαφορα αν δεν κανω download ταινιων κτλ

Δε νομίζω να δεις πάρα πολύ μεγάλη διαφορά. Αλλά σίγουρα η cyta θα είναι πιο αργή.

2) Αυτό το φοιτιτικο με τη forthnet,εχεις δικαιωμα να το κανεις μονο μια φορα?Δηλαδη μετα από ένα χρονο μπορεις να το ξανακανεις(χλωμο…..)

E... ναι αλλιώς όλοι θα κάνανε αυτή την πατέντα.

Δημοσ.

Νομιζω,οτι για την 8 δεν χρειαζεται να πληρωνεις το παγιο του ΟΤΕ.

Παγιο για τον ΟΤΕ πληρωνεις για την 24αρα.Αν ισχυει αυτο (που μαλλον ισχυει ,οπως λεει και ο lefteris210 πιο πανω) εχεις 17ευρο/μηνα και οχι 25,,,/μηνα που ειναι η forthnet(24 βεβαια)

Δημοσ.

Για την Cyta έχω διαβάσει πως μπλοκάρει κάποιες πόρτες και δεν τις ανοίγει. Αν για παράδειγμα θέλεις να τρέχεις κάποια υπηρεσία στην 80 δεν θα μπορείς.

Δημοσ.
Αν για παράδειγμα θέλεις να τρέχεις κάποια υπηρεσία στην 80 δεν θα μπορείς.

Τι εννοεις ακριβως?Δν σε πιανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...