WAlk3rak0s Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους και καλός σας βρήκα ! Λοιπόν το πρόβλημα μου εχει ως εξής... αγόρασα ένα laptop με w7.. αμέσως μετα που τον αγόρασα τον σύνδεσα στο internet αλλά επειδή μένω προσορινά σε ξενοδοχείο δεν ειχα modems κλπ απλός μια θύρα ethernet στο δομάτιο απο την οποία είχα internet με ενα καλόδιο ethernet.... Δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα αλλά τωρα που μένω και στo σπίτι της φίλης μου και για μερικές μέρες οταν τον συνδέω με την ethernet στο modem δεν μπαίνει στο ιντερνετ...Κάτω δεξιά στο εικονίδιο μου λεει οτι εχω συνδεθεί κανονικα .. και ενώ το bittorrent κατεβάζει με μια χ,Υ ταχύτητα δεν μπαίνει πουθενά αλλού.. ουτε google ουτε τπτ... και στο troubleshoot του msn μου λεει κατι για DNS αλλα δεν ξέρω τι ειναι.. στο MACafee την εχω κανει αξιόπιστη σαν συνδεση.. Χίλια συγνώμη για το κατεβατό αλλά δεν άντεξα αλλο.. οχι τπτ αλλο αλλα φοβάμε μηπως κανω και καμια ζημιά στο μηχάνημα και ειναι και καινούριο .. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησή σας
damastes Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 ζημιά δεν θα γίνει στο μηχάνημα μην ανησυχείς. Αν κατεβάζεις πολλα torrent ίσως κόλλησε το router/modem και χρειάζεται ενα restart.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.