Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κατάργηση Paint.Net

Traumatias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησα να κάνω εκκίνηση στο πρόγραμμα αλλά μου βγάζει μήνυμα ''Η εφαρμογή paint.Net αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της'' και παρά τις προσπάθειες που έκανα δεν λειτουργεί.Όταν θέλησα να κάνω απεγκατάσταση του προγράμματος μου βγάζει ένα μήνυμα ότι ένα πρόγραμμα που λειτουργεί σαν μέρος τις εφαρμογής δεν λειτούργησε όπως αναμενόταν και δεν γίνεται η απεγκατάσταση.

Τι πρέπει να κάνω??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ την εφαρμογή αυτή εδώ και πολύ καιρό οπότε θα μπορουσε να είναι κάποιος ιός??

είχα το κασπερσκι και δεν μου έβγαλε ποτέ τιποτα αλλά και τώρα που έχω το αβιρα δεν έχει κάνει κάποια αναφορα.

Δημοσ.

δοκιμασε να απεγκαταστησεις το προγραμμα με ενα εξειδικευμενο προγραμμα απεγκαταστασης (εγω θα σου συνιστουσα το δωρεαν revo uninstaller,το οποιο διαγραφει και καταχωρησεις του προγραμματος απο τη regisrty των windows) κανε μια επανεκκινηση του υπολογιστη σου και μετα ξανα εγκατασταση του προγραμματος...κοιτα αν τωρα το paint.net λειτουργει κανονικα ή αν εξακολουθει να βγαινει το ιδιο μηνυμα..

Δημοσ.

Δοκίμασα με ένα προγραμμα απεγκατάστασης που έχω στο pc αλλά τίποτα.

Τελικά έκανα κατευθειαν ξανα εγκατάσταση του προγράμματος και μου έβγαλε ότι είχε πρόβλημα το microsoft Net framework ή κάτι τέτοιο...

Δεν πειράζει ομως τώρα είναι εντάξει:)

Ευχαριστώ για τα tips

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...