Προς το περιεχόμενο

Νεες μνημες,τροφοδοτικο

mokas1234567

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εεεε τωρα με εφτιαξες,στο 1ο συστημα βαζω το τροφοδοτικο του 2ου και το chieftec παει στο κατω(δες υπογραφη) μνημες λεω αυτες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Black-Edition-AMD-Ready-4.htm

amd-ready :-)

To (κατά πέντε € ακριβότερο) 400άρι corsair που σου έχω προτείνει και παραπίσω είναι ισχυρότερο από το 500άρι Chieftec, με υψηλότερο efficiency, ποιοτικότερο, πιο αθόρυβο, πιο επώνυμο πιο [..]

Δημοσ.
To (κατά πέντε € ακριβότερο) 400άρι corsair που σου έχω προτείνει και παραπίσω είναι ισχυρότερο από το 500άρι Chieftec, με υψηλότερο efficiency, ποιοτικότερο, πιο αθόρυβο, πιο επώνυμο πιο [..]

400 vs 500(που εχει χαμηλοτερο efficiency)

Δημοσ.

To συγκεκριμένο Corsair μπατσίζει στον σβέρκο το 500άρι Chieftec, όπως και τα περισσότερα 500άρια και 550άρια της σειράς.

Βασικά έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να το αναφέρω, περισσότερο δε θα επιμείνω, δικά σας είναι τα λεφτά, πετάξτε όπoυ νομίζετε.

:-)

Δημοσ.
To συγκεκριμένο Corsair μπατσίζει στον σβέρκο το 500άρι Chieftec, όπως και τα περισσότερα 500άρια και 550άρια της σειράς.

Βασικά έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να το αναφέρω, περισσότερο δε θα επιμείνω, δικά σας είναι τα λεφτά, πετάξτε όπoυ νομίζετε.

:-)

Σε πιο θέμα είναι καλύτερο από το chieftec; Στο efficiency, στα Α της 12άρας; Στην κατασκευή;:-)

Πες τουλαχίστον γιατί το υποστηρίζεις και όχι ένα ξερό είναι καλύτερο .&-:-)

Δημοσ.
Σε πιο θέμα είναι καλύτερο από το chieftec; Στο efficiency, στα Α της 12άρας; Στην κατασκευή;:-)

Πες τουλαχίστον γιατί το υποστηρίζεις και όχι ένα ξερό είναι καλύτερο .&-:-)

ναι βρε λιοπιρακο μην νευριαζεισ:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...